Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες...

Έχω ένα θέμα εδώ και πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η όχι αλλά θέλω να καταλάβω τι και γιατί γίνεται.

Έχω το iPhone 6 με iOS 9.0.2 (υπόψιν το έχω το θέμα και πριν το iOS9). Έχω παρατηρήσει ότι όποτε μιλάω στο τηλέφωνο χάνεται τελείως η δυνατότητα για Mobile Data. Σαν αποτέλεσμα είναι ότι αν έχω ενεργή τηλεφωνική κλήση δεν μπορώ να κάνω οποιαδήποτε άλλη ενέργεια απαιτεί Mobile Data. Με WiFi δεν υπάρχει θέμα. Μόνο με 3G/4G. 

Παραθέτω και μια φωτό που δείχνει ακριβώς αυτό. Την ώρα που έχω ενεργή τηλεφωνική κλήση, δεν υπάρχει καν δίπλα στο Cosmote, η ένδειξη 3G ή 4G

Το ίδιο ακριβώς θέμα έχει και η κοπέλα μου με iPhone 5S και iOS8.

Είναι κάτι που έχει να κάνει με ρύθμιση; Είναι πρόβλημα; Λύνεται κάπως;

post-40273-0-20514600-1445498877_thumb.png

Δημοσ.

Καλημέρες...

Έχω ένα θέμα εδώ και πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα η όχι αλλά θέλω να καταλάβω τι και γιατί γίνεται.

Έχω το iPhone 6 με iOS 9.0.2 (υπόψιν το έχω το θέμα και πριν το iOS9). Έχω παρατηρήσει ότι όποτε μιλάω στο τηλέφωνο χάνεται τελείως η δυνατότητα για Mobile Data. Σαν αποτέλεσμα είναι ότι αν έχω ενεργή τηλεφωνική κλήση δεν μπορώ να κάνω οποιαδήποτε άλλη ενέργεια απαιτεί Mobile Data. Με WiFi δεν υπάρχει θέμα. Μόνο με 3G/4G. 

Παραθέτω και μια φωτό που δείχνει ακριβώς αυτό. Την ώρα που έχω ενεργή τηλεφωνική κλήση, δεν υπάρχει καν δίπλα στο Cosmote, η ένδειξη 3G ή 4G

Όταν βρίσκεσαι σε περιοχή που το κινητό σου έχει συνδεσιμότητα 4G τότε όταν τηλεφωνήσεις θα σου δείχνει 3G πάνω, αν πάλι έχεις 3G στην περιοχή τότε πάμε μία σκάλα ποιο κάτω και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Όταν βρίσκεσαι σε περιοχή που το κινητό σου έχει συνδεσιμότητα 4G τότε όταν τηλεφωνήσεις θα σου δείχνει 3G πάνω, αν πάλι έχεις 3G στην περιοχή τότε πάμε μία σκάλα ποιο κάτω και πάει λέγοντας.

To θέμα είναι ότι και σε περιοχή 4G που είμαι (αποδεδειγμένα το έχω τσεκάρει) πάντα χάνω τελείως τα δεδομένα. Δηλαδή εδώ, δεν μιλάω για μια σκάλα πιο κάτω (κατανοώ αυτό που λες) μιλάμε ότι πέφτω κατευθείαν στο μηδέν σε ότι και να είμαι.

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι και σε περιοχή 4G που είμαι (αποδεδειγμένα το έχω τσεκάρει) πάντα χάνω τελείως τα δεδομένα. Δηλαδή εδώ, δεν μιλάω για μια σκάλα πιο κάτω (κατανοώ αυτό που λες) μιλάμε ότι πέφτω κατευθείαν στο μηδέν σε ότι και να είμαι.

Χμμ περίεργο.. δεν μου έχει τύχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα το κάνει με iphone 5 και ios 8.2

Συγκεκριμένα ενώ μιλούσα μέσω ανοιχτής ακρόασης, ήθελα να βγάλω φώτο και να τη στείλω μέσω imessage αλλά δε με άφηνε.

Νομίζω είναι γενικό θέμα

Επεξ/σία από solution1
Δημοσ.

Κι εμένα το κάνει με iphone 5 και ios 8.2

Συγκεκριμένα ενώ μιλούσα μέσω ανοιχτής ακρόασης, ήθελα να βγάλω φώτο και να τη στείλω μέσω imessage και δε με άφηνε.

Νομίζω είναι γενικό θέμα

Κάπως έτσι το ανακάλυψα κι εγώ. Ενώ μιλούσα ήθελα να στείλω μέσω Whatsapp μια φώτο, αλλά τίποτα. Το θέμα είναι, αυτό είναι θέμα εταιρίας; Θέμα iPhone; Θέμα iOS; Δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω.

Δημοσ.

Καλημέρες...

Προφανώς δεν υπάρχει. Μου είχαν πει πριν χρόνια όταν πρωτοενεργοποίησα δεδομένα, ότι όταν κάνεις κλήση χάνεται η συνδεση δεδομένων. Και μόλις τελειώσεις με το τηλέφωνο επανέρχεται. Μη σε ανησυχεί δεν είναι θέμα του κινητού είναι του παρόχου. Μου το είχε πει η κοπελίτσα στο τηλέφωνο όταν πήρα να πρωτοενεργοποιήσω το 4G μου λέει ξέρετε, όταν μιλάτε στο τηλέφωνο "πεφτουν" τα δεδομενα, γίνεται ας πούμε διακοπη στο ίντερνετ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...