Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο μέγεθος μπαταρίας, άσχημο κινητό.

Μα γιατί; Αφού είναι ίδιο με όλα τα αλλά: Οθόνη εμπρός, καπάκι και κάμερα πίσω, κουμπιά στο πλάι, μπαταρία μέσα...

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ λέω αφού τα mah τα πολλά πέφτουν κουμουτσες, να δώσουν έμφαση στην ταχεία φόρτιση. Αν είναι 2500 πχ και φορτίζει πλήρως σε 15 λεπτά θα το προτιμησω από μια 6000 που θα θέλει κανα 3ωρο.

Φορτιστές πλέον όλοι ίδιοι, πρίζες υπάρχουν, εντάξει ποδο θα κάτσεις και στην παραλία, 5 ώρες?

Δημοσ.

Εγώ λέω αφού τα mah τα πολλά πέφτουν κουμουτσες, να δώσουν έμφαση στην ταχεία φόρτιση. Αν είναι 2500 πχ και φορτίζει πλήρως σε 15 λεπτά θα το προτιμησω από μια 6000 που θα θέλει κανα 3ωρο.

Φορτιστές πλέον όλοι ίδιοι, πρίζες υπάρχουν, εντάξει ποδο θα κάτσεις και στην παραλία, 5 ώρες?

Το βράδυ έχεις πολλές ώρες να το φορτίσεις. Αντίθετα μέσα στη μέρα δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις τα 15' δίπλα σε φορτιστή...

• Like 2
Δημοσ.

οπως όταν λένε 500gb σκληρος και στην πραγματικοτητα έχει 300? έτσι και τα 

mAh

Cute. Αλλά αν υποθέσουμε ότι ισχύει αυτό και το δεχτούμε, τότε αναγκαστικά πρέπει να δεχτούμε ότι είναι προτιμότερα τα 300 gb των διαφημιζόμενων 500, σε σχέση με τα 120 των διαφημιζόμενων 300 όλων των υπόλοιπων.

• Like 1
Δημοσ.

οπως όταν λένε 500gb σκληρος και στην πραγματικοτητα έχει 300? έτσι και τa map

Πλακα εχεις ...... "Ενημερωμένο" σε βρίσκω για να μην πω κάτι άλλο !!!
  • Like 2
Δημοσ.

Θα προτιμούσα να υπήρχε λιγότερα κοστοβόρο hardware σε συνδυασμό με ένα πολύ καλά optimized λειτουργικό, παρά battery hungry hardware ή/και λειτουργικό και τεράστιες μπαταρίες.

Από τη στιγμή όμως που δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα της πρώτης υπόθεσης, θεωρώ θετικό το βήμα για μεγαλύτερες μπαταρίες.

Προσωπικά έχω πάντα μαζί μου το powerbank σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Δημοσ.

Αααα ρε Asus τι κάνεις...! Τους βάζεις και τρέχουν....

Πρώτη βγάζεις κινητό με μεγάλη μπαταρία (5000)

Πρώτη βγάζεις κινητό με 256GB χωρητικότητα,

Δημοσ.

Οθόνη έχει και μάλλον ψιλο-μεγάλη (5" +)

Κάμερα έχει. Δεν είμαι φωτογράφος, άμα δουλεύει νορμάλ στο viber με καλύπτει.

Ηχειάκι (και jack 3,5) σίγουρα έχει να ακούμε καμια μουσικούλα στο Μετρό.

Δεν είναι άσπρο, άρα δεν φαίνεται η βρόμα από τα χέρια μετά και κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

Μπαταρία μεγάλη έχει, δεν θα τρέχω πανικόβλητος να ψάχνω φορτιστή 3 φορές τη μέρα.

Δεν είναι τσιγαρόχαρτο. Πολύ βασικό, θα νιώθω σε ποια τσέπη είναι και δεν θα ψάχνομαι σαν μαλάκας κάθε φορά που βαράει.

Αν έχει ~150-180 γιούργια το παίρνω και με υπερκαλύπτει. Παιχνίδια, ταινίες και αηδίες ---> λάπτοπ.

Είχα πάρει το DG550 με 120 ευρά, το χάρηκα και όταν έπεσε από τον 2ο και έσπασε η οθόνη, πήρα το σφυρί και το έσπασα πιο πολύ χωρίς να το κλαίω.

Και χέστηκα αν είναι Κινέζικο, άσχημο ή αργό. Τηλέφωνο παίρνει, δεν θα μου βγάλει στατιστική ανάλυση.

• Like 4
Δημοσ.

Αξιζουν ρε παιδια αυτα τα κινητα??Υπαρχει support η θα παλευουμε οπως παλι με τα huawei ideos να κανουμε 30 ακκαουντ σε κινεζικα φορουμ προσπαθοντας να ψησουμε κανενα κινεζο να δουλεψει πανω σε μια CM που κουτσοδουλευει?

Δημοσ.

οπως όταν λένε 500gb σκληρος και στην πραγματικοτητα έχει 300? έτσι και τα 

mAh

δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη κλέβει, το thl5000 μου δεν κλέβει πάντως.

gallery_97429_2566_290858.png

Το Doogee T6 με κανένα 120άρι θα βγει λογικά.

Εξ ού και το φθηνό hardware.

Δημοσ.

Αξιζουν ρε παιδια αυτα τα κινητα??Υπαρχει support η θα παλευουμε οπως παλι με τα huawei ideos να κανουμε 30 ακκαουντ σε κινεζικα φορουμ προσπαθοντας να ψησουμε κανενα κινεζο να δουλεψει πανω σε μια CM που κουτσοδουλευει?

Ανάλογα τι θέλεις από το κινητό σου. Αν θέλεις να σου ψήνει καφέ και να σου λέει καλημέρα, μην πάρεις τέτοιο.

Για ένα χρήστη που το θέλει για κανα email, λίγο fb, youtube, viber και gps καλό είναι. Εξαρτήματα βρίσκεις στο ebay και οι custom rom δεν είναι καλή ιδέα. Το παίρνεις "ως έχει".

Υπάρχει αγορά για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες. Εμείς γινόμαστε αχάριστοι και ψάχνουμε να βρούμε κάτι στραβό σε όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...