morfeas-dsl- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τι να σου πω! Εγω οπως ειπα δεν ειχα θεμα. Επισης ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δε σημαινει οτι ισχυει κιολας. Ο αλλος στο ebay εδωσε 1000 ipad και μονο απο ελλαδα ειχε αρνητικές! Αν πηρε καποιος ας μας πει τι εγινε απο περιέργεια
Billator Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 @morfeas-dsl- ίσως εσύ πρέπει να ψάξεις καλύτερα για το μαγαζί... Δίνει μεταχειρισμένα και το έχει το κάνει συστηματικά. Εχει τύχει και σε μένα με samsung s3 πέρυσι σε αντίστοιχη "προσφορά". Υπάρχουν αναφορές πολλές και στο insomnia για τα καμώματα τους.
morfeas-dsl- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ο καθενας λοιπον κρινει και αγοραζει. Κανείς δεν αναγκασε κανενα
pittas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τι να σου πω! Εγω οπως ειπα δεν ειχα θεμα. Επισης ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δε σημαινει οτι ισχυει κιολας. Ο αλλος στο ebay εδωσε 1000 ipad και μονο απο ελλαδα ειχε αρνητικές! Αν πηρε καποιος ας μας πει τι εγινε απο περιέργεια Αυτο δεν λεει απολυτως τιποτα. Κι εγω ξερω πωλητη στο ebay που εδωσε μια 100αδα fake microSD με μολις 2 αρνητικα feedback. Γενικα (και αποψη μου) καλυτερα να την ψαχνουμε μια αγορα καλυτερα μονοι μας παρα να εμπιστευομαστε την αμφιβολου αξιας κριση των προηγουμενων 10/20/30 που την κανανε και δεν ειπαν τιποτα αρνητικο
qwerty121 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έχω αγοράσει από το merimobiles 3 κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα, καινούρια (ΖΤΕ 970. V5, LENOVO A916,) Τα ρούταρα μόνος μου. Στο trustedpilot έχει πολύ καλό reputation. Τώρα ενδιαφέρομαι για το SAMSUNG GALAXY NOTE 3 N9006. Με προβληματίζει βέβαια το ότι δεν βλέπω κάποιο χρήστη να αναφέρει εντυπώσεις από το συγκεκριμένο τηλέφωνο εδώ στην Ελλάδα. Κάποιοι εδώ στο ινσομνια αναφέρουν κακές εμπειρίες από το merimobiles, αληθινές ή όχι δεν ξέρω. Βέβαια από όλα τα κινεζομάγαζα περιγράφονται κακές εμπειρίες πλην του Vickmall. Το έχει πάρει κανείς από merimobiles έως τώρα? Μπορεί να μας πει την εμπειρία του με το κατάστημα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο -εντυπώσεις ?
drdedus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ναι φίλε ψέματα λέμε γιατί ανοίγουμε κινεζομαγαζο. Το μαγαζί ειναι άψογο... ειναι εγγύηση. Απλά οταν ξαναπάρεις κινητό σε προσφορα απο αυτους κοίτα το λιγο προσεκτικά και δεν εννοούμε την οθόνη.
qwerty121 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πολλές ιστοσελίδες και πρόσωπα έπαγγελματίες-σχολιαστές που παίρνουν σβάρνα τα διάφορα forum βγάζουν χρήματα από τις διαφημίσεις των κινεζομάγαζων. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις ανόθευτες-αντικειμενικές κριτικές τους. Εγώ την προσωπική μου άποψη κατέθεσα. Ρώτησα απλά αν έχει πάρει κανείς το SAMSUNG GALAXY NOTE 3 N9006 από merimobiles και ποιές οι εντυπώσεις του.
qwerty121 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Το έχει πάρει κανείς aπό το Merimobiles - μπορειί να μας πει εντυπώσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα