Thanos233 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα.Μου έδωσαν ένα notebook dell inspiron 910 το οποίο τρέχει ubuntu και θέλουν να τους βάλω windows7. Έφτιαξα ένα bootable usb με windows 7 32 bit, άλλαξα το order boot από το bios προκειμένου να διαβάζει το usb. Ενώ μου αναγνωρίζει το usb δεν κάνει boot από αυτό. Τί πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Με ποιο προγραμμα εκανες bootable το στικακι?
Thanos233 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 με το rufus και προσπάθησα και με το wintoflash Εντάξει, βρήκα τι δεν έκανα σωστά. Στο bios όταν επέλεξα να κάνει boot από το usb, έπρεπε να ενεργοποιήσεις ο ίδιος χειροκίνητα το usb. Ευχαριστώ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου!
jim_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αν και με το rufus την κανω τη δουλεια και εγω, θα ελεγα να δοκιμασεις αλλο στικακι ή/και το usb tool της ms. Επισης, αν εχεις αλλο συστημα διαθεσιμο, δοκιμασε και εκει το στικακι που εχεις τωρα. https://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα