Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον πιαδια. το οτι εχω μονιτορ QHD και θελω να κανω video editιng 4k δεν σημενει οτι θελω να το προβαλω στην οθονη του pc. Προφανώς και υπάρχει 4κ tv για να το προβάλω. Τωρα σχετικά με το pc που πρότεινε ο φιλος "giorgosx93" με την msi r9 390 απο το eshop αξιζει για QHD gaming με το monitor που εχω;(gta v,witcher 3,Asasins creed unity,crysis,shadow of mordor)

4Κ video από που θα προμηθεύεσαι για να το κάνεις editing;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον πιαδια. το οτι εχω μονιτορ QHD και θελω να κανω video editιng 4k δεν σημενει οτι θελω να το προβαλω στην οθονη του pc. Προφανώς και υπάρχει 4κ tv για να το προβάλω. Τωρα σχετικά με το pc που πρότεινε ο φιλος "giorgosx93" με την msi r9 390 απο το eshop αξιζει για QHD gaming με το monitor που εχω;(gta v,witcher 3,Asasins creed unity,crysis,shadow of mordor)

Καλα ρε φιλε μια ερωτηση. Της οθονη σου Asus οταν την αγορασες την πειρες απλα λογω design???Τα περι Gsync δεν γνωριζεις τι ειναι????

Τι καθεσαι και μου γραφεις για Amd καρτα γραφικων,παρα πολυ κατωτερη της 980ti κιολας για Gsync monitor????

• Like 1
Δημοσ.

+1 Oxi AMD.

Εσυ που κανεις 4κ editing απο που προμηθευεσαι το υλικο?

Το θέμα είναι από που προμηθεύομαι UHD υλικό ή ο,τι μου αρέσει η τεχνολογική πρωτοπορία;

Εγώ την πέμπτη που μας πέρασε είδα live αγώνα του europa league σε 3840χ2160,εσείς άραγε

πότε θα πρωτοδείτε ζωντανό ποδοσφαιρικό αγώνα σε 3840χ2160;

Στο euro του 2016 μήπως;Όταν οι εταιρείες για να πουλήσουν καμιά τηλεορασούλα θα σας

πιπιλίζουν το μυαλό με το περίφημο UHD;

Οπότε για να κάνω λίγη πλακίτσα και παράλληλα να ευλογήσω τα γένια μου,θα σου πω,πως

είναι τεχνολογική ιεροσυλία να ρωτάς έναν πρωτοπόρο από που προμηθεύεται UHD υλικό

και το κερασάκι στη τούρτα ξέρεις ποιο είναι;

Ο,τι κάποιοι πληρώσανε στο ote tv για να το δούνε το παιχνίδι σε 1080 ανάλυση,ενώ εγώ

το απόλαυσα σε 2160 δωρεάν

Δημοσ.

Το θέμα είναι από που προμηθεύομαι UHD υλικό ή ο,τι μου αρέσει η τεχνολογική πρωτοπορία;

Εγώ την πέμπτη που μας πέρασε είδα live αγώνα του europa league σε 3840χ2160,εσείς άραγε

Στο euro του 2016 μήπως;Όταν οι εταιρείες για να πουλήσουν καμιά τηλεορασούλα θα σας

Οπότε για να κάνω λίγη πλακίτσα και παράλληλα να ευλογήσω τα γένια μου,θα σου πω,πως

είναι τεχνολογική ιεροσυλία να ρωτάς έναν πρωτοπόρο από που προμηθεύεται UHD υλικό

Ο,τι κάποιοι πληρώσανε στο ote tv για να το δούνε το παιχνίδι σε 1080 ανάλυση,ενώ εγώ

Το κερασακι στην τουρτα ξερεις ποιο ειναι???Οτι εισαι τελειως εκτως θεματος αλλα αρνεισαι να το καταλαβεις :)

Δημοσ.

να ακουσουμε την δικη σου προταση λοιπον mr σχετικε

το παλικάρι καλό θα ήταν να πάει σε 1151 με μια 980ti για να παίζει τα παχνιδάκια του όμορφα και ωραία στα 1440 και να αφήσει το 4Κ ήσυχο.

Ακόμη και αν πιστέψω ο,τι έχει τηλεόραση UHD ,αν είχε δει έστω και λίγο κινούμενη εικόνα στα 3840χ2160 δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να αγοράσει 1440 monitor.Το monitor του αυτή την στιγμή κοστίζει πάνω από 700 ευρώ.Με τα ίδια σχεδόν λεφτά πήγαινε σε 2160 monitor.Άσε που το 1440 θα είναι πεθαμένο σε κανα δυο χρονάκια.Σε δυο χρονάκια θα παίζει και η κουτσή μαρία παιχνιδάκια σε 2160.

Μην κοιτάτε μόνο το σήμερα,αλλά και τα δεδομένα του αύριο.Τα UHD-4K monitor θα αλλαχτούν όταν θα κυκλοφορήσει το 8Κ.Στη ram πως πήγατε;απο τα 2 στα 4,από τα 4 στα 8,από τα 8 στα 16 και πάει λέγοντας.Έτσι δουλεύει ο κόσμος της τεχνολογίας.1080-2160-4320-8640.

Αλλά κάποιοι δεν ακολουθούν το μονοπάτι της τεχνολογίας,αλλά το μονοπάτι ξεπουπουλιάσματος που εφαρμόζουν οι εταιρείες με τα ενδιάμεσα μονοπάτια.

Μετά,λοιπόν,από δυο χρόνια που θα θέλει να παίξει παιχνίδια στα 2160 και θα αγοράσει monitor στα 2160,τότε ας μας ξαναρωτήσει τι εξοπλισμό πρέπει να έχει για να κάνει 4Κ editing

Δημοσ.

Καλά τώρα έχεις συναίσθηση του τι γράφεις ή μας δουλεύεις σκοπίμως; Τι μας νοιάζει τι είδες εσύ στην τηλεόρασή σου, αν το είδες δωρεάν, αν πλήρωσαν άλλοι κλπ.; Ικανοποιήθηκες με την φροϋδική επέκταση του "την έχω πιο μεγάλη" (την ανάλυση);

Για υπολογιστή μιλάμε, όχι για την τηλεόρασή σου! Δεν δίνουμε μία για το ποδόσφαιρο, να το χαίρεσαι να το παρακολουθείς, εμάς δεν μας ενδιαφέρει! Έλεος δηλαδή με την αυταρέσκεια!

Ο TS είναι σαφής στο τι ρώτησε και τι μόνιτορ έχει, κυρίως παιχνίδια θέλει να παίζει, όχι να βλέπει 4κ βίντεο!

Δημοσ.

Καλά τώρα έχεις συναίσθηση του τι γράφεις ή μας δουλεύεις σκοπίμως; Τι μας νοιάζει τι είδες εσύ στην τηλεόρασή σου, αν το είδες δωρεάν, αν πλήρωσαν άλλοι κλπ.; Ικανοποιήθηκες με την φροϋδική επέκταση του "την έχω πιο μεγάλη" (την ανάλυση);

Για υπολογιστή μιλάμε, όχι για την τηλεόρασή σου! Δεν δίνουμε μία για το ποδόσφαιρο, να το χαίρεσαι να το παρακολουθείς, εμάς δεν μας ενδιαφέρει! Έλεος δηλαδή με την αυταρέσκεια!

Ο TS είναι σαφής στο τι ρώτησε και τι μόνιτορ έχει, κυρίως παιχνίδια θέλει να παίζει, όχι να βλέπει 4κ βίντεο!

Χρήση υπολογιστή :render/video editing 4k/overclock/heavy gaming

RENDER/VIDEO EDITING 4K

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Απο το πολύ gaming κάποιοι έχoυν κάνει το μυαλό τους φραπέ!

Δημοσ.

Χρήση υπολογιστή :render/video editing 4k/overclock/heavy gaming

RENDER/VIDEO EDITING 4K

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Απο το πολύ gaming κάποιοι έχoυν κάνει το μυαλό τους φραπέ!

Το editing δεν είναι απαραίτητο να γίνεται σε προβολή πλήρους ανάλυσης του βίντεο. Το ίδιο και στην φωτογραφία.

Αν με το φραπέ αναφέρεσαι σε μένα, μάλλον το δικό σου έχει γίνει από την πολλή ματαιοδοξία. Περιόρισε πρώτα την έπαρση και την υπεροψία σου και τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Το editing δεν είναι απαραίτητο να γίνεται σε προβολή πλήρους ανάλυσης του βίντεο. Το ίδιο και στην φωτογραφία.

Αν με το φραπέ αναφέρεσαι σε μένα, μάλλον το δικό σου έχει γίνει από την πολλή ματαιοδοξία. Περιόρισε πρώτα την έπαρση και την υπεροψία σου και τα ξαναλέμε.

Το παλικάρι είναι λιγάκι άσχετο,διότι έχει αγοράσει πρόσφατα monitor 1440 ενώ θα μπορούσε

με τα ίδια σχεδόν λεφτά να πάει σε 2160.

Από την άλλη πάλι υποστηρίζει οτι θα κάνει editing 4Κ στο Pc και θα το προβάλλει στην UHD τηλεόραση που έχει. Έρχομαι λοιπόν και σε ρωτώ.Που θα το βρει το 4Κ;

Αν είχε δει ποτέ στην ζωή του 4Κ δεν θα ξαναγύριζε σε κατώτερες αναλύσεις και θα ερχόταν και θα σου έλεγε

θέλω να παίζω παιχνίδια σε 2160,οπότε φτιάξε μου μια σύνθεση.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ο,τι το παλικάρι θέλει να παίζει παιχνιδάκια στα 1440 και μελλοντικά να ασχοληθεί με το 4Κ. Και εγώ του λέω,πήγαινε σε 1151 να παίζεις όμορφα και ωραία σε 1440 τα παιχνιδάκια σου και όταν μετά από κανά δυο χρονάκια βρεις το 4Κ υλικό για να το κάνεις editing ,το ξανασυζητάμε το πράγμα.

'Οποιος παρακολουθεί 2160 βίντεο σε καθημερινή βάση και ειδικά σε μεγάλη οθόνη,δεν ξαναγυρίζει ούτε στο 1080 ούτε στο 1440.

Αλλά είπαμε,άλλο να θεωρητικολογείς περι 2160 και άλλο να βλέπεις ποδοσφαιρικούς αγώνες σε 2160.

Δείτε κανά βιντεάκι σε 2160 και μετά ελάτε να μου μιλήσετε για gaming στα 1440 και για editing 4K υλικού σε 1440 monitor.

Συμβουλή:Είναι το λιγότερο ανόητο να πείτε την γνώμη σας σε κάποιο που θέλει να ασχοληθεί π.χ. με gaming στα 2160 όταν εσείς οι ίδιοι δεν έχετε ούτε τον εξοπλισμό,ούτε έχετε παίξει παιχνίδια σε 2160 αναλύσεις.Εκεί λοιπόν πήγαινε και η παραπομπή στον ποδοσφαιρικό αγώνα.Για να σας δείξω ότι δεν μιλάτε με κανέναν άσχετο όταν αναφέρεστε σε αναλύσεις 2160 και σε editing 4Κ.

Διότι και τα συστήματα έχουμε για να κάνουμε 4Κ editing και απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση το 2160.

Αντιλαβού κύριε RTW4ever;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...