Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 6 μηνες ηθελα ενα ζευγαρι παπουτσια που υπηρχαν στις αγγελιες. Μετα απο μια τραγικη αντιμετωπιση απο τον πωλητη, εγραψα μια κοσμια αρνητικη αξιολογηση.

Τα παπουτσια συνεχισαν να υπαρχουν και μετα 1-2 μηνες προστεθηκε ακομα μια αρνητικη αξιολογηση για το ιδιο θεμα.

Μετα λιγο καιρο, μαγικα, οι αρνητικες αξιολογησεις εξαφανιστηκαν.

Γιατι ? Και οι δυο ηταν απολυτα κοσμιες και προφανως επειδη ηταν 2 κατι σημαιναν.

Σβηνοντας αρνητικες αξιολογησεις χωρις λογο, απλα μειωνει την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των αγγελιων.

Δημοσ.

Πριν 6 μηνες ηθελα ενα ζευγαρι παπουτσια που υπηρχαν στις αγγελιες. Μετα απο μια τραγικη αντιμετωπιση απο τον πωλητη, εγραψα μια κοσμια αρνητικη αξιολογηση.

Τα παπουτσια συνεχισαν να υπαρχουν και μετα 1-2 μηνες προστεθηκε ακομα μια αρνητικη αξιολογηση για το ιδιο θεμα.

Μετα λιγο καιρο, μαγικα, οι αρνητικες αξιολογησεις εξαφανιστηκαν.

Γιατι ? Και οι δυο ηταν απολυτα κοσμιες και προφανως επειδη ηταν 2 κατι σημαιναν.

Σβηνοντας αρνητικες αξιολογησεις χωρις λογο, απλα μειωνει την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των αγγελιων.

Υποθέτω γιατί δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και στις δύο περιπτώσεις. Έτσι είναι οι κανόνες

Δημοσ.

Ναι στην δικη μου περιπτωση προφανως δεν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη.

Δημοσ.

Ναι στην δικη μου περιπτωση προφανως δεν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη.

Γι'αυτό τότε σβήστηκε η αξιολόγηση.

Δημοσ.

τραγική τι εννοείς ;

του ζήτησες να τα στείλει και αρνήθηκε;

Τι σημασια εχει. Απλα νομιζω οτι οι αξιολογησεις σε κοσμια επιπεδα πρεπει να περιλαμβανουν και οσους για καποιο λογο δεν ολοκληρωσαν την συναλλαγη. ΕΚΕΙ ειναι το ΖΟΥΜΙ.

Γι'αυτό τότε σβήστηκε η αξιολόγηση.

Κακως κατα την γνωμη μου μια και απο οτι φαινεται ο τυπος το κανει συνεχεια.

Δημοσ.

Τι σημασια εχει. Απλα νομιζω οτι οι αξιολογησεις σε κοσμια επιπεδα πρεπει να περιλαμβανουν και οσους για καποιο λογο δεν ολοκληρωσαν την συναλλαγη. ΕΚΕΙ ειναι το ΖΟΥΜΙ.

Κακως κατα την γνωμη μου μια και απο οτι φαινεται ο τυπος το κανει συνεχεια.

Σε κάποιες περιπτώσεις συμφωνώ μαζί σου αλλά είναι οι όροι των αγγελιών έτσι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι :)

• Like 1
Δημοσ.

Aπο την στιγμη που δεν σε εξαπατησε πχ να του δωσεις λεφτα και να μην σου στειλει τπτ ή να αγορασες κατι που να μην ανταποκρινοταν στην αρχικη αγγελια(χαλασμενο ελλατωματικο κλπ)Ποιος ο λογος για αξιολογηση?Η λογικη της αξιολογησης αφορα την συναλλαγη.

Δημοσ.

Aπο την στιγμη που δεν σε εξαπατησε πχ να του δωσεις λεφτα και να μην σου στειλει τπτ ή να αγορασες κατι που να μην ανταποκρινοταν στην αρχικη αγγελια(χαλασμενο ελλατωματικο κλπ)Ποιος ο λογος για αξιολογηση?Η λογικη της αξιολογησης αφορα την συναλλαγη.

οχι βεβαια. η λογικη της αξιολογησης ειναι και η προληψη. η προειδοποιηση για αλλους για προσεξουν.

η λογικη σου μου θυμιζει μια φορα πριν χρονια ειχα απευθυνθει στην Αστυνομια για μια ενοχληση και μου ειπαν οτι δεν εχουν αντικειμενο αν δεν συμβει κατι πρωτα.

Δημοσ.

οχι βεβαια. η λογικη της αξιολογησης ειναι και η προληψη. η προειδοποιηση για αλλους για προσεξουν.

η λογικη σου μου θυμιζει μια φορα πριν χρονια ειχα απευθυνθει στην Αστυνομια για μια ενοχληση και μου ειπαν οτι δεν εχουν αντικειμενο αν δεν συμβει κατι πρωτα.

Να προσεξουν απο τι ομως?Εσυ μπορει δικαιως να θες να κανεις αξιολογηση γιατι η συμπεριφορα του χ πωλητη να ηταν αθλια,αλλα καταλαβαινεις οτι αυτο θα ανοιγε το δρομο στο να γινουν οι αξιολογησεις απλα παραπονα, του τυπου πουλαει ακριβα,δεν απανταει γρηγορα ή καθολου στα πμ κλπ κλπ.

Δημοσ.

Να προσεξουν απο τι ομως?Εσυ μπορει δικαιως να θες να κανεις αξιολογηση γιατι η συμπεριφορα του χ πωλητη να ηταν αθλια,αλλα καταλαβαινεις οτι αυτο θα ανοιγε το δρομο στο να γινουν οι αξιολογησεις απλα παραπονα, του τυπου πουλαει ακριβα,δεν απανταει γρηγορα ή καθολου στα πμ κλπ κλπ.

Και η διαγραφη ανοιγει ομως τον δρομο σε απατεωνες. Και δοξα τον θεο εχω βρει αρκετους εδω μεσα στις αγγελιες. Αλλα ευτυχως φαινονται ευκολα.

Δημοσ.

Δεν έγινε συναλλαγή, δεν παίζει και αξιολόγηση.

Ετσι λέει ο κανόνας του site, αλλαγή δεν παίρνει. Σε οποιον δεν αρέσει (ουτε εμένα μου αρέσει) ψάχνει αλλού για αγγελίες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι αξιολογήσεις γίνονται ΜΟΝΟ ανάμεσα στα άτομα που συμμετέχουν σε μια ολοκληρωμένη συναλλαγή. Δεν είναι ούτε για chat, ούτε για συμβουλές, ούτε για απειλές, ούτε και για αλλοιώσεις της βαθμολογίας κάποιου από "ανταγωνιστές" (ναι παίζουν και αυτά).

:)

• Like 1
Δημοσ.

Καλα δεν χρειαζεται να το χοντρυνετε το θεμα, το καταλαβα. Σε οποιον αρεσει, σε οποιον δεν αρεσει ας παει αλλου. Αποψεις δεν χρειαζομαστε. Το καταλαβα παιδια.

Δημοσ.

Η άποψη του καθένα μας εαν ο Πωλητής τα λέει καλά , εαν είναι ακριβός , εαν δεν αποστέλει με κουριερ ή αντικαταβολή , εαν δεν μας απάντησε σε κάποιο προσωπικο μήνυμα δεν εχει σχέση με την αξιολόγηση.

Δεν καταλαβαίνω σε τι θα τον αξιολογήσεις. Στον χαρακτήρα. Σε όποιον δεν αρέσουν οι όροι μιας αγγελίας πάει άλλου..

Δόξα το θεο υπάχουν αξιόλογα παιδιά εδω μέσα πωλητής ή αγοραστές.

Τόσα χρόνια εχω συναντήσει αρκετούς απο αυτούς χωρίς κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές.

Τώρα για τους πονηρούλιδες είτε ειναι πωλητές είτε αγοραστές είτε τρόλς (ναι υπάρχουν και στις αγγελίες) τους καταλαβαίνεις κατα 90% απο το στίλ του μηνύματος. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...