adams24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά μια πρόταση για κινητό τουλάχιστον 5αρα οθόνη 2 ραμ
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά μια πρόταση για κινητό τουλάχιστον 5αρα οθόνη 2 ραμ http://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html
GianniSM Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Θα ρίξω και το Moto G 3rd gen που όμως δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Θα ρίξω και το Moto G 3rd gen που όμως δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα Χθες παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό, απλά φυσάει για την τιμή του. Πολύ καλή οθόνη και γρήγορο. 1
GianniSM Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Χθες παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό, απλά φυσάει για την τιμή του. Πολύ καλή οθόνη και γρήγορο. Καλορίζικο, στην οικογένεια υπάρχουν οι 2 πρώτες γενιές, και κάτι μου λέει πως σύντομα θα μπει και η 3η.
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλορίζικο, στην οικογένεια υπάρχουν οι 2 πρώτες γενιές, και κάτι μου λέει πως σύντομα θα μπει και η 3η. Το παράγγειλα για τον πατέρα μου και το χρησιμοποίησα αρκετή ώρα αφού έπρεπε να το ρυθμίσω, είναι όντως φανταστικές budget συσκευές και άμα σκεφτείς ότι έχει 1GB RAM παρέχει την σωστή εμπειρία Android αφού το τρέχει δίχως να έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές στον πυρήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα