vejitto Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εγω μάλλον θα κλείσω την 65ju7500 τελικά. το περ'ιμενε με ξενερώνει μόνο.
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μετά από χρήση 3-4 ημερών, μπορώ να μπω μόνο τα καλύτερα για την τηλεόραση. Τα χρώματα είναι πάρα πολύ ωραία, φωτεινά, ζωντάνα, καθαρά. Ο ήχος καθαρός και μπορεί να ανέβει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Άξιζε εντέλει η αναμονή τόσο καιρό και τα λεφτά της
Atreidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μετά από χρήση 3-4 ημερών, μπορώ να μπω μόνο τα καλύτερα για την τηλεόραση. Τα χρώματα είναι πάρα πολύ ωραία, φωτεινά, ζωντάνα, καθαρά. Ο ήχος καθαρός και μπορεί να ανέβει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Άξιζε εντέλει η αναμονή τόσο καιρό και τα λεφτά της Στην συσκευασία είχε βάση για τον τοίχο ? Εχει wifi ενσωματωμένο ?
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Στην συσκευασία προφανώς και δεν είχε βάση για τον τοίχο.Έχω αγοράσει μία βάση με 50 ευρώ και περιμένω να την τοποθετήσω. Ναι, έχει wifi ενσωματωμένο.
Atreidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Στην συσκευασία προφανώς και δεν είχε βάση για τον τοίχο. Έχω αγοράσει μία βάση με 50 ευρώ και περιμένω να την τοποθετήσω. Ναι, έχει wifi ενσωματωμένο. Εντάξει μερικές έχουν γι αυτό ρωτάω... Μάλλον θα την πάρω και εγώ
vejitto Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εβαλες προτεινομενες ρυθμισεις απο rtings.com ή avsforums?
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Όχι δεν έχω προλάβει να κάνω οποιαδήποτε ρύθμιση και να δω διαφορές. Αυτό που λες με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις που είναι vejitto; Atreidis, εάν έχεις λίγο υπομονή θα ανεβάσω φώτο σε λίγες ημέρες και video για να έχεις μια καλύτερη άποψη. Βέβαια, εάν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα να την δεις από κοντά ακόμα καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα