dante_k Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης κάποιου TV Box. Νομίζω πως είμαι ανάμεσα στο Nvidia Shield TV και το νέο Apple TV 4 που κυκλοφορεί την άλλη βδομάδα. Σκόπος χρήσης: - Ταινίες και σειρές σε καθημερινή βάση. Μέχρι στιγμής συνδέω το λάπτοπ με HDMI στην τηλεόραση και είτε με popcorn time, είτε KODI, περνάει η ώρα. Θέλω όμως να αποδεσμεύσω το λάπτοπ από αυτήν τη διαδικασία και να έχω μόνιμα συνδεδεμένο το TV Box πάνω στην τηλεόραση. - Παιχνίδια. Δεν είμαι πολύ φαν των παιχνιδιών, αλλά είμαι σίγουρος πως αν πάρει κάτι τέτοιο, θα το χρησιμοποιήσω και για αυτό. Κανένα multiplayer κτλ κτλ Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει το Nvidia Shield TV να μου πει πως το βρίσκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ειχα παλαιοτερ παρομοια συστηματα ,για την δουλεια που το θελεις θα προτεινα ενα windows tv box ή αν εχεις χρηματα παρε ενα φθηνο nuc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα