Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια, βαλαμε δευτερη γραμμη η οποια ειναι μονο τηλεφωνο ενω στην αλλη εχει μονο ιντερνετ δηλαδη στην μια γραμμη δουλευει μονο το τηλεφωνο και στην αλλη μονο το ιντερνετ. Οταν βαλαμε την δευτερη γραμμη το ιντερνετ αρχιζε να κολαει και εχω προσεξει οταν χτυπαει τηλεφωνο κολαει ακομα παραπανω τι παιζει; ευχαριστω

Δημοσ.

Πιθανόν παίζει crosstalk στις γραμμές. Αν μπορείς δώσε μας τα στατιστικά της γραμμής, να έχουμε μια εικόνα.

Δημοσ.

Μήπως λέγοντας δεύτερη γραμμή εννοείς ότι τράβηξες παράλληλη τηλεφωνική πρίζα για να έχεις ξεχωριστή πρίζα για το router και ξεχωριστή για το τηλέφωνο; Γιατί όταν μιλάμε για δεύτερη γραμμή εννοούμε γραμμή με διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου. Σε περίπτωση που έχει γίνει το πρώτο που λέω, βάλε ένα adsl φίλτρο στην πρίζα που έχεις συνδέσει το τηλέφωνο κ θα είναι οκ.

Δημοσ.

Κακώς έβαλες φίλτρο, στη δέυτερη γραμμή, αφού στη γραμμή αυτή έχεις μόνο τηλεφωνία.

Βγάλε το φίλτρο καταρχήν.

Δημοσ.

μαγκες τι δεν καταλαβενεται πειτε μου να βοηθησω; Σας ειπα ειχαμε μια γραμμη σπιτι μολις βαλαμε δευτερη το ιντερνετ αρχιζε να κολαει στην πρωτη γραμμη λειτουργει μονο το τηλεφωνο και στην δευτερη μονο το ιντερνετ, οταν ηρθαν οι τεχνικοι και βαλανε την δευτερη γραμμη το ιντερνετ αρχιζε να κολαει και πεφτει συνεχεια κανει διακοπες παιζω κανα game και το καταλαβαινω εκει που ειχα 30-40 ping τωρα εχω 67-110.

Δημοσ.

Γιατί βαλατε και άλλο τηλέφωνο ενώ μπορουσατε να αλλάξετε πακέτο και να έχετε και λεπτά σε μια γραμμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...