Regulus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το business plan εταιρειών σαν την Google είναι να πουλάνε πληροφορίες. Αν δεν το έχετε καταλάβει το εμπόρευμα είστε εσείς (εμείς). Η μόνη αντίδραση που μπορείτε να έχετε είναι να πάψετε να τις χρησιμοποιείτε αν και στην πραγματικότητα τις χρησιμοποιείτε ακόμη και όταν δεν το ξέρετε (απ' την στιγμή που σερφάρετε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
callahan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά με ενδιαφέρει. Με ένα ποσό το μήνα έχω και YouTube και Google music. Πολλά φορές θέλω να δω τις ειδήσεις η να δω μια εκπομπή on the go και δε μπορώ λόγω περιορισμένου όγκου δεδομένων στη σύνδεση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Συγνώμη ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι πολύ θα θέλατε να είχατε κάποια βίντεο κατεβασμένα, θέλετε να πείτε ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το yt? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Συγνώμη ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι πολύ θα θέλατε να είχατε κάποια βίντεο κατεβασμένα, θέλετε να πείτε ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το yt? Αυτή ακριβώς την απορία έχω και εγώ. Που ζούνε, σε άλλο πλανήτη, σε άλλη διάσταση μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γι αυτο πριν λιγες μερες ακουστηκε κατι για το adblocker! το μονο που με ανησυχει ειναι: "...δυνατότητα να δημιουργήσουν κανάλια στα οποία η πρόσβαση θα γίνεται με την καταβολή κάποιου χρηματικού αντιτίμου..." γιατί να σε ανησυχεί? φτιάχνεις οδηγούς στο internet εκμάθησης για προγράμματα και για άλλα πολλά,κάπως δεν θα πρέπει να πληρωθείς άμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 youtube-dl και ublock origin με χρέωση $0.00 για ένα YouTube χωρίς διαφημίσεις και με τοπική αποθήκευση βίντεο Τετοια λετε και μετα τον Ασαντ θα στειλουν στρατιωτικες επιχειρησεις στους ad blockades. Κανουν κακο στο συστημα των διαφημίσεων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetra82 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Συγνώμη ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι πολύ θα θέλατε να είχατε κάποια βίντεο κατεβασμένα, θέλετε να πείτε ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το yt? Αυτό ακριβώς λέμε. Το πλέον εύκολο είναι να κατεβάσεις τα video. Αλλά κάποιοι γουστάρουμε όταν μια εταιρεία μας προσφέρει μια υπηρεσία που χρησιμοποιούμε να μην την καταπαταμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως που ενώ έχω τη δυνατότητα να κατεβάσω βίντεο, 2-3 φορές το έχω κάνει κι αυτό για να δω αν δουλεύει το πρόγραμμα. Το θέμα είναι να πάμε μπροστά και να έχουμε προσιτό απεριοριστο mobile internet. Προσωπικά το προτιμώ με τις διαφημίσεις. Σε λίγο θα μας ζητάνε συνδρομή ολοι, άλλη δουλειά δεν είχαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Όσοι έχουν Android ο βασιλιάς είναι το TubeMate. Απλά το googlareis και του κάνεις εγκατάσταση και φυσικά δεν χρειάζεται να καταστρέψεις το κινητό με το να του κάνεις Root. Για τους ios όσοι είχαν προλάβει το Video D/L Pro. Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται το YouTube Red. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
callahan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σαφώς και μπορούμε να κατεβάσουμε τα βίντεο. Μιλάμε για κατέβασμα απευθείας από το κινητό και όχι μέσω υπολογιστή. Και όπως ανέφερα με ενδιαφέρει εφόσον μιλάμε για πρόσβαση και σε Google music και σε YouTube. Και ναι, έχουμε και μετοχές ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται το YouTube Red. Μα εγω θελω να μου προσφερει ποιοτικο περιεχομενο Holywoodiano με τον PewDiePie να ουρλιαζει σαν κοριτσακι με τον παραγωγο του The Walking Dead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 9,99 μηνιαίως, ε; Προσφέρω στη Google 3 και καθημερινά άμα λάχει, ναούμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Όσοι έχουν Android ο βασιλιάς είναι το TubeMate. Απλά το googlareis και του κάνεις εγκατάσταση και φυσικά δεν χρειάζεται να καταστρέψεις το κινητό με το να του κάνεις Root. Για τους ios όσοι είχαν προλάβει το Video D/L Pro. Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται το YouTube Red. Σωστός, αλλά γιατί να καταστραφεί με το ρουτάρισμα; Το πολύ πολύ, αν χρειαστεί, κάνεις unroot και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα