karaLRS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ KaraLRS θα κάνω αυτό που λες. Απλως 2 πραγματάκια: Σε ποιες LG αναφέρεσαι; Πως κάνω αυτό με την υπεθνύμιση στο skroutz που λες;; πατάς την καρδούλα που έχει στην σελίδα του προιοντος. εκτιμώ ότι η Sony KDL65W859C θα κάνει μια βούτα πριν τις γιορτές... εδώ μια προσφορά πριν μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου θα στραβωθεις.....στα 4,20 ειμαι εγω και εχω 55 και ειναι ολα καλα.....αυτα βεβαια ειναι γουστα.....προσεξε το λιγακι γιατι θα δωσεις ενα σημαντικο ποσο,τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις κανενα στραβωμα δε θα εχεις...παρε την 60αρα να φχαριστηθει το ματι σου φιλε μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έχω αποφασίσει να πάρω τουλάχιστον 60'' και γλυκοκοιτάω τις 65'' Αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση και περιμένω κάποια ευκαιρία.Εάν δείτε τίποτα παίδες κάντε έναν κόπο να με ειδοποιήσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge-lyk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 ....και εγω ειμαι υπερ των 60'. Οσον αφορα τις επιλογες σου, μολις παρελαβα αυτην και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παραπανω απο ικανοποιητικες http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue60j6200awxxh-1170150.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ....και εγω ειμαι υπερ των 60'. Οσον αφορα τις επιλογες σου, μολις παρελαβα αυτην και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παραπανω απο ικανοποιητικες http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue60j6200awxxh-1170150.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 Την έχω ήδη στην λίστα μου για τις 60αρες και με πάρα πολύ καλή τιμή :) Πόση είναι η απόσταστη από την τηλεόραση με το καθιστικό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ....και εγω ειμαι υπερ των 60'. Οσον αφορα τις επιλογες σου, μολις παρελαβα αυτην και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παραπανω απο ικανοποιητικες http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue60j6200awxxh-1170150.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 Και να φανταστείς ότι η ίδια στις 50" κάνει αυτή τη στιγμή 599 ευρώ σε κότσο, πλαίσιο, Mediamarkt, κλπ και με άτοκες δόσεις http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue50j6200awxxh-1170148.html 2πλάσια ακριβώς τιμή (+600 euros) για 10" παραπάνω inches. VFM Not. Υπόψη δεν είναι και 3D. Χίλιες φορές να πάρεις την ίδια σε 50άρα και να κρατήσεις τα υπόλοιπα για ps4 + xbox one και να λιώσεις στο gaming αδερφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge-lyk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Είμαι περίπου στα 3,5 μ. απόσταση. Οπότε σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσα να πάω σε τηλεόραση κάτω των 55''. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές στις 55'', ειδικότερα εάν θέλεις 4k και 3d. Προσωπικά, όμως, τα θεωρώ άχρηστα. Μάλιστα, πιο πιθανό ήταν να ανέβω κι άλλο και να πάρω μια full hd 65'', όπου, παρεπιμπτόντως, οι επιλογές πάλι είναι περισσότερες σε σχέση με τις 60''. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δειτε και τις SONY.Πολυ αξιολογες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα!Εγώ θα συμφωνήσω με ένα φίλο πιο πάνω που σου πρότεινε την Site: LG Εγώ έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο στις 55'' και είμαι πολύ ευχαριστημένος..Η δικιά μου έχει και ηχεία από τη Harman Kardon και έχει φοβερό ήχο..Είτε πάρεις 55'' είτε 60'' θα είσαι μια χαρά για την απόσταση που έχει από τον καναπέ σου!Απλά μόνο μην βιαστείς γιατί ο Κωτσόβολος τη βγάζει προσφορά κάτι φορές με δώρο 32άρα τηλεόρα και σκληρό δίσκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ και 2 μήνες περιμέεεενωωω, περιμέεεεενωωω Τώρα με τις γιορτές όλο και κάποια προσφορά θα υπάρξει. Αυτή περιμένω και εγώ :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Λίγο υπομονή ακόμα και θα αποζημιωθείς πιστεύω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Επανέρχομαι λοιπόν με 2 TV που είναι έπεσαν αρκετά το ΣΚ. Samsung UE65JU6000 LG 60UF850V Είχα καταλήξει στην 60' της LG αλλά μετά τσουπ και η 65' της SAMSUNG !!! Ποια είναι η γνώμη σας: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 τελικά 4κ θα πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 + 1 και απο μενα στην f850v την εχω δει την σε 55αρα σε φιλο, ειναι εξαιρετικη, εχει τα παντα και ειναι ενα κοσμημα για το σαλονι... Ειναι καλη επιλογη τωρα που επεσε η τιμη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Θα πήγαινα Κωτσόβολο αύριο να την πάρω την 60άρα LG....έχω την 55άρα και η τηλεόραση είναι τρομερή!!έεεεφυγεςςς!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα