Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι το αν γινεται το εχω κανει ηδη ( sto Yosemit) θελω να ξερω αν το εχει κανει καποιος  και εχει αναβαθμισει τι προβληματα και αν του εχει παρουσιασει γιατι διαβζα πως εχει θεμα με εξωτερικους σκληρος και Boot, 

Ευχαριστω

Προσωπικά δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά δουλεύουν τα πάντα και το boot είναι ταχύτατο.

Δημοσ.

iTunes ακόμη και με την αναβάθμιση δεν μεταφέρει τις εφαρμογές από τη συσκευή στη βιβλιοθήκη 

Safari ακόμη βγάζει error στην αποσύνδεση επανασύνδεση στο φόρουμ

Τελικά ιστορικά Tiger Snow Leopard και Yosemite πρόσφεραν 

Δημοσ.

Εγω εχω το προβλημα που μετα απο κλεισιμο δεν ξανανοιγει.. Δεν κανει boot, μενει κολλημενο στην μπαρα φορτωσης. Μου το ειχε ξανακανει αλλη μια φορα μετα την εγκατασταση el capitan, εκανα επανεγκατασταση, εφτιαξε, και ενω τοσο καιρο αφηνοντας το στο sleep δεν ειχε προβλημα, σημερα το εκλεισα και παλι τα ιδια.. Οπότε ξανακανω εγκατασταση και ελπιζω να το εφτιαξαν και αυτο. Δεν ειναι προβλημα σκληρου, το εψαξα και σε ξενα φορουμς και ειχαν πολλοι το ιδιο προβλημα. Ειδωμεν.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και το είχαν επίσης και πολλοί άλλοι χρήστες . Ακολούθησα ακριβώς την ιδια λύση με εσένα. Χθές μου κόλλησε άσχημα και ο finder προσπάθησα να γυρίσω σε Guest account όπου κόλλησε εκέι στην οθόνη του guest account . Αναγκαστικά έκανα reboot και ως δια μαγείας ξεκίνησε κανονικά και δεν κόλλησε ! Βεβαια φοβάμαι να το ξαναδοκιμάσω και το εχω αφήσει σε sleep mode πάλι ....

Δημοσ.
iTunes ακόμη και με την αναβάθμιση δεν μεταφέρει τις εφαρμογές από τη συσκευή στη βιβλιοθήκη 

Safari ακόμη βγάζει error στην αποσύνδεση επανασύνδεση στο φόρουμ

Τελικά ιστορικά Tiger Snow Leopard και Yosemite πρόσφεραν

Αυτό με το Safari μου το έκανε και στο Yosemite και στο El Capitan. Εδώ κ σε κανα δυο ακόμα σελίδες, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες παίζει κανονικά.

Δημοσ.

Εγω εχω το προβλημα που μετα απο κλεισιμο δεν ξανανοιγει.. Δεν κανει boot, μενει κολλημενο στην μπαρα φορτωσης. Μου το ειχε ξανακανει αλλη μια φορα μετα την εγκατασταση el capitan, εκανα επανεγκατασταση, εφτιαξε, και ενω τοσο καιρο αφηνοντας το στο sleep δεν ειχε προβλημα, σημερα το εκλεισα και παλι τα ιδια.. Οπότε ξανακανω εγκατασταση και ελπιζω να το εφτιαξαν και αυτο. Δεν ειναι προβλημα σκληρου, το εψαξα και σε ξενα φορουμς και ειχαν πολλοι το ιδιο προβλημα. Ειδωμεν..

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και οι π@π@ρες δεν το έλυσαν με την 10.11.1 Μια μερική λύση για να μην κάνεις κάθε φορά εγκατάσταση λειτουργικού θα βρεις εδώ

Θέλει μέσω τέρμιναλ να ξαναδηλώνεις τον σκληρό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Έφαγε ωραίο σκάλωμα με την αναβάθμιση. Ή μάλλον κατά τη διάρκεια αυτής. Μετά το reboot σήκωσε το login screen με πάρα πολύ μικρά fonts και εικονίδια (χωρίς να γίνεται καθόλου scaling στην οθόνη) και η μπάρα προόδου έφτασε στα 3/4 και μετά πάπαλα, επί ένα τέταρτο δεν έκανε τίποτα. Μέχρι και θερμοκρασία ανέβασε και τα ανεμιστήρια άρχισαν να φυσάνε σαν τρελά.

Το έσβησα τελείως, έκανε από μόνο του δύο επανεκκινήσεις ακόμα και τελικά έστρωσε. Περίεργα πράματα. Δεν μου το έχει ξανακάνει πάντως, αν και η αλήθεια είναι ότι πολύ σπάνια το σβήνω τελείως, σχεδόν πάντα απλώς κλείνω το καπάκι και μπαίνει σε sleep mode. Όσο για restart, ζήτημα να κάνει ένα κάθε δύο μήνες.

Επίσης μετά την El Capitan κάνει κι άλλο ένα περίεργο, εκεί που κάνεις browsing σκαλώνουν τα πάντα και το μόνο πράγμα που σαλεύει είναι ο κέρσορας του ποντικιού. Συνήθως ξεκολλάει μετά από κανα λεπτό.

Δημοσ.

εγω παντως σε imac2009  δεν σκεφτομαι καν να το βαλω ... εφαγα πακετο με yosemite  αφου εκανε τον υπολογιστη slow motion ... snow leopard και ειμαι οκ 

Δημοσ.

Στα virtual desktops έχει ένα θεματάκι αλλά οκ... Το iTunes μου φαίνεται πιο προβληματικό! μ κόλλησε το restore στο iPhone με ευθύνη iTunes!

• Super Moderators
Δημοσ.

Στον iMac 27" Late 2009 (με 12GB RAM) όλα πήγανε μια χαρά. Δεν κολλάει, δεν έχει κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον προς το παρόν. 

Στο MacBook Late 2008 (με 8GB RAM) επίσης δεν έχω διαπιστώσει έως τώρα κανένα πρόβλημα. Σημειωτέον ότι στο συγκεκριμένο μηχάνημα είχα περάσει και όλες τις beta του OS X 10.11... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...