Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειτα απο σχεδον δυο χρονια με την 27ma53d, την μετεφερα στη κρεβατοκαμαρα για χρηση ως media center με το appletv. Οποτε ηρθε η ωρα να προβω στη αγορα ενος αποκλειστικου μονιτορ για τον υπολογιστη μου.

Ωραιες οι 27 ιντσες στα παιχνιδια, αλλα κουραστικες σε οτιδηποτε αλλο. Εχω καταληξει στις 24-25 ιντσες ως ιδανικες για την αποσταση που καθομαι ( 60-70 εκατ. απο την οθονη). Η χρηση ειναι παιχνιδια και εφαρμογες desktop. Ταινιες δε βλεπω στον υπολογιστη, δεν μ ενδιαφερει να εχει ενσωματωμενα ηχεια ουτε usb hub.

Ακουγα συνεχεια να εκθειαζουν τις dell, ειδα την u2414h σε ενα φιλο και καταλαβα τον λογο. Οποτε εχω καταληξει σ αυτη για το τρομερο design, ποιοτητα κατασκευης και φυσικα εικονα της. Το ταβανι του budget μου ειναι τα 258€ (η τιμη της dell δλδ) και ο υπολογιστης μου φαινεται στην υπογραφη μου.

Θα ηθελα οικονομικοτερες αντιπροτασεις αναλογες της συγκεκριμενης dell.

Δημοσ.

κι εγω ελεγα να παρω την dell αλλα μ' αυτα που ακουω και τα θεματα που εχουν

δεν το διακινδυνευω.... οποτε θα στραφω σε αλλη εταιρια.

Δημοσ.

Ποια ακριβως ειναι αυτα τα θεματα; ενημερωσε με, γιατι εγω το μονο που χω ακουσει ειναι για bleeding αναλογα αν εισαι τυχερος η οχι στη παρτιδα που θα πεσεις. Για το δε σερβις της οτι ειναι υποδειγματικο τοσο για τα πιξελ οσο και για το θεμα με το bleeding.

Δημοσ.

Η U2414H δεν αξίζει ειδικά στα 260€.Σε τι επίπεδο ασχολείσαι με τα παιχνίδια και για τι άλλες χρήσεις μιλάς; Δες και κάποια άλλα topics πάντως.

Δημοσ.

Η U2414H δεν αξίζει ειδικά στα 260€.Σε τι επίπεδο ασχολείσαι με τα παιχνίδια και για τι άλλες χρήσεις μιλάς; Δες και κάποια άλλα topics πάντως.

Ωχ...

Sync; :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι dell και ειδικα οι ultrasharp πασχουν συχνα απο εντονο bleeding και καμια φορα glow. Απο την αλλη ομως η Dell ειναι εξυπηρετικη και στις αντικαθιστα, οποτε μην τις απορριπτετε, ολες εχουν ενα ρισκο ανεξαρτητα εταιριας.

Πριν την U2414H δες την S2415H, λογω του glossy coating της εχει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα.

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Οι dell και ειδικα οι ultrasharp πασχουν συχνα απο εντονο bleeding και καμια φορα glow. Απο την αλλη ομως η Dell ειναι εξυπηρετικη και στις αντικαθιστα, οποτε μην τις απορριπτεται, ολες εχουν ενα ρισκο ανεξαρτητα εταιριας.

Πριν την U2414H δες την S2415H, λογω του glossy coating της εχει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα.

+1 στο glossy coating. Ειδικά αν δεν χρησιμοποιείται η οθόνη σε φωτεινό περιβάλλον. 

Ακόμα όχι. Το τοπίο είναι αρκετά θολό με τις Sync τεχνολογίες και σε αυτές τις αναλύσεις οι κάρτες γραφικών που υπάρχουν δεν ανταπεξέρχονται.

Να είμαστε καλά, στο μέλλον βλέπουμε. Το έγραψα και στο Topic που είχα ανοίξει.

Πάντως το επίπεδο του Gaming, σίγουρα δεν ορίζει το Sync. Ξαφνικά οι φοβεροί Gamers έχουν Sync οθόνες;

Το είχα πει παλιότερα. Οι φοβεροί Gamers έχουν ότι να' ναι οθόνες, κάρτες γραφικών, κονσόλες, TVs κλπ. Οι άλλοι τις περισσότερες φορές είναι Specsάκιδες που Benchάρουν.

Και αυτό δεν το κατεβάζω από το μυαλό μου. Μπες στο ίδιο παιχνίδι για Topic για κονσόλες και PC και δες τα σχόλια.

• Like 1
Δημοσ.

Για τι πράγμα μιλάς...;  :wacko:  Δεν υπάρχει καμμιά πρόταση για sync οθόνη ,όχι πριν απαντήσει τουλάχιστον, ούτε αυτή που σου δειξα είναι με sync. Άσχετο το μήνυμα περί sync ,φταίει η ώρα μάλλον,όπως και offtopic η προσφορά της άλλης που στείλα.

Δημοσ.

Wow και LoL παιζω σχεδον αποκλειστικα απο παιχνιδια, και πολυ σπανια κανα αλλο τυπου witcher/arkham knight/battlefield. Ο υπολογιστης βρισκεται σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο. Οι αλλες χρησεις περιλαμβανουν ερασιτεχνικο photo/video editing και browsing.

Στην S2415H δεν μ αρεσει που εχει τοσες λιγες επιλογες συνδεσης  και ελλειψη usbhub... ουτε καν τις μισες απ την U. Οχι οτι καιγομαι για το usb... αλλα θα ηθελα να εχει και display port και 2ο hdmi(μπας και μπει και καμια κονσολα) εφοσον παιρνω τωρα καινουρια, τα δε ηχεια της S μου ειναι αχριστα.

edit: στα + ειναι σιγουρα τα 6ms αντι των 8, και το glossy coating (δεν ειχα σκεφτει καθολου αυτη την επιλογη μεταξυ γυαλιστερου και μη)

οποτε αφου ειναι ιδιο το πανελ και το design εχουμε απο τη μια τα 6ms και το glossy και στην αλλη τις περισσοτερες επιλογες συνδεσης.

Αλλα περιμενω απαντησεις-προτασεις, ουτως η αλλως τον νοεμβρη θα την παρω.

Δημοσ.

Επειτα απο σχεδον δυο χρονια με την 27ma53d, την μετεφερα στη κρεβατοκαμαρα για χρηση ως media center με το appletv. Οποτε ηρθε η ωρα να προβω στη αγορα ενος αποκλειστικου μονιτορ για τον υπολογιστη μου.

Ωραιες οι 27 ιντσες στα παιχνιδια, αλλα κουραστικες σε οτιδηποτε αλλο. Εχω καταληξει στις 24-25 ιντσες ως ιδανικες για την αποσταση που καθομαι ( 60-70 εκατ. απο την οθονη). Η χρηση ειναι παιχνιδια και εφαρμογες desktop. Ταινιες δε βλεπω στον υπολογιστη, δεν μ ενδιαφερει να εχει ενσωματωμενα ηχεια ουτε usb hub.

Ακουγα συνεχεια να εκθειαζουν τις dell, ειδα την u2414h σε ενα φιλο και καταλαβα τον λογο. Οποτε εχω καταληξει σ αυτη για το τρομερο design, ποιοτητα κατασκευης και φυσικα εικονα της. Το ταβανι του budget μου ειναι τα 258€ (η τιμη της dell δλδ) και ο υπολογιστης μου φαινεται στην υπογραφη μου.

Θα ηθελα οικονομικοτερες αντιπροτασεις αναλογες της συγκεκριμενης dell.

Wow και LoL παιζω σχεδον αποκλειστικα απο παιχνιδια, και πολυ σπανια κανα αλλο τυπου witcher/arkham knight/battlefield. Ο υπολογιστης βρισκεται σε δωματιο με χαμηλο φωτισμο. Οι αλλες χρησεις περιλαμβανουν ερασιτεχνικο photo/video editing και browsing.

Στην S2415H δεν μ αρεσει που εχει τοσες λιγες επιλογες συνδεσης  και ελλειψη usbhub... ουτε καν τις μισες απ την U. Οχι οτι καιγομαι για το usb... αλλα θα ηθελα να εχει και display port και 2ο hdmi(μπας και μπει και καμια κονσολα) εφοσον παιρνω τωρα καινουρια, τα δε ηχεια της S μου ειναι αχριστα.

edit: στα + ειναι σιγουρα τα 6ms αντι των 8, και το glossy coating (δεν ειχα σκεφτει καθολου αυτη την επιλογη μεταξυ γυαλιστερου και μη)

οποτε αφου ειναι ιδιο το πανελ και το design εχουμε απο τη μια τα 6ms και το glossy και στην αλλη τις περισσοτερες επιλογες συνδεσης.

Αλλα περιμενω απαντησεις-προτασεις, ουτως η αλλως τον νοεμβρη θα την παρω.

Άλλαξες λίγο γνώμη ε; 

Ίσως να κοιτούσες προς 21:9 ή 1200p.Θα κοιτάξεις καλύτερα και τον Νοέμβρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν αλλαξα. Απλα τα ανεφερα ως διαφορες... Αν κατι μ ενδιαφερει ειναι οι συνδεσεις οπως λεω....2 hdmi 2 displayport vs 1 hdmi και ενα vga..οχι οι 21:9 ξεφευγουν σε τιμη. Πιστευω οτι τα 6ms και η glossy οθονη υπερτερει των extra εισοδων οπως γραφω στο τελος. Και βασει αυτων θα κανω την τελικη επιλογη

Επεξ/σία από heavyrain
Δημοσ.

Καλα τα ms δεν τα αντιλαμβανομαι εγω, αυτη που χω τωρα η lg εχει 15... Δε νομιζω ν αντιληφθω διαφορα. Οποτε καταληγω στην S προτιμω το glossy ασυζητητι, αλλα τα πανελ ειναι ιδια; Βλεπω οτι εχουν μια διαφορα στο αριθμο του μοντελου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να περιμένεις να έρθει στην Ελλάδα η hp 25xw. Έχει σίγουρα ανώτερα panels από τις άλλες 1080p.

Η 27cw υπάρχει ήδη εδώ, αλλά δε θέλεις 27αρα.

Από τις άλλες 1080p η s2415h είναι η καλύτερη, ίδιο panel με τις άλλες λίγο πολύ, καλύτερο overdrive από τις παλιότερες S αλλά το glossy coating κάνει τη διαφορά. Η eizo ev2336w είναι καλύτερη αλλά είναι πολύ ακριβή, παίρνεις εξίσου καλή μεγαλύτερη οθόνη με τα χρήματα που ζητά.

Επεξ/σία από XMorsX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...