Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντυπωσιακά νούμερα...που σημαίνουν...άμα τα βάλουμε κάτω ότι 2 στους 10 κινέζους αγοράζουν κάθε έτος αγοράζουν ένα κινητό Huawei ή Xiaomi!?! ...άμα συνυπολογίσουμε και τις υπόλοιπες εταιρίες... 1/4 των κινέζων παίρνει κάθε χρονοβνεο κινητό!?! Ή δεν τα λέω σωστά?

Δημοσ.

Πολυεθνική πλέον η Huawei!! Πιστεύω πως με αυτή την πολιτική θα κυριαρχήσει και στα high-end κινητά σε λίγα χρόνια....

Δημοσ.

Πάντως συνάδελφος στην δουλειά με Huawei Scend G7 & Mate 7 που έχει ώρες ώρες τα ζηλεύω. Και τελευταία έχω μπει αρκετά στην πειρασμό να πάρω το Mate 8 μόλης το παρουσιάζει εάν στέκουν όσα λέει το GSM Arena http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php

Δεν ξέρω αλλά μου αρέσει πολύ το mate 8 όπως το βλέπω στο GSM Arena.

Δημοσ.

Εντυπωσιακά νούμερα...που σημαίνουν...άμα τα βάλουμε κάτω ότι 2 στους 10 κινέζους αγοράζουν κάθε έτος αγοράζουν ένα κινητό Huawei ή Xiaomi!?! ...άμα συνυπολογίσουμε και τις υπόλοιπες εταιρίες... 1/4 των κινέζων παίρνει κάθε χρονοβνεο κινητό!?! Ή δεν τα λέω σωστά?

Είναι περίπου σαν να λες ότι ένας Αμαλιαδέος το καλοκαίρι αγοράζει ένα καρπούζι κάθε εβδομάδα, ενώ την ίδια στιγμή ένας Σουηδός αγοράζει μια φέτα καρπούζι την εβδομάδα. 

Μέσα στην Κίνα όλα τα ηλεκτρονικά είναι πάμφθηνα, οπότε αυτοί που έχουν εύκολη πρόσβαση σ' αυτά είναι πολύ περισσότεροι αναλογικά από ό,τι σε άλλες χώρες.

Άμα το βιοτικό επίπεδο κι οι μισθοί ήταν υψηλότεροι, θα άλλαζαν κινητό κάθε έξι μήνες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...