telikiasmenos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Έκανα, ή μάλλον επιχείρησα, να κάνω update στο firmware σε ένα MSI 52x24x52 και ενώ έδειξε ότι όλα γίναν σωστά μετά την επανεκίνηση δεν αναγνωρίζεται! Το αρχείο με το νέο firmware ήταν από το site της MSI. To update έγινε με δισκέτα συστήματος (όχι σε windows) Δοκίμασα να το ξανακάνω αλλά δεν το βλέπει! Καμιά ιδέα???
FELIX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 2 eina ta pi8ana 1)pas ga neo drive 2)exeis energopoihmeno sto bios to easy boot h kati tetoio kai den psaxnei gia nees syskeyes se ka8e boot.an loiopon petyxe to flash pou ekanes to vlepei san agnwsth syskeyh pleon.dokimase na kaneis detect manual sta ide drives apo to bios an den to xalases 8a to brei
telikiasmenos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς μάλλον πάω για καινούργιο!
Dark_son20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 ego otan to epatha (afto se allo drive) ksanaperasa meso dos to firmware kai eftiakse...iparxoun progs pou to vlepoun san hardware kai xwris na to exei dei to bios...dld tou les oti einai sto secondaru master kai afto to foraei...gia psakse to ligo mporei na ginete kai sto diko sou...
Dark_son20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 den thimame firmware-flash geniko programa itan....
qspock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Ακριβως αυτο ειχα κανει και γω με ενα sony dvd και δε το εβλεπε ουτε το bios. Εκκινησα με την startup disk και ξαναεκανα update με το original firmware. Μετα ολα ηταν ενταξει. Δοκιμασε να βρεις το αρχικο firmware του dvd σου και να το ξαναφλασαρεις.
telikiasmenos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Έχω το αρχικό firware, αλλά το θέμα είναι ότι δεν το βλέπει το drive καθόλου. Σαν να μην παίρνει ρεύμα! Έχω κάνει και σε άλλα drives update, αλλα πρώτη φορά μου γίνεται αυτό! Κανονικά και μόνο την τροφοδοσία να συνδέσω δεν θα έπρεπε να ανοίγει το πορτάκι??? Επικοινώνησα με το μαγαζί που το πήρα και θα το στείλω πίσω. Ευτυχώς είναι μέσα στην εγγύηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.