Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με την Canalys, εταιρία έρευνας αγορών, η Huawei πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης των εταιριών κατασκευής smartphones στην Κίνα για το τρίτο τρίμηνο του 2015, εκτοπίζοντας την Xiaomi από την κορυφή.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Huawei καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη χώρα της, την Κίνα.

Μάλιστα, συγκρίνοντας τη φετινή με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, οι πωλήσεις της Huawei αυξήθηκαν κατά 81% σύμφωνα με την Canalys. Αντίθετα, ο αριθμός πωλήσεων της Xiaomi μειώθηκε σε σχέση με πέρυσι, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία της η εταιρία πριν από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας IHS Technology, η Huawei μπόρεσε να πουλήσει συνολικά 27.4 εκατομμύρια συσκευές για το διάστημα τριών μηνών το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, με τη Xiaomi να διαθέτει στην αγορά 18.5 εκατομμύρια συσκευές το ίδιο διάστημα. Μάλιστα η ίδια έρευνα αναφέρει ότι η Xiaomi έχει πουλήσει τους 9 πρώτους μήνες του έτους, συνολικά 53.2 εκατομμύρια συσκευές, όταν είχε κλείσει το 2014 με πωλήσεις 80 εκατομμυρίων. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η εταιρεία πολύ δύσκολα θα πιάσει το στόχο που έχει θέσει για το 2015 εκτός και αν μπορέσει να πουλήσει 26.8 εκατομμύρια συσκευές το τελευταίο τρίμηνο του 2015.

Για την ώρα, οι ακριβείς αριθμοί πωλήσεων των δύο εταιριών για το τρίτο τρίμηνο του 2015 δεν έχουν δημοσιευθεί, ωστόσο η εταιρία ερευνών πληροφορεί ότι οι λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες προς το τέλος του μήνα.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

δεν ειχα ποτε Huawei ...  

αλλα προσωπικα  αυτη η εταιρεία συνεχως με εκπλήσσει ευχαριστα ...νομιζω οχι αδικα 

Δημοσ.

δεν ειχα ποτε Huawei ...  

αλλα προσωπικα  αυτη η εταιρεία συνεχως με εκπλήσσει ευχαριστα ...νομιζω οχι αδικα 

Αν είχε επενδύσει στο marketing τόσο όσο οι γνωστές εταιρίες, θα τις είχε κλείσει όλες νομίζω

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη τυχαινει να ειχα κινητα και απο τις δυο εταιριες, της Huawei ειναι μακραν ποιοτικοτερα απο την Xiaomi ως ποιοτητα κατασκευης αλλα και απο features. Απλα τα Xiaomi υπερτερουν σε τιμη αποδοση.

Δημοσ.

Μάλλον δεν θα έχεις πιασει στα χέρια σου xiaomi mi4 για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη περί ποιότητας κατασκευής!

Ευχάριστα νέα,γιατι και οι δύο εταιρίες βγάζουν πολύ δυνατά προϊόντα και σε λογικές τιμές.

Η Xiaomi πιστεύω πως θα ανακάμψει με το επερχόμενο Mi5,το οποίο μάλλον θα θερίζει!!!Εννοειται πως μολις ανακοινωθει και κυκλοφορησει εγινε παραγγελια εν ψυχρω!

• Like 2
Δημοσ.

Αν είχε επενδύσει στο marketing τόσο όσο οι γνωστές εταιρίες, θα τις είχε κλείσει όλες νομίζω

Σωστό αλλά δεν θα είχε τις ίδιες τιμές όλες θα πήγαιναν προς τα πάνω.

Ο καταναλωτής δυστυχώς πληρώνει και το marketing της κάθε εταιρίας.

Δημοσ.

Επειδη τυχαινει να ειχα κινητα και απο τις δυο εταιριες, της Huawei ειναι μακραν ποιοτικοτερα απο την Xiaomi ως ποιοτητα κατασκευης αλλα και απο features. Απλα τα Xiaomi υπερτερουν σε τιμη αποδοση.

Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα κι εγώ. H Huawei είναι πολύ ποιοτικότερη της Xiaomi αλλά και της ZTE. Είναι η μόνη κινέζικη που τα κινητά της είναι εφάμιλλα σε ποιότητα κατασκευής με Samsung LG κτλ. Τα πλαστικά στα κινητά της είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Το μόνο μου παράπονο πως τελευταία ανέβασε πολύ τις τιμές. Δεν πιστεύω πως έχει πιάσει στην συνείδηση των Ευρωπαίων καταναλωτών την θέση που της επιτρέπει να βάζει τις ίδιες τιμές με κορεάτες και γιαπωνέζους. Πιστεύω πως αυτό θα της στοιχίσει στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Δημοσ.

Ποτέ πραγματικα δεν μου αρεσε η Huawei. 

Το Nexus το τελευταιο ομως πραγματικα θεωρώ οτι ειναι οτι καλύτερο Android εχω πιασει ποτε στα χερια μου. Με μια εξαιρεση το Fingerprint scanner που ειναι πίσω. 

Δημοσ.

Με μια εξαιρεση το Fingerprint scanner που ειναι πίσω. 

Το ίδιο ισχύει και για το 6P. Σου φάνηκε πιο αργό στο σκανάρισμα;

Δημοσ.

Σύμφωνα με την Canalys, εταιρία έρευνας αγορών, η Huawei πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης των εταιριών κατασκευής smartphones στην Κίνα για το τρίτο τρίμηνο του 2015, εκτοπίζοντας την Xiaomi από την κορυφή.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Huawei καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη χώρα της, την Κίνα.

Με την Huawei να εχει ηδη διεισδυσει στις αγορες της Ευρωπης και Αμερικης δεν μου φαινεται τοσο παραλογο αν αναλογιστουμε οτι η Xiaomi απευθυνεται κυριως για τις αγορες της Κινας και Ινδιας ασχετα αν τις παιρνουμε ολοι μεσω των Resellers.

Αν απευθυνεται η ερευνα για κινητα που πωληθηκαν καθαρα στην αγορα της Κινας αλλαζει το θεμα :) 

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και για το 6P. Σου φάνηκε πιο αργό στο σκανάρισμα;

δεν θεωρώ οτι ανταγωνίζεται το 6-6s-s6-OnePlusTwo σε ποιότητα. 

Περαν της θεσης ... που ειναι σφαλμα για εμενα. 

Δημοσ.

δεν θεωρώ οτι ανταγωνίζεται το 6-6s-s6-OnePlusTwo σε ποιότητα. 

Περαν της θεσης ... που ειναι σφαλμα για εμενα. 

Εδώ άλλο φαίνεται πάντως. Το 5Χ και 6P έχουν ίδιο αισθητήρα. Η θέση είναι θέμα συνήθειας πιο πολύ.

Δημοσ.

Εντυπωσιακά νούμερα...που σημαίνουν...άμα τα βάλουμε κάτω ότι 2 στους 10 κινέζους αγοράζουν κάθε έτος αγοράζουν ένα κινητό Huawei ή Xiaomi!?! ...άμα συνυπολογίσουμε και τις υπόλοιπες εταιρίες... 1/4 των κινέζων παίρνει κάθε χρονοβνεο κινητό!?! Ή δεν τα λέω σωστά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...