Maktro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 θέλω ένα κινητό (για φίλο) στα 150e, αν δεν βρούμε κάτι αξιόλογο θα πάμε μάλλον σε motorola moto g 3rd gen που έχω ακούσει υπερβολικά καλά λόγια για το συγκεκριμένο smartphone, αλλα θέλουμε να το αποφύγουμε όσο γίνετε αυτό και να παραμείνουμε στο budget τον 150 καμια πρόταση?
d_gkal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 πιο αξιολογο απ το lumia 640 δε πιστευω να βρεις 1
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 θέλω ένα κινητό (για φίλο) στα 150e, αν δεν βρούμε κάτι αξιόλογο θα πάμε μάλλον σε motorola moto g 3rd gen που έχω ακούσει υπερβολικά καλά λόγια για το συγκεκριμένο smartphone, αλλα θέλουμε να το αποφύγουμε όσο γίνετε αυτό και να παραμείνουμε στο budget τον 150 καμια πρόταση? καλησπέρα αποκλειστικά androιd ή θα μπορούσε να είναι και windows phone υπάρχουν αρκετά αξιόλογες επιλογές
Maktro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 αντί να κάνω edit άνοιξα νέο θέμα.. Σκοτώστε με!!!! λοιπόν το κινητό να είναι android, και κινεζια να είναι δεν μας πειράζει, επίσης και το κατάστημα να είναι από εξωτερικό κανένα πρόβλημα!
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 android lg spirit lg bello samsung εγώ πάντως θα επέλεγα ένα windows phone πρόσφατα δούλεψα το 735 και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και από την απόκριση του κινητού και γενικά από την ποιότητα του !! Όσο για κινέζικα που αναφέρεις προτιμότερο να το πάρεις από κάποιο site του εξωτερικοί (eu warehouse δεν θα έχει τελωνείο) γιατί είναι πολύ ακριβότερα στο skroutz ενδεικτικά αναφέρω πριν μια εβδομάδα αγόρασα το lenovo k3 note (germany)150€ με δωρεάν μεταφορικά και σε μια εβδομάδα το είχα από το tinydeal
Maktro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 λέτε για windows phone? απλός δεν ξέρω κατά ποσο πληρούνε τις απαίτησης ενός χρηστη σε θέμα εφαρμογές σε σύγκριση με ένα android, εκεί κολλάμε πιο πολύ.. αν καταλήξουμε να ανεβούμε στα 180 το moto g 3rd gen είναι καλο?
corsair04 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 λέτε για windows phone? απλός δεν ξέρω κατά ποσο πληρούνε τις απαίτησης ενός χρηστη σε θέμα εφαρμογές σε σύγκριση με ένα android, εκεί κολλάμε πιο πολύ.. αν καταλήξουμε να ανεβούμε στα 180 το moto g 3rd gen είναι καλο? αυτό είναι ένα θέμα που σιγά σιγά εξαλείφετε δεν έχει το εύρος του android το market των windows αλλά στα χρήματα που έβαλες ως όριο η θα επέλεγα windows phone η το κινεζο που σου έδωσα στο tinydeal το αγόρασα πρόσφατα για κάποιον γνωστό και μου άφησε καλές εντυπώσεις
sistah Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ταπεινη μου αποψη τοο MotoG ειναι εξαιρετικο vfm για αυτα που προσφερει.Εφοσον ανεβασες μονος σου το budget εγω θα επελεγα το moto. 1
Maktro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 καλο ειναι. ποιες εφαρμογες χρησιμοποιει; δεν ξέρω ακριβώς,δεν είναι μαζί μου να τον ρωτήσω, αλλα είναι ψαχτήρι.. κάτι whatsapp έχει, ένα άλλο παρόμοιο με το whatsapp, και άλλες τις οποιες δεν γνωρίζω.. θα τον ρωτήσω αύριο και θα του μεταφέρω και τις πρότασης για να δούμε που θα καταλήξουμε αυτό είναι ένα θέμα που σιγά σιγά εξαλείφετε δεν έχει το εύρος του android το market των windows αλλά στα χρήματα που έβαλες ως όριο η θα επέλεγα windows phone η το κινεζο που σου έδωσα στο tinydeal το αγόρασα πρόσφατα για κάποιον γνωστό και μου άφησε καλές εντυπώσεις ωραίο εργαλείο, του αρέσει και η lenovo γενικά σαν μάρκα.. κομπλέ Ταπεινη μου αποψη τοο MotoG ειναι εξαιρετικο vfm για αυτα που προσφερει. Εφοσον ανεβασες μονος σου το budget εγω θα επελεγα το moto. μάλλον θα πάμε στο lenovaki που επισήμανε ο corsair.. αλλιώς θα δούμε τις εναλλακτικές
d_gkal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 αντι για το λενοβο κοιταξε το xiaomi redmi note 2
Maktro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 πολύ ωραίες επιλογές όλες! πραγματικά.. το xiaomi αυτό το έχει δοκιμάσει κανένας?
Maktro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html ευχαριστώ πολύ παιδιά! κατάληξε σε αυτό εδώ, όπως το περίμενα, έχει αγάπη με lenovo ο τύπος ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα