Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η άποψη του καθένα μας εαν ο Πωλητής τα λέει καλά , εαν είναι ακριβός , εαν δεν αποστέλει με κουριερ ή αντικαταβολή , εαν δεν μας απάντησε σε κάποιο προσωπικο μήνυμα δεν εχει σχέση με την αξιολόγηση.

Δεν καταλαβαίνω σε τι θα τον αξιολογήσεις. Στον χαρακτήρα. Σε όποιον δεν αρέσουν οι όροι μιας αγγελίας πάει άλλου..

Αν δηλαδη δωσει ραντεβου και δεν ερθει και εξαφανιστει, πιστευεις οτι δεν ειναι θεμα για αξιολογηση.

Εγω εχω αλλη αποψη και ειλικρινα μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει ουτε ενα λογικο επιχειρημα, εκτος του οτι "αν δεν σου αρεσει τραβα αλλου", το οποιο και ειναι απαραδεκτο.

Δεν ειμαι ουτε πρωταρης, ουτε μονο στο Insomnia.

Δημοσ.

Αν δηλαδη δωσει ραντεβου και δεν ερθει και εξαφανιστει, πιστευεις οτι δεν ειναι θεμα για αξιολογηση.

Εγω εχω αλλη αποψη και ειλικρινα μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει ουτε ενα λογικο επιχειρημα, εκτος του οτι "αν δεν σου αρεσει τραβα αλλου", το οποιο και ειναι απαραδεκτο.

Δεν ειμαι ουτε πρωταρης, ουτε μονο στο Insomnia.

Φίλε μην το παίρνεις προσωπικά . Δεν σου λέω οτι αν δεν σου αρέσει εσένα προσωπικά πηγαίνε αλλου.Για τις αγγελίες μιλάμε και γενικά. Εαν δε σου αρέσει ο πωλητής πάς αλλου. Γι αυτο αναφέρω παρακάτω οτι υπάρχουν αξιόλογα ατομα πωλητές που μπορείς να κάνεις συναλλαγή.

Στην περίπτωση που σωστά αναφέρεις έχει επέλθει η συμφωνία, εχετε κλείσει ραντεβού και δεν έρθει αδικαιολόγητα τότε ναι πρέπει να αξιολογηθεί .

Εννοείται σε αυτη την περίπτωση. Μάλιστα μπορείς να παραθέσεις και τα μηνύματα ως αποδεικτικά για το ορθό του λόγου σου.

Σε αυτη την περίπτωση θα έχεις χάσει και χρόνο - χρήμα και πιθανότατα θα έχεις προσπεράσει - χασει άλλη προσφορά αγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Sorry κιολλας,

Δεν πρεπει να γίνει αξιολογηση, Δεν πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή.

Ποσο πιο ξεκαθαρο?

(no offense)

Δηλαδή εγώ σαν πωλητής μπορώ ενδεικτικά,να σου δώσω ραντεβού και να μην έρθω, να το δώσω αλλού και να μη σε ενημερώσω. να βρεθούμε να σου ζητήσω περισότερα και να φύγεις.

"Οι αξιολογήσεις γίνονται ΜΟΝΟ ανάμεσα στα άτομα που συμμετέχουν σε μια ολοκληρωμένη συναλλαγή."

• Like 1
Δημοσ.

Sorry κιολλας,

Δεν πρεπει να γίνει αξιολογηση, Δεν πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή.

Ποσο πιο ξεκαθαρο?

(no offense)

Δηλαδή εγώ σαν πωλητής μπορώ ενδεικτικά,να σου δώσω ραντεβού και να μην έρθω, να το δώσω αλλού και να μη σε ενημερώσω. να βρεθούμε να σου ζητήσω περισότερα και να φύγεις.

"Οι αξιολογήσεις γίνονται ΜΟΝΟ ανάμεσα στα άτομα που συμμετέχουν σε μια ολοκληρωμένη συναλλαγή."

Οκ και άμα δώσουμε ραντεβού (φαίνεται από τα μνμ) και γίνει η συναλλαγή (ας πούμε ότι είσαι ο πωλητής) μετα μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν βρεθήκαμε ποτέ (εξάλλου πως αποδεικνύεται; ήταν ο διαχειριστής μπροστά; ) και πως ο αγοραστής λέει ψέμματα ότι το προιόν ήταν σκάρτο. Σβήνει η αξιολόγηση της αγγελίας μετά; Φυσικά καθώς η "πώληση" δεν έχει "ποτέ".

Άστο έχει πολλές τρύπες το σύστημα.

• Like 3
Δημοσ.

οντως το συστημα εχει πολλες τρυπες..

και εγω εχω κανει μια κακη αξιολογηση σε εναν αθλιο χρηστη,ο οποιος με τη σειρα του εκανε κακη αξιολογηση σε μενα σαν αγοραστη!!!
απο εκει και περα απλα δεν κανω κακες αξιολογησεις,παρ ολο που ειχα και αλλες κακες συναλλαγες.

ετσι βεβαια βαζω κ εγω ενα λιθαρακι στο να τη γλυτωνουν αυτοι οι αλητες που ερχονται να εξαπατησουν κοσμο εδω μεσα,αλλα δε θελω να γινει το προφιλ μου σουρωτηρι απο κακες συναλλαγες..

θα επρεπε βεβαια να υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις στον κανονα της αξιολογησης  μονο μετα απο συναλλαγη,σε περιπτωση π.χ που σε δεσμευσει καποιος να του πουλησεις κατι και τελικα δεν το αγορασει,η σε περιπτωση που κανονισεις εσυ μαζι του να αγορασεις και τελικα να το δωσει αλλου,η κατι τετοιο..

να ρωτησω κατι σχετικα αλλο  με τις αξιολογησεις,μπορω να δω τη λιστα με τους χρηστες με τις

καλυτερες/χειροτερες αξιολογησεις?

νομιζω οτι παλια το ειχα δει εδω μεσα καπου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...