matrixtv1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 λοιπον παιδια τορα με της βροχες μου καηκε το ρουτερ τησ hol ειχα ενα παλιο ote connx απο την προηγουμενη συνδεση μου και οταν το συνδεω αναβει μονο το λαμπακι του power kai to wlan το dsl δεν αναβει και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μηπως μπορειτε να με βοηθισετε πηρα τηλεφωνο την εξηπηρετηση αλλα μου ειπαν οτι θα ερθουν απο δευτερα και μαλλον εχει καει η γραμμη αλλα το τηλεφονο λειτουργει κανονικα μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμισει στο ιντερνετ αν ναι βοηθιστε με λιγο γιατι δεν ειμαι πολι expert σε αυτα
soteras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Κανε ενα hard reset το router το εφεδρικο μπας και
matrixtv1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 το εχω κανει αλλα τιποτα μηπως θελει καμια ριθμιση η δεν κανει το οτε και θελει μονο χολ
Λύση mitsus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Λύση Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δες απο πισω, στην ετικετα, να γραφει ΑΝΝΕΧ Α οχι ΑΝΝΕΧ Β. Το τηλ καλωδιο να ειναι στην θεση adsl/modem του splitter
panos- Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κάλεσε στο 13830 και ζητά να σου στείλουν αλλο λόγω βλάβης.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 αν σου δωσουν zte καλο θα ηταν να πας να παρεις καποιο καλυτερο απο το εμποριο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, επισης annex a = pots =adsl over pstn annex b = adsl over isdn. λιγα ρουτερ παιζουν και στα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα