Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pcακι μου το καλό δεν ανοίγει ούτε για πλάκα.λόγω κακοκαιρίας έγινε διακοπή για μισό δευτερόλεπτο το πρωι ενω ήταν ανοιχτός. Μετά από αυτο δεν ξανάνοιξε,με τα λίγα που ξέρω υποθέτω οτι το τροφοδοτικό τα ήπιε...ή κάνω λάθος? Παίζει να ναι ακόμα χειρότερα μήπως?

Δημοσ.

Δεν ξανάνοιξε λέγοντας δε κάνει απολύτως τίποτα πατώντας το Power on, ή ακούγονται beeps ή γυρνάνε τα φουρφούρια κλπ;

Δημοσ.

To τροφοδοτικο ειναι μια καλη πιθανοτητα, ειδικα αν ειναι τελειως νεκρο το PC. Βρες ενα δευτερο να δοκιμασεις, για να δεις μηπως πηρε και τιποτα αλλο μαζι.

Δημοσ.

<p>Δεν ξανάνοιξε λέγοντας δε κάνει απολύτως τίποτα πατώντας το Power on, ή ακούγονται beeps ή γυρνάνε τα φουρφούρια κλπ;</p>

Απολυτως τίποτα..η οθόνη ναι μεν παίρνει σήμα οτι ειναι συνδεδεμένη κάπου αλλά ο πύργος..δε κουνιεται φύλλο.. Οσο για δοκιμή το τροφοδοτικό αλλού το σκέφτηκα η αλήθεια είναι αλλά δεν έχω κάποιον για δοκιμή εκτός οτι ο πύργος είναι 'μαμα' και το εσωτερικό του ειναι καλα 'δεμένο'

Δημοσ.

Κανα λαμπακι της μητρικης αναβει? Αν οχι μαλλον δεν παιρνει ρευμα τπτ (η καλη περιπτωση). Το τροφοδοτικο μυριζει καμενο ή κατι αλλο στο pc?

Δημοσ.

Κανα λαμπακι της μητρικης αναβει? Αν οχι μαλλον δεν παιρνει ρευμα τπτ (η καλη περιπτωση). Το τροφοδοτικο μυριζει καμενο ή κατι αλλο στο pc?

Είναι λες κ το καλώδιο δεν είναι στη μπριζα..τέτοια νεκρα! Οχι καθόλου κ ακομα κ οταν έγινε η διακοπή ηταν ζεστό ισα ισα οχι τίποτα τρελο δηλαδή
Δημοσ.

Μη μυρίζουμε τα νύχια μας. Πρέπει να βρεις ένα τροφοδοτικό δανεικό. Αν δεν βρεις το πας σε κάποιο κατάστημα με το αζημίωτο  :)

Δημοσ.

<p>Μη μυρίζουμε τα νύχια μας. Πρέπει να βρεις ένα τροφοδοτικό δανεικό. Αν δεν βρεις το πας σε κάποιο κατάστημα με το αζημίωτο  :)</p>

Και δηλαδή πόσο πάει στην καλυτερη κ πόσο στη χειρότερη?

Αποφόρτιση οχι δεν εχω κάνει γτ δε ξέρω να κάνω κ είναι δύσκολο γενικά να 'παίξω' εσωτερικά λόγω της κατανομής που έχει μέσα στο hardware

Δημοσ.

Αποφόρτιση οχι δεν εχω κάνει γτ δε ξέρω να κάνω κ είναι δύσκολο γενικά να 'παίξω' εσωτερικά λόγω της κατανομής που έχει μέσα στο hardware

η διάγνωση; κανα 10αρικο 

Αν το πας στο πλαισιο θα σου πιασουν λιγο το ποπο

• Moderators
Δημοσ.

Απο φόρτιση εννοεί να το βγάλεις από την μπριζα για κάποια ώρα ώστε να αδειάσει το ρεύμα από τους πυκνωτές
  • Like 1
Δημοσ.

Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας απο πισω. Εχωντας το τροφοδοτικο στην θεση ON απο πισω κρατα πατημενο το power button του υπολογιστη.

Δημοσ.

Κάπου μεταξύ 10-20.

Δημοσ.

<p>Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας απο πισω. Εχωντας το τροφοδοτικο στην θεση ON απο πισω κρατα πατημενο το power button του υπολογιστη.</p>

Μόλις γύρισα από δουλειά κ καθομαι κ το κάνω για να δουμε!

10-20? Λέτε να μην είναι κάτι σοβαρό δλδ? Γτ αν κάηκε κανα τροφοδοτικό υπολογιζα περισσότερα

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από δουλειά κ καθομαι κ το κάνω για να δουμε!

10-20? Λέτε να μην είναι κάτι σοβαρό δλδ? Γτ αν κάηκε κανα τροφοδοτικό υπολογιζα περισσότερα

10-20 απλά για έλεγχο. Τροφοδοτικό-επεξεργαστής-μνήμη κλπ είναι εξτρά εννοείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...