Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μάλον αυτά εννούσες.Στον μεν WD RED είναι στα 300Κ και στον Seagate είναι τα διπλάσια δηλαδή 600Κ. yeap, έτσι φαίνεται. Κάπου πάντως το είχα δει σαν MTBF γιαυτό και μπερδεύτηκα. Ή αρχίζω και τα χάνω
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; Μπήκα και στα δυο site των εταιριών και κατέβασα τα datasheet και των δυο δίσκων και έχουν τα ίδια MTBF. 1M Μου έδωσες ιδέα και κατέβασα το product manual του Seagate και το διάβασα. Εκτός ότι έχει πληροφορίες που ο κάθε ιδιοκτήτης HDD θα ήταν καλό να γνωρίζει,παρατήρησα ότι η διαφορά στην κατανάλωση είναι σχεδόν μηδαμινή, τουλάχιστον απο τα specs. Οπότε μάλλον θα χτυπήσω τον Seagate.
aris2025 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλη χρονιά Τα διάβασα και εγώ τα specs και τελικά ο RED για κάποιον λόγο (marketing ισως) έχει ταυτιστεί με την βέλτιστη λύση για NAS. Για τα 2TB που κοίταγα, όντως ο Seagate δεν διαφέρει καθόλου. Τώρα ιστορικά, η WD εχει αποδειχθεί πολύ σκληρή σαν brand σε αντίθεση με Seagate (σε βάθος δεκαετίας νομίζω) οπότε και εκεί έχει στηριχτεί το marketing τους. Site: http://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st2000vn000-2tb-nas-p-PER.302015
hiphoper13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ΓΕΙΑ σας παιδια σκεφτομαι να φτιαξω εναν ΝΑS απλα θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση στην οποια δεν εχω βρει απαντηση μπορει να σας ακουστει λιγο χαζη θα ηθελα να μαθω στο NAS προσβαση απο που θα μπορω να εχω απο παντου η μονο αν ειμαι συνδεδεμενος στο ιδιο δικτυο; ευχαριστω
Palp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τα synology έχουν πρόσβαση από παντού. Αλλα φυσικά περιορίζεσαι από το upload της γραμμής σου αν συνδέεσαι απομακρυσμένα.
hiphoper13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αμα θελησω να φτιαξω εναν ΝΑS μονος μου πως τον κανω να εχω προσβαση απομακρυσμενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα