Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω αγορασει ενα καταγραφικο με  καμερες απο το e bay που εχει και την δυνατοτητα να βλεπεις τις καμερες μεσω κινητου με καποια εφαρμογη. το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι παντελως ασχετος με ολα αυτα και θελω να βλεπω απομακρυσμενα τις καμερες μεσω του κινητου μου και δεν ξερω πως να το ρυθμισω. το καταγραφικο ειναι το Η.264DVR... model EN-6808V. στις ρυθμισεις ιντερνετ μου λεει να συμπληρωσω κατι περιεργα για μενα που δεν ξερω,το μονο που ξερω ειναι το ip αλλα δεν ξερω που να βρω το ip .... μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου πειτε τι να γραψω σε αυτες τις ρυθμισεις που μου ζηταει ? ξερω οτι μπορει να μην σας βοηθανε αυτα αλλα καποιος θα ασχολειτε με αυτα πιστευω...  α και κατι αλλο εχω windows phone to microsoft lumia 535και εχω κατευασει την εφαρμογη  [A See] ,η οποια μου ζηταει και αυτη να βαλω τετοια στοιχεια . τα ιδια θα βαλω με αυτα του καταγραφικου που θα μου πειτε ? συγνωμη αν σας κουρασα παιδια αλλα επειδη δεν ξερω, σας τα γραφω αναλυτικα να καταλαβετε τι λεω..ευχαριστω προκαταβολικα παντως.

post-215378-0-02015000-1445599258_thumb.jpg

post-215378-0-76031200-1445599343_thumb.jpg

post-215378-0-66667900-1445599416_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο ευκολο, πρεπει να εχεις ddns και ειναι επι πληρωμή, εγω θα σου πρότεινα να βρεις είτε κάποιον φιλο ειτε κάποιον που βαζει κάμερες να στο φτιαξει

Δημοσ.

Φίλε pavloa γράφει... toddns.com μετά από κάτω γράφει soddns.com από κάτω no-ip και τέλος λέει dyndns.org.δηλαδή έχει στήλες να επιλέξεις.

Δημοσ.

Θα δω έχω ανχοθει. Πρέπει να βρω την άκρη σύντομα και να είναι και δωρεάν.δηλαδή και μέσω κινητού να το παρακολουθείς θέλει συνδρομή; μόνο από κινητό θέλω όχι από υπολογιστή.η εύκολη λύση και παντού

Δημοσ.

και απο το κινητό πρέπει να έχει ddns ....ρώτα εκεί που σου είπα θα σε βοηθήσουν ... 

εγώ το είχα κάνει απο εδώ http://www.dvrdydns.com/

που είναι δωρεάν αλλά μόνο για τα καταγραφικά techshell

Δημοσ.

Δες σε αυτο:noip.com. μπορεις να κανεις λογαριασμο δωρεαν, απλα μια φορα τον μηνα θα πρεπει να κανεις login στο site. Σου στελνουνε mail 5 μερες πριν ληξει ο μηνας, για υπενθυμιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...