despoinagalani Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα ενα νέο εκτυπωτή HP 1515 τον εγκατέστησα, έκανα ευθυγράμμιση κτλ μια χαρά. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να εκτυπώσω 1. Σκέφτηκα μήπως είναι το driver αλλα δεν είναι 2. Μήπως είναι το καλώδιο αλλα αφου μπορώ να κάνω σαρωση και "στέλνει" την εικόνα στο pc δεν θα δουλευε καμια βοήθεια; μου βγάζει εκει που ειναι τα εγγραφα προς εκτύπωση "Σφάλμα Εκτύπωσης"
meletis_m Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα ενα νέο εκτυπωτή HP 1515 τον εγκατέστησα, έκανα ευθυγράμμιση κτλ μια χαρά. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να εκτυπώσω 1. Σκέφτηκα μήπως είναι το driver αλλα δεν είναι 2. Μήπως είναι το καλώδιο αλλα αφου μπορώ να κάνω σαρωση και "στέλνει" την εικόνα στο pc δεν θα δουλευε καμια βοήθεια; μου βγάζει εκει που ειναι τα εγγραφα προς εκτύπωση "Σφάλμα Εκτύπωσης" Ακριβώς το ίδιο εκτυπωτή έχουμε.Εάν είναι εύκολο ανεβάστε ένα απόσπασμα κατά την εμφάνιση του σφάλματος. Τι λειτουργικό έχετε?
cloak Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.insomnia.gr/topic/583909-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-pc-%CE%BC%CE%BF%CF%85/ ετσι για να εμπολουτισω την συζητηση. Λυση δεν βρηκα ακομη, αποφευγω το format Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2015 από cloak
highpriest Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αν όλοι σας έχετε windows 7, ίσως να οφείλεται εκεί. Σε κάποιες εκδόσεις των 7 κουμπώνει κανονικά, ενώ σε άλλες όχι. 1
meletis_m Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα, στα Windows 7 σε επικοινωνία με την Hp μου είχε πεί οτι το όνομα χρήστη στο λογαριασμό δεν θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά ή το ανάποδο δεν θυμάμαι ακριβώς.Απεγκατεστήστε πρώτα τους οδηγους και μετα να αλλάξετε το όνομα χρήστη.Συγκεκριμένα είχα πρόβλημα στην ουρά εκτύπωσης.
stelrp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Οι γνωστές αηδιες της hp. Κακογραμμενοι drivers, γεμάτοι bloatware. Έχω τον ίδιο από τα public , πιανει 150mb χώρο στο δίσκο, γιατί ? Εμένα δεν μου δουλεύει καλά αν το σύνδεση σε hub, μόνο απευθείας στο pc . Και στο excel, δεν κάνει σωστό rendering, και ξεχνά οριζόντιες γραμμές μεταξύ των κελιών. Η Canon έχει απλούστερους drivers.
ForThwWin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 μπορεις να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα hps scan and print doctor. ισως βρεις το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα