Προς το περιεχόμενο

Order of Battle: World War II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και το βρήκα σε πολύ καλή τιμή στα κλειδάδικα το πήρα τελικά κουτάτο

Μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορία?

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό είναι το κουτάκι του στο amazon.co.uk

http://www.amazon.co.uk/Order-of-Battle-Pacific/dp/B00WR547HS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1446508575&sr=8-1&keywords=pacific+order

από τι το έψαξα στο site τους η retail έκδοση έχει manual εγχρωμο μέσα και προσεγμένο κουτι.

Για τα κλειδιά εδώ

https://www.g2a.com/order-of-battle-pacific-steam-cd-key-global.html

• Like 2
Δημοσ.

Είναι γεγονός ότι η τιμή του G2A είναι ασυναγώνιστη. Αυτό τον καιρό δε μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα να το αγοράσω είτε από το site είτε από το Amazon, οπότε θα αρκεστώ στο Steam Key και ελπίζω να αγοράσω κάτι άλλο από το site της εταιρίας.

Το μόνο που μένει είναι να βρω λίγο αναθεματισμένο χρόνο γιατί δεν προλαβαίνω ούτε να φτύσω...

Δημοσ.

και εγώ το ίδιο τόσο καλά game μαζεμένα και τόσος λίγος ελεύθερος χρόνος αλλά αυτό λέω να το κάνω με την μια εγκατάσταση με το που θα έρθει. Είναι και ένα ζέσταμα πριν το καινούργιο hears of iron

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπερδεμένο αλλά πολύ όμορφο σενάριο το Γκουανταλκανάλ από την πλευρά των Αμερικανών.

Τελικά, πέτυχα τον πρωτεύοντα και δύο από τους συνολικά τέσσερις δευτερεύοντες στόχους, να προφυλάξω το αρχικό πλοίο εφοδιασμού και να βυθίσω δύο θωρηκτά των Ιαπώνων. Αεροσκάφη κατέρριψα 2/5 (έκαναν ουσιαστικά ένα πέρασμα και ό,τι προλάβαινες, πολύ δύσκολος στόχος μου φάνηκε) ενώ και από τις θέσεις των Ιαπώνων στην ενδοχώρα κατόρθωσα να καταλάβω τις 3 από τις συνολικά 5 και να "φλερτάρω" με τον 4ο, που όμως ήθελα τουλάχιστον 2-3 γύρους ακόμη για να τον καταλάβω. Τον 5ο, τέρμα βορειοδυτικά στο χάρτη, μόνο με την αεροπορία μου τον είδα.

Οι ενισχύσεις των Ιαπώνων στο ναυτικό τους ήταν απίστευτες, εκτός από έναν ισχυρό αρχικό στόλο ήρθαν άλλοι 3 (!) με ισάριθμα θωρηκτά, οπότε στάθηκε αδύνατο να ανεβάσω το στόλο μου προς τα βορειοδυτικά ώστε να ενισχύσω τις χερσαίες δυνάμεις μου.

Σίγουρα θα μπορούσα να είχα κάνει κάποια πράγματα καλύτερα, αλλά όταν ήρθαν τελικά οι χερσαίες ενισχύσεις ήταν πολύ αργά για να επιδράσουν ουσιαστικά (βασικά, πυρά του Ιαπωνικού ναυτικού απορρόφησαν, τίποτε άλλο).

Το βασικό μου πρόβλημα ήταν πως, όταν είχα πόρους για ενισχύσεις δεν είχα θέσεις να αναπτύξω νέες δυνάμεις, και όταν είχα θέσεις για νέες δυνάμεις όλες οι μονάδες μου επιχειρούσαν και αναγκαζόμουν να διαθέτω εκεί τους πόρους για ενισχύσεις και επισκευές...

Ωραία μάχη, όμως. Γενικά, είναι εξαιρετικό παιχνίδι: τρεις φορές οι Ιάπωνες μου απέκοψαν από τον εφοδιασμό προωθημένες μονάδες, αντέδρασαν καλά στην ξηρά και επιτέθηκαν λυσσαλέα στη θάλασσα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Από τη Slitherine μας ζήτησαν να μη γράψουμε ακόμη εντυπώσεις, οπότε θα πρέπει να το σεβαστώ. 

Σταδιακά, πάντως, η beta θα διευρυνθεί και θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε πληροφορίες. Πιστεύω πως αυτό δε θα αργήσει να συμβεί.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Από τη Slitherine μας ζήτησαν να μη γράψουμε ακόμη εντυπώσεις, οπότε θα πρέπει να το σεβαστώ.

Σταδιακά, πάντως, η beta θα διευρυνθεί και θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε πληροφορίες. Πιστεύω πως αυτό δε θα αργήσει να συμβεί.

Μιας και γινεται release το Morning sun, μπορεις να μας πεις μερικα λογια για αυτο ως beta tester?
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω προλάβει να το δω καθόλου με το release. Πήρα το κουπόνι που μου έστειλαν, το αγόρασα και το έχω και κάθεται. 

Πάντως, είναι πολύ καλό introductory campaign, αν και κάποια από τα secondary objectives του είναι περίεργα. Να δω πότε θα πάρει σειρά κι αυτό.

Δημοσ.

Δεν έχω προλάβει να το δω καθόλου με το release. Πήρα το κουπόνι που μου έστειλαν, το αγόρασα και το έχω και κάθεται. 

Πάντως, είναι πολύ καλό introductory campaign, αν και κάποια από τα secondary objectives του είναι περίεργα. Να δω πότε θα πάρει σειρά κι αυτό.

Δυστυχώς για το παιχνίδι, ακολούθησα την συμβουλή σου και πήρα το Darkest Dungeon και έχω κολλήσει οικτρά.. Θα αργήσω μέχρι να το αγοράσω.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...