Προς το περιεχόμενο

Panzer Corps

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, για το βασικό. Τέλος πάντων, τελείωσα το tutorial, εύκολο μου φάνηκε στο 3/5, θα δοκιμάσω ο θρασύτατος 5/5 γιατί μου φαίνεται πολύ εύκολα κερδίζουν εμπειρία οι δικοί μου.

Καλό ήταν, σε γενικές γραμμές και για tutorial σε έβαζε σταδιακά σε κάποιες καταστάσεις. Ενδιαφέρον έχουν και τα τρένα ως μέσο μεταφοράς. Στις ναυμαχίες, όπως και στο παλίο, καλό Panzer General έχω θέμα, πάντως, αν και κατάφερα να προστατεύσω πλήρως το capital ship που μου έδωσε στο τέλος.

Συνεχίζω και έχω το νου μου για καμία επιμέρους έκπτωση στα dlc.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Eντάξει, 4/5.

Ζόρικος ο πρώτος χάρτης πάντως (ως γεωγραφία λέω, δεν ξέρω τι μονάδες έχει ο αντίπαλος) καμία σχέση με του Panzer General. Ειδικά εκείνους στους Σλοβάκους στα ανατολικά που μου τους δίνει ξεκρέμαστους, 1/1 απέναντι στους Πολωνούς, να δω τι θα τους κάνω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Tελικά, δοκίμασα την Πολωνία με το 5/5. Βγήκε, decisive, αλλά κυριολεκτικά στον τελευταίο γύρο που μου έδινε αυτή τη νίκη και χρειάστηκε να ξοδέψω αρκετό πρεστίζ για ενισχύσεις, αφού μπορεί να απέφυγα τις ενέδρες των Πολωνών αλλά παρότι έκανα επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις συχνά τα αποτελέσματα ήταν από μέτρια έως κακά.

Ο χάρτης αποδείχτηκε αρκετά δύσκολος, με ποτάμια, βουνά και έλη. Και, για να με ανταμείψει για τη σπουδαία επικράτηση στην Πολωνία, τώρα με στέλνει... Νορβηγία. Ζόρια τα πράγματα, όπως τον είδα το χάρτη σε πρώτη φάση. Θυμίζει το χάρτη του Panzer, βέβαια, αλλά με περισσότερες πόλεις -μου φαίνεται- και αρκετές άμυνες.

Να δω τι θα πρωτοκάνω upgrade/reinforce με μόλις 880 πρεστίζ. Πρώτα, όμως, ένα πέρασμα από το Order of Battle: Pacific.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Free weekend @ Steam για το Panzer Corps μαζί με ιστορικό χαμηλό τιμής 5€ και 50% σε όλα τα DLCs. 

Δεν έχει βγει ποτέ καλύτερη προσφορά για το παρόν παιχνίδι από το 2011 που έγινε release.

Δοκιμάστε το άφοβα, προσωπικά θεωρώ ότι θα κολλήσετε..

Επίσης, στο Twitch channel της Slitherine τρέχει 28ωρο stream με Panzer Corps gameplay από πολλούς γνωστούς Streamers-Youtubers. https://www.twitch.tv/slitherinegroup

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

50% έκπτωση σε όλο το Panzer Corps franchise εκτός του τελευταίου DLC, U.S. Corps. στα καλοκαιρινά Steam Sales.

Στα 7.50€ το Afrika Corps και το Allied Corps είναι πραγματική κλεψιά!

Btw free demo για τους "άπιστους Θωμάδες":

http://www.slitherine.com/downloads/item84

• Super Moderators
Δημοσ.

Πω, θα καταστραφώ με τα DLC στις εκπτώσεις.

Πήρα ήδη για το Mordheim, πήρα και τους U.S. Marines για το OoB: World War II, αν πάρω και Afrika/Allied...

Εντωμεταξύ, πρώτη φορά εδώ και χρόνια εντόπισα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν στα Discovery Queues, αντί να μειωθεί το wishlist, μεγάλωσε.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε μόνο το Afrika Corps.. Είναι το καλύτερο κομμάτι μαζί με το Grand Campaign, όλου του Panzer Corps.

• 3 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...