Dow Jones Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια, βαλαμε δευτερη γραμμη η οποια ειναι μονο τηλεφωνο ενω στην αλλη εχει μονο ιντερνετ δηλαδη στην μια γραμμη δουλευει μονο το τηλεφωνο και στην αλλη μονο το ιντερνετ. Οταν βαλαμε την δευτερη γραμμη το ιντερνετ αρχιζε να κολαει και εχω προσεξει οταν χτυπαει τηλεφωνο κολαει ακομα παραπανω τι παιζει; ευχαριστω
peeperman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Πιθανόν παίζει crosstalk στις γραμμές. Αν μπορείς δώσε μας τα στατιστικά της γραμμής, να έχουμε μια εικόνα.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ποιος είναι ο λόγος για δύο γραμμές, αφού αυτή του ίντερνετ έχει και τλφ
Dow Jones Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 http://www.speedtest.net/my-result/4769989876
leonidas_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μήπως λέγοντας δεύτερη γραμμή εννοείς ότι τράβηξες παράλληλη τηλεφωνική πρίζα για να έχεις ξεχωριστή πρίζα για το router και ξεχωριστή για το τηλέφωνο; Γιατί όταν μιλάμε για δεύτερη γραμμή εννοούμε γραμμή με διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου. Σε περίπτωση που έχει γίνει το πρώτο που λέω, βάλε ένα adsl φίλτρο στην πρίζα που έχεις συνδέσει το τηλέφωνο κ θα είναι οκ.
Dow Jones Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δευτερη γραμμη με αλλο αριθμο ναι, και εχει και αδσλ φιλτρο
l337 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Κακώς έβαλες φίλτρο, στη δέυτερη γραμμή, αφού στη γραμμή αυτή έχεις μόνο τηλεφωνία. Βγάλε το φίλτρο καταρχήν.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω καταλάβει τιποτα απο το θεμα
Dow Jones Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 μαγκες τι δεν καταλαβενεται πειτε μου να βοηθησω; Σας ειπα ειχαμε μια γραμμη σπιτι μολις βαλαμε δευτερη το ιντερνετ αρχιζε να κολαει στην πρωτη γραμμη λειτουργει μονο το τηλεφωνο και στην δευτερη μονο το ιντερνετ, οταν ηρθαν οι τεχνικοι και βαλανε την δευτερη γραμμη το ιντερνετ αρχιζε να κολαει και πεφτει συνεχεια κανει διακοπες παιζω κανα game και το καταλαβαινω εκει που ειχα 30-40 ping τωρα εχω 67-110.
panos- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Γιατί βαλατε και άλλο τηλέφωνο ενώ μπορουσατε να αλλάξετε πακέτο και να έχετε και λεπτά σε μια γραμμή?
SaFiS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Έχω μια υποψία.Παίζει να τους έχουν συνδέσει 2 γραμμές στο ίδιο ζευγάρι της εσωτερικής / κάθετης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα