arkopower Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα παιδια ειμαι συνδρομητης forthnet εδω και μερικα χρονια και εδω και μερικες μερες εχει ληξει το συμβολαιο μου . Εχω ενα θεμα με την γραμμη το οποιο λογο της αποστασης δεν νομιζω να αλλαξει σε οποιονδηποτε παροχο και αν παω οποτε θα ηθελα μια εναλλακτικη για 2-3 μηνες πριν φυγω στο εξωτερικο . Λοιπον η γραμμη ειναι καλη για web browsing και απλη γενικη χρηση μιας και ειμαστε 4 υπολογιστες μεσα στο σπιτι το θεμα ειναι οτι εγω θελω να παιζω παιχνιδια και οσο πανω απο 1 ατομο χρησιμοποιει την γραμμη χαλαει ολο το ping μου . Οποτε θα ηθελα μια λυση για ολο αυτο και πιστευω οτι υπαρχουν μονο 3 : με mb κινητου me tethering για την χρηση , στικακι παλι λογικα για mb η εστω κατι χωρις να χρειαζεται να κανω καποιο συμβολαιο . Οσο για την 3η λυση δεν ξερω αν γινεται να εχουμε μια 2η γραμμη μεσα στο σπιτι χωρις συμβολαιο και αυτη για αυτους τους 2-3 μηνες που θα ειμαι ακομη Ελλαδα. Ευχαριστω για τον χρονο σας
Mr_Proper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα αφού έληξε το συμβόλεο σου (δεν σου κόβουν την γραμμή) απλά συνεχίζεις να πληρώνεις πάγιο και 1 μήνα περίπου πριν φύγεις τους ενημερώνεις σε κατάστημα η με συστημένη επιστολή ότι θέλεις να διακοψεις την συνεργασία μαζί τους και τελείωσες...Απο εκεί και περά να παιζεις με 3g απλά ξέχνα το το lantency είναι random και στον θεό....Το πρόβλημα σου κατα τα άλλα λύνεται με software όπως το NetLimiter όπου μπορείς να μειώσεις το συνολικό upload και download (το upload είναι αυτό που φέρνει τα περισσότερα κολλήματα όταν παίζεις) των υπολοίπων συσκευών. αν και 4 άτομα πάνω σε χάλια γραμμή δεν ξέρω κατα πόσο θα έχει αισθητή διαφορά...Απο εκει και πέρα μπορείς να πειράξεις και το QoS(Quality of Service) του router σου είναι ρυθμίσεις που δίνουν προτερεότητα σε συγκεκριμένο traffic δεν έχουν όλα τα router τις ίδιες ρυμθμίσεις οπότε πήγαινε να ψάξεις στο google βάζοντας πχ μοντέλορουτερ Quality of service, μοντέλορουτερ Quality of service gaming, μοντέλορουτερ Quality of service όνομα παιχνιδιού που παίζεις. Επίσης όταν παίζεις να προτημάς να παίζεις μέσω Ethernet και όχι wifi
arkopower Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Παιδια νομιζω το εθεσα λαθος θελω καπως για 2 μηνες πριν φυγω εξωτερικο να surfarw το νετ (με την γραμμη που ειμαι) αλλα οταν θελω να παιζω (μιας και η γραμμη δεν υποστηριζει κατι παραπανω απο surfing και browsing) με μια ενναλακτικη mb κινητου stick και εγω δεν ξερω τι απλα να εχω καλο ping και να μην δεινω και 50-60 το μηνα . Υπαρχει κατι οτιδηποτε παιδια απλα πεταξτε ιδεες
Mr_Proper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Παιδια νομιζω το εθεσα λαθος θελω καπως για 2 μηνες πριν φυγω εξωτερικο να surfarw το νετ (με την γραμμη που ειμαι) αλλα οταν θελω να παιζω (μιας και η γραμμη δεν υποστηριζει κατι παραπανω απο surfing και browsing) με μια ενναλακτικη mb κινητου stick και εγω δεν ξερω τι απλα να εχω καλο ping και να μην δεινω και 50-60 το μηνα . Υπαρχει κατι οτιδηποτε παιδια απλα πεταξτε ιδεες Αν δεν σε ικανοποιεί η γραμμή που έχεις οτιδήποτε άλλο (wifi,3g,δορυφόρος κτλ) θα έχει κατα πολύ χειρότερο ping.... απο εκεί ακι πέρα μπορείς να παίζεις στην σταθερή γραμμή που έχεις τώρα και για τους άλλους να δίνεις απο 3G να σερφάρουν όταν εσύ παίζεις ρώτα για προγράμματα η wind εχει ένα με 5GB στα 24 τον μήνα και με δυνατότητα ελάχιστης παραμονής 2 μήνες και διακόπτεις το συμβόλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα