Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!Μολις μου ηρθε ο συγγεκριμενος σταθ τασης,αλλα το user manyal δεν λεει σχεδον τιποτα και εχω δυο ερωτησουλες βρε παιδια,αν μπορει καποιος που το χει να με βοηθησει!!Με το που το βαλα στο ρευμα αναψαν τα δυο λαμπακια,το ενα το πρασινο(οκ),και το αλλο το πορτοκαλι που γραφει AVR,αλλα μετα απο λιγο το πορτοκαλι εσβησε και τωρα αναβει μονο το πρασινο...θα πρεπε να συμβαινει αυτο??Και κατι τελευταιο...εχει υποδοχη για Phone line,και ενω στο manyal λεει για in και oyt χωρις να δειχνη που ειναι ποιο...δεν γραφει και τιποτα,

ουτε πανω στο σταθεροποιητη!!Μια βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!!!Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Για το power line δεν εχει διαφορα, βαλτα οπως να ειναι.

Λογικα για το πορτοκαλι ειχε χαμηλη μπαταρια, φορτησε και ειναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι απο κινητο και δεν το τσεκαρα η αληθεια. Για το λαμπακι δεν γνωριζω αλλα σιγουρα το line δεν εχει φορα!

• Like 1
Δημοσ.

AVR πρέπει να σημαίνει automatic voltage regulation. Μάλλον είχε είχε κάποιο θέμα η τάση και την διόρθωνε. Ή μπορεί να κάνει έτσι για λίγο όταν ανοίγει.

Το phone είναι για το τηλέφωνο αλλά μην το συνδέεις γιατί μπορεί να σου χαλάει την γραμμή και να παθαίνεις αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Καλησπερα!!Μολις μου ηρθε ο συγγεκριμενος σταθ τασης,αλλα το user manyal δεν λεει σχεδον τιποτα και εχω δυο ερωτησουλες βρε παιδια,αν μπορει καποιος που το χει να με βοηθησει!!Με το που το βαλα στο ρευμα αναψαν τα δυο λαμπακια,το ενα το πρασινο(οκ),και το αλλο το πορτοκαλι που γραφει AVR,αλλα μετα απο λιγο το πορτοκαλι εσβησε και τωρα αναβει μονο το πρασινο...θα πρεπε να συμβαινει αυτο??Και κατι τελευταιο...εχει υποδοχη για Phone line,και ενω στο manyal λεει για in και oyt χωρις να δειχνη που ειναι ποιο...δεν γραφει και τιποτα,

ουτε πανω στο σταθεροποιητη!!Μια βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!!!Ευχαριστω!!!

Εχω ακριβως το ιδιο.Φυσιολογικα σου δουλευει.Το πρασινο είναι μονιμα αναμμενο.Το πορτοκαλι όταν γινει καποια διακυμανση αναβει και μετα από λιγη ωρα σβηνει.Αν ξαναγινει διακυμανση παλι θα αναψει κτλ.Μην συνδεσεις την τηλεφωνικη σου γραμμη γιατι οι απώλειες στον Internet θα είναι μεγαλες,εκανα δοκιμες και εχανα 2mbit,απο τα 15 συγχρονιζε στα 13.(Τελικα το συνδεσα σε ένα ups και δεν ειχα καμια απωλεια).Γενικα 3 χρονια περιπου που εχω 3 σταθεροποιητες lamtech είμαι ευχαριστημενως και παρα τις διακυμάνσεις καμια συσκευη εως τωρα δεν εχει παρουσιασει καποιο πρόβλημα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.στο σπίτι μου με μέτρηση με πολύμετρο ηβταση φτανει μέχρι 240.Βοηθάει να κρατάει την τάση σε κάποια συγκεκριμένη τιμή  Ή απλα αν γίνει διακοπή το προστατεύει!???

Δημοσ.
Στις 22/3/2018 στις 9:54 ΜΜ, Barcapoutsa12 είπε

Παιδιά καλησπέρα.στο σπίτι μου με μέτρηση με πολύμετρο ηβταση φτανει μέχρι 240.Βοηθάει να κρατάει την τάση σε κάποια συγκεκριμένη τιμή  Ή απλα αν γίνει διακοπή το προστατεύει!???

Κραταει την ταση στα 220 οταν αναβει το πορτοκαλι λαμπακι.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να πάρω αυτόν τον σταθεροποιητή για να βάλω φούτερ και συναγερμό αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει. Όταν πέσει ή έρθει παραπάνω τάση θα διακόψει το ρεύμα και θα σβήσουν οι συσκευές; 

• 10 μήνες μετά...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν κάποια διάρκεια ζωής αυτά?

Έχω ένα εδώ και 7+ χρόνια.

Τα αλλάζουμε προληπτικα αυτά η εάν πάθει κάτι απλά σταματάει να δουλεύει?

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Εχω πανω απο 20 χρονια το AMARRO Hellas electronic stabilizer G.V.R. M10. εχει δουλεψει για στερεοφωνικα, τηλεορασεις, υπολογιστες. Σκυλι μαυρο λεμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...