ChrisAttart Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καηκε η motherboard στο pc και εκανε και τις παρακατω ζημίες στο τροφοδοτικό. .. ειναι ενα xfx pro850w xxx edition , απο το visionstudio μου λενε οτι θα το στειλουν στην xfx αλλα θα κανει κανα 2μηνο να ερθει πισω ... Τι να κάνω? να αλλαξω απλα την φισα ? Η να μεινω 2 μηνες χωρις pc ? Το τροφοδοτικό δίνει κανονικα ρεύμα το μετρησα και ειναι πενα ... Απλα η mobo καψαλισε και τα πιν ...
WalkerSW Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μην εισαι τόσο σιγουρος οτι η μητρική έκαψε το τροφοδοτικό. Πιο πιθανο ειναι να έγινε το αντιθετο και ακομη πιο πιθανο απλα να μην κουμπωσες καλα το 24πινο και να βραχυκύκλωσε.... Απο εκει και πέρα ρίξε το φταίξιμο στο τροφοδοτικο κανε χρηση της εγγύησης και το κυριοτερο μίλα κατυθείαν με xfx και ασε τον πωλητή να κουρεύεται!! http://xfxforce.com/en-us/support/xfx-warranty 4
benign Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Θα μπορουσες να αγορασεις ενα budget αλλα αξιοπρεπες τροφοδοτικο να κανεις την δουλεια σου,γιατι οντως δεν μπορεις να εισαι πολυ χρονο χωρις τροφοδοτικο και γενικα καλο ειναι,αν μπορουμε,να εχουμε ενα decent τροφοδοτικο για back up. Μεχρι να σου κανει το rma η XFX.
ChrisAttart Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι μαλλον εγω φταιω .. δεν παταγε καλα λογω κακου cable management και εβγαλε off την mobo ... και επεζα με τη φισα για να παρει ρευμα. .. αναψε χωρις να ειναι καλα κουμπωμενη και το δουλευα ετσι καιρο ... οποτε εσβηνε επεζα με φισα μεχρι να παρει ... ε και το εκανα κάρβουνο. .. μετρησα psu και ειναι καλα παντως ... και πριν βγαλω τα πιν για να τα βγαλω φοτο το δοκιμασα σε αλλο pc για κανα 2 μερες και δεν παρουσιασε προβλημα ...
WalkerSW Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Με καμένη -λιωμενη φισα κακώς το δοκίμασες σε άλλο μηχάνημα! Στείλε το για rma 1
ChrisAttart Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Amd 3200+ ηταν και κάρβουνο να γινοταν δεν με ένοιαζε ... θα δοκιμάσω να αλλαξω την φισα , εχω ιδια μαυρη και αμα πεξει η στραβη απλα αλλαζω τροφοδοτικό. . Δεν πεζει να περιμενω 2 μηνες rma ..
WalkerSW Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τα καλώδια του 24πινου έχουν φάει τέτοια νιλα από την θερμοκρασία που είναι ρίσκο να αλλάξει μόνο φισα 1
ChrisAttart Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αρα λογικα κοβουμε πιο πισω τουλάχιστον αυτα τα 2 αλλαζω τις επαφες και φισα ? Ευχαριστώ πολυ παντως , θα αλλαζα μονο φισα και θα την παταγα καποια στιγμη ...
Roger Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Bρες απο ενα παλιο τροφοδοτικο και κοψε την φυσα,μετα ενα ενα καλωδιο κολλημα καλο με κολλητηρι καθως και μονωση,και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Δεν παιζουμε γενικως με την φυσα για να παρει μπροστα,δεν ειναι παπακι honda να τραβαμε μανιβελα. Παιρνει με σωστη συνδεσμολογια?καλως.Δεν παιρνει?καποιος αλλος λογος θα υπαρχει. 2
ChrisAttart Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ετοιμο ποσταρει κανονικα σε αλλη mobo (3200+ amd με την gtx580 μου επανω ) κοπηκε ενα ενα το καλωδιο απο αλλο psu και κολληθηκαν και με κολλητιρι και ολα πενα . Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, Καλή δουλειά έκανες, πολύ καλή, αλλά εγώ θα έστελνα για rma. Τώρα έχασες εγγύηση. 1
ChrisAttart Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Στους 2 μηνες που ελεγε το visionstudio οτι θα κανει το rma 2 σεναρια θα πεζανε ... 1) θα φρικαρα χωρις pc και θα επερνα ενα απλο psu να κανω την δουλειά μου ... 2) θα φρικαρα χωρις pc και θα επερνα ενα καλο psu και θα ξεχναγα το xfx .. Μια η αλλη ενα psu απλο + κόστος αποστολής του xfx + πιθανη χρεωση αν δεν δέχονται να κανουν rma και το πιάσουν ως service αμα τα βαλεις κατω δεν ξεφεύγει από το να παρω ενα αλλο ...
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αμα μιλούσες με XFX πανω απο 1 μηνα η ολη υποθεση δεν θα έπερνε!!
ChrisAttart Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ε τωρα οτι εγινε εγινε .. Τουλάχιστον πετυχε το εγχείρημα και δουλεύει πενα ... Απλα οταν και αμα τα φτυσει υπολογιζω σε καινούργιο.. Αυτό το pc θα παει ετσι και αλλιως για 2ο σε λίγο καιρό. .. Ανοιγω ενα μαγαζι που θα μπει εκει , και για το σπίτι μαλλον με κοβω για κανα build 6700κ/5820κ με 970 .. Γερασε ο i7 920 και η gtx580 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα