Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν φωτογραφίες του Samsung Galaxy View, του φημολογούμενου tablet 18,4 ιντσών

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε ναι ... Πας για καφε και βγαζεις την αυτη την οθοναρα για να διαβασεις πχ ινσομνια, και who cares εαν θα φαινεται λες και εφερες την τηλεοραση απο το σπιτι....

To αυτοκινητο μου εχει κατι σαν χερουλι για να ανοιγεις την πορτα αλλα αυτο δε νομιζω να το κατατασσει στην κατηγορια portable ε??

Κραζω τωρα αλλα σε 2-3 χρονια οταν καταλαβω τα οφελη θα το παιζω cool πιθανως σνομπαροντας οσους δεν το εχουν ακομα....

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

μη το κοροιδευται ,  δεν ειπε κανεις οτι θα πας για καφε και θα το παρεις μαζι σου  !!

αν το βαλεις σε ενα σταντ του πεταξεις ενα ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο αντικαθιστας ανετα ενα σταθερο υπολογιστη  η ενα λαπτοπ !

Κλασικη samsung...Εκανε την αρχη με τα phablet..  που ειναι full αηδιες οπως και το iphone 6-6s plus Τωρα εχουμε και la(ptop)blet αλλη βλακια και αυτη και αζαχ δωρο και ενα ρολο με το logo πανω σε καθε φυλλο

Αηδίες τα Phablet. Αφού δεν το έχετε ρε γαμώτο τι σχολιάζετε σε τεχνολογικά sites; Τραβάτε σε κανα TMZ

μη το κοροιδευται ,  δεν ειπε κανεις οτι θα πας για καφε και θα το παρεις μαζι σου  !!

αν το βαλεις σε ενα σταντ του πεταξεις ενα ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο αντικαθιστας ανετα ενα σταθερο υπολογιστη  η ενα λαπτοπ !

Αυτό ακριβώς είναι το νόημα του... Κάποιες φορές πχ η οθόνη του λαπτοπ μου φαίνεται μικρή αλλά δεν μπορώ να φέρω τον σταθερό στο κρεββάτι, ούτε θέλω να έχω στον σταθερό οθόνη-τηλεόραση... Βέβαια η πορεία του θα εξαρτηθεί απο την τιμή και το βάρος του...

"Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι όταν είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το Samsung Galaxy Note, με οθόνη 5,3 ιντσών είχε επίσης προκαλέσει αντιδράσεις. Σήμερα όμως, μεγάλο ποσοστό των smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά διαθέτουν ίσο ή και μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης."

ΑΣΧΕΤΟ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...