Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης 60"

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

ψάχνω για 60'' τηλεόραση.

Σκεφτόμουν για 55'' αλλά είπα να κάνω την υπέρβαση. Διαθέσιμο budget μέχρι 1.400 ευρώ

Οποιαδήποτε πρόταση θα ήταν δεκτή :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φιλε μου ειναι ο χωρος σου αρκετος για την 60αρα?Ειναι στο οριο απο τις 55 να πας στις 60 λογω αποστασης...μηπως το μετανιωσεις...ειχα και γω το ιδιο διλλημα και ευτυχως πηγα στις 55 και ειμαι οκ......στα ποσα μετρα εισαι?

• Like 1

Φιλε μου ειναι ο χωρος σου αρκετος για την 60αρα?Ειναι στο οριο απο τις 55 να πας στις 60 λογω αποστασης...μηπως το μετανιωσεις...ειχα και γω το ιδιο διλλημα και ευτυχως πηγα στις 55 και ειμαι οκ......στα ποσα μετρα εισαι?

Είμαι στα ~3.5 μέτρα

Καλημέρα,

Παρόλο που στο budget σου, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, δυο από τις ελάχιστες θα ήταν αυτές: Link.png Site: LG ή Link.png Site: Samsung

Μια αξιόλογη στα πόσα λεφτά πάει;

Είμαι στα ~3.5 μέτρα

Φιλε μου θα στραβωθεις.....στα 4,20 ειμαι εγω και εχω 55 και ειναι ολα καλα.....αυτα βεβαια ειναι γουστα.....προσεξε το λιγακι γιατι θα δωσεις ενα σημαντικο ποσο,τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις

Είμαι στα ~3.5 μέτρα

Και οι δυο που πρότεινα είναι αξιόλογες. Ωστόσο πιστεύω πως αξίζει να βάλεις 200€ περίπου παραπάνω και να πας σε 4K λύση: Link.png Site: LG

Με μια μικρή άνοδο στο budget σου, παίρνεις κάτι με μεγαλύτερη διαφορά από τα προαναφερθέντα μοντέλα.

Για μενα καλυτερα να πας σε 55αρα(αν το μπατζετ ειναι αυστηρα μεχρι το ποσο π εθεσες), ωστε να αυξησεις και τις επιλογες σου.Εξαλλου στα 3,5 μετρα περιπου που ειπες, μια χαρα θα εισαι και με τις 55 ιντσες.

• Like 3

Για μενα καλυτερα να πας σε 55αρα(αν το μπατζετ ειναι αυστηρα μεχρι το ποσο π εθεσες), ωστε να αυξησεις και τις επιλογες σου.Εξαλλου στα 3,5 μετρα περιπου που ειπες, μια χαρα θα εισαι και με τις 55 ιντσες.

Οπως τα λες φιλε μου.....στα 3,5 μετρα ειναι εκει στις 55 ιντσες(αυτος ο οδηγος  για τα μετρα/ιντσες ειναι να χαμε να λεγαμε)......τωρα ο φιλος που ενδιαφερεται μπορει να αποφασισει οτι θελει!!!

Καταλαβαίνω αυτό που λέτε παίδες αλλά θα ήθελα να δω τις επιλογές μου και να αποφασίσω.

Δεν πιστεύω ότι θα είναι πρόβλημα οι ίντσες με την απόσταση :)

Δηλαδή να υπολογίζω γύρω στο 1.600... και μπας και γίνει καμιά προσφορά και την τσιμπήσω.

Να κοιτάω λοιπόν σε 4Κ UTLRA HD ;;

Καταλαβαίνω αυτό που λέτε παίδες αλλά θα ήθελα να δω τις επιλογές μου και να αποφασίσω.

Δεν πιστεύω ότι θα είναι πρόβλημα οι ίντσες με την απόσταση :)

Δηλαδή να υπολογίζω γύρω στο 1.600... και μπας και γίνει καμιά προσφορά και την τσιμπήσω.

Να κοιτάω λοιπόν σε 4Κ UTLRA HD ;;

Εφόσον θα δώσεις ένα τέτοιο μεγάλο ποσό, αξίζει να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας στην 4K UHD LG που σου πρότεινα.

είμαι στα 3.5 μέτρα και μακάρι να είχα λεφτά να πάρω 65αρα..πήρα την Samsung 60h6200 στα 999 στους πλαίσιο. ωραία εικόνα και καλό Smart. wireless display με τι κινητό, γρήγορο youtube και dlna.

στα κακά το έντονο clouding που έχει.

σε ert hd και γενικα καλό υλικό νιώθεις ότι είναι αρκετά μικρή...

α και μην πάρεις 4κ..καλύτερα μια καλή full hd σε αυτά τα λεφτά 60αρα 65αρα πάρα μια εντρυ λεβελ 4k...

• Like 2

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Κάνοντας μια αναζήτση στο skroutz, βρήκα τα παρακάτω για 60'':

για 65'', οι τιμές ξεφεύγουν αρκετά, ξεκινώντας για SAMSUNG πάνω από 1.900 ευρώ η πιο φτηνή.
Και εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι karaLPS.

θα πρότεινα να κάνεις λίγο κράτη να πλησιασουν οι γιορτές που θα βγουν οι προσφορές. πχ 1299 για την Samsung 6200 είναι 30% πάνω από εκείνα που την πήρα πριν 2 μήνες μέσα στα καπιταλ. βάλε υπενθύμιση στο skroutz να σε ειδοποιήσει όταν πέσουν οι τιμες. είναι κανα 2 lg καλές 65αρες που ξεκίνησαν από τα 2400..είναι ήδη στα 1900 και σύντομα θα πέσουν 1400 - 1500...Αν μπορείς κάνε την υπέρβαση.. απλά υπομονή!!

IMG_20150930_220238_HDR.jpg

• Like 1

Σε ευχαριστώ KaraLRS θα κάνω αυτό που λες.

Απλως 2 πραγματάκια:

• Σε ποιες LG αναφέρεσαι;
  • Πως κάνω αυτό με την υπεθνύμιση στο skroutz που λες;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...