Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλον αυτά εννούσες.Στον μεν WD RED είναι στα 300Κ και στον Seagate είναι τα διπλάσια δηλαδή 600Κ.

yeap, έτσι φαίνεται. Κάπου πάντως το είχα δει σαν MTBF γιαυτό και μπερδεύτηκα. Ή αρχίζω και τα χάνω :D

Δημοσ.

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; Μπήκα και στα δυο site των εταιριών και κατέβασα τα datasheet και των δυο δίσκων και έχουν τα ίδια MTBF. 1M

Μου έδωσες ιδέα και κατέβασα το product manual του Seagate και το διάβασα. Εκτός ότι έχει πληροφορίες που ο κάθε ιδιοκτήτης HDD θα ήταν καλό να γνωρίζει,παρατήρησα ότι η διαφορά στην κατανάλωση είναι σχεδόν μηδαμινή, τουλάχιστον απο τα specs. Οπότε μάλλον θα χτυπήσω τον Seagate.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλη χρονιά

Τα διάβασα και εγώ τα specs και τελικά ο RED για κάποιον λόγο (marketing ισως) έχει ταυτιστεί με την βέλτιστη λύση για NAS. Για τα 2TB που κοίταγα, όντως ο Seagate δεν διαφέρει καθόλου. Τώρα ιστορικά, η WD εχει αποδειχθεί πολύ σκληρή σαν brand σε αντίθεση με Seagate (σε βάθος δεκαετίας νομίζω) οπότε και εκεί έχει στηριχτεί το marketing τους.

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st2000vn000-2tb-nas-p-PER.302015

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΓΕΙΑ σας παιδια σκεφτομαι να φτιαξω εναν ΝΑS απλα θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση στην οποια δεν εχω βρει απαντηση μπορει να σας ακουστει λιγο χαζη θα ηθελα να μαθω στο NAS προσβαση απο που θα μπορω να εχω απο παντου η μονο αν ειμαι συνδεδεμενος στο ιδιο δικτυο; ευχαριστω

Δημοσ.

Τα synology έχουν πρόσβαση από παντού. Αλλα φυσικά περιορίζεσαι από το upload της γραμμής σου αν συνδέεσαι απομακρυσμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...