Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καιρο μου εχει μπει το μικροβιο να φτιαξω ενα δευτερο pc - htpc με 500€ και να ειναι οσο καλυτερο αφιυ στο μελλον θα μπει και μια r9 380 4gb. Παραθετω φωτος, πειτε μου την αποψη σας, εγω κλεινω προς τον intel κυριως λογω του μεγεθους μητρικης και αναβαθμισοτητας. βεβαια ειδα και τους amd a10 με ενσωματωμενη παντα καρτα γραφικων και ειμαι σε ενα ψιλοδιλληματακι.

post-339341-0-75920500-1445534961_thumb.jpg

post-339341-0-70658000-1445535005_thumb.jpg

Δημοσ.

Αμα είναι να μπεί 380 μετά. ξεχνάς τον 6800Κ. Επιλέγεις είτε i3, είτε 860Κ ;)

Αν σου φαίνεται ακριβός ο i3, πάρε τον Pentium.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία και τα δύο αλλα αφού έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις στο μέλλον,καλύτερα να πάς στον Pentium ή σε κανέναν i3.H μητρική για το ιντελ συστημα είναι πολυ ακριβη,μπορείς να πάρεις μια με 60-70 και να πας σε i3.

5Z62KT7.jpg

Δημοσ.

οποτε μαλλον τον pentium. μητρικη ξερω οτι ειναι ακριβη, αλλα με βολευει πολυ καλα επειδη εχει και καλες προοπτικες για oc με τον pentium αλλα εχει και wifi κατι που χρειαζομαι! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

οποτε μαλλον τον pentium. μητρικη ξερω οτι ειναι ακριβη, αλλα με βολευει πολυ καλα επειδη εχει και καλες προοπτικες για oc με τον pentium αλλα εχει και wifi κατι που χρειαζομαι! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Ο pentium αξίζει χρηματικά μόνο αν του κάνεις φτηνό oc μέχρι τα ~4,1-4,2Ghz που πάει και με απλή μητρική,πάνω από εκεί θέλει και καλή ψήκτρα συν την ακριβή μητρική(χώρια που δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε καλό κομμάτι που ανεβαίνει και πάνω από τόσο) ,αν δεν σκέφτεσαι να βάλεις κάποια στιγμή κάποιον i5-i7 για oc δεν αξίζει και τόσο η μητρική.

wifi μπορείς να βάλεις και κάνα usb ή κάρτα pci δεν είναι ανάγκη να είναι πάνω στην μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

+1

Ο pentium αξίζει χρηματικά μόνο αν του κάνεις φτηνό oc μέχρι τα ~4,1-4,2Ghz που πάει και με απλή μητρική,πάνω από εκεί θέλει και καλή ψήκτρα συν την ακριβή μητρική(χώρια που δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε καλό κομμάτι που ανεβαίνει και πάνω από τόσο) ,αν δεν σκέφτεσαι να βάλεις κάποια στιγμή κάποιον i5-i7 για oc δεν αξίζει και τόσο η μητρική.

wifi μπορείς να βάλεις και κάνα usb ή κάρτα pci δεν είναι ανάγκη να είναι πάνω στην μητρική.

H μητρικη δεν ειναι ακριβη, ειναι πολυ ακριβη. Και το τροφοδοτικο ειναι μεγαλουτσικο για μια καρτα σε htpc περιβαλλον.

Δημοσ.

Στο fm2+ έχεις κάνει εξ'αρχής λάθος επιλογές σε cpu-mobo κατά τη γνώμη μου,γιατί αυτά; Θα προτιμούσα κάτι τέτοιο

http://www.skroutz.gr/s/5297856/AMD-A8-7600-Box.html  ή  http://www.skroutz.gr/s/6230246/AMD-A8-7650K-Box.html

http://www.skroutz.gr/s/4343540/Asrock-FM2A78M-ITX.html

με άλλον SSD, τροφοδοτικό ,2133/2400 ram μαζί με άλλο κουτι (ή άλλο αν θες άλλου τύπου).

Γιατί λες να βάλεις mid range κάρτα αργότερα; Για τι παιχνίδια μιλάς; Το θέμα της αναβαθμισιμότητας είναι και ζήτημα σχεδιασμού γιατί αν πχ πας σε φθηνότερο fm2+ set μπορείς αργότερα να το δώσεις με μικρή χασούρα και να πάρεις κάτι πιο δυνατό αναλόγως και με το τι θα κυκλοφορεί τότε.Αν έχεις σκοπό να πας αργότερα σε τέτοιες κάρτες σε καλύπτει έτσι και αλλιώς ο x4 apu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...