Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αυτά περί θαυμαστών της Google και μετοχών τα αφήνω ασχολίαστα και προχωράω παρακάτω. Έχεις δίκιο για αυτό που λες για τις στοχευμένες διαφημίσεις και τη συλλογή δεδομένων μέσω του Youtube, αλλά θα σου πω κάτι (κρατήσου, μόνο, για να μην πέσεις από τα σύννεφα). Αυτό δεν γίνεται μόνο στο ΥΤ, αλλά σε οποιαδήποτε σελίδα χρησιμοποιεί Google Analytics, δηλαδή στο σύνολο σχεδόν του web. Ελπίζω να μην λιποθύμησες. Αν δεν σου αρέσει η πολιτική της εταιρίας, πας αλλού. Πιο απλά δεν γίνεται. Το ΥΤ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ούτε ΜΚΟ. Είναι εταιρία και πρέπει να βγάλει λεφτά για να πληρώνει τα έξοδά της και να έχει και κέρδος, για αυτό προβάλει διαφημίσεις. Αν δεν θες να βλέπεις διαφημίσεις, θα πρέπει να πληρώσεις. Αυτό εδώ είναι το data center της Google. Για να αγοραστούν, να λειτουργήσουν και να συντηρηθούν όλα αυτά τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις, χρειάζονται χρήματα και μάλιστα πολλά. Και επανέρχομαι στο προηγούμενο ερώτημά μου. Σε προηγούμενο ποστ σου, ανέφερες ότι το YouTube οικονομάει. Έχε υπόψην σου ότι είναι άλλο πράγμα το "οικονομάω" και άλλο το "έχω πολλά έσοδα". Για να οικονομίσεις θα πρέπει τα έσοδά σου να είναι περισσότερα από τα έξοδά σου, διαφορετικά μπαίνεις μέσα. Και σε ξαναρωτάω. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν με σιγουριά ούτε οι καλύτεροι οικονομολόγοι και οικονομικοί αναλυτές του κόσμου; Έχεις κάποιον ισιλογισμό, οποιουδήποτε έτους, του ΥΤ στα χέρια σου; Μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία που σε έκαναν να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι το ΥΤ οικονομάει; Δεν είπα ότι είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, και γνωρίζω πολύ καλά και το ανέφερα για τα Site που χρησιμοποιούν AdSense και MetaData της Google. Το θέμα είναι ότι η Google ακόμα και να έχεις πληρώσει το προϊόν της όπως πχ ένα Android κινητό, θα εξακολουθεί να βγάζει λεφτά μέσω των πληροφοριών του χρήστη. Όταν πληρώνω για μια υπηρεσία απαιτώ να σταματήσει το κρυφτούλι και η συλλογή πληροφοριών γιαυτό και πληρώνω. Το οτι οι δωρεάν υπηρεσίες της Google βγάζουν λεφτά από τα δεδομένα είναι γνωστό αλλά και επί πληρωμή να είναι, η ίδια πατέντα συνεχίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ξέρετε ένα τεράστιο πράγμα όπως το Utube δεν το ανδρώνει μόνο η καινοτόμος ιδέα που υπήρξε κάποτε αλλά συνδιαμορφωνεται απο τους χρήστες. Όσοι επιχείρησαν σαν τελική κίνηση να αποφασίσουν "με το δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω,και ότι θέλω εισπράττω" πήραν αυτό που τους άξιζε,την ίδια ακριβώς τύχη θα έχει και το redtube. και δεν θα συμβεί επειδή το λέω εγώ,θα συμβεί γιατί οι πορείες είναι ακριβώς σε αντίθετη κατεύθυνση,οι λαοί κάθε χρόνο είναι και κατάτι φτωχότεροι,οι κολοσσοί καθε χρόνο θέλουν να εισπράττουν και περισσότερα. Φίλε μου, σε αυτό το θέμα μιλάμε για το YouTube Red. Αν θέλεις να μιλήσουμε για το redtube, άνοιξε άλλο θέμα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα έχουμε κάτι να πούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Φίλε μου, σε αυτό το θέμα μιλάμε για το YouTube Red. Αν θέλεις να μιλήσουμε για το redtube, άνοιξε άλλο θέμα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα έχουμε κάτι να πούμε. Και να περιγράψουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ξέρετε ένα τεράστιο πράγμα όπως το Utube δεν το ανδρώνει μόνο η καινοτόμος ιδέα που υπήρξε κάποτε αλλά συνδιαμορφωνεται απο τους χρήστες. Όσοι επιχείρησαν σαν τελική κίνηση να αποφασίσουν "με το δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω,και ότι θέλω εισπράττω" πήραν αυτό που τους άξιζε,την ίδια ακριβώς τύχη θα έχει και το redtube. Αυτά περί θαυμαστών της Google και μετοχών τα αφήνω ασχολίαστα και προχωράω παρακάτω. Έχεις δίκιο για αυτό που λες για τις στοχευμένες διαφημίσεις και τη συλλογή δεδομένων μέσω του Youtube, αλλά θα σου πω κάτι (κρατήσου, μόνο, για να μην πέσεις από τα σύννεφα). Αυτό δεν γίνεται μόνο στο ΥΤ, αλλά σε οποιαδήποτε σελίδα χρησιμοποιεί Google Analytics, δηλαδή στο σύνολο σχεδόν του web. Ελπίζω να μην λιποθύμησες. Αν δεν σου αρέσει η πολιτική της εταιρίας, πας αλλού. Πιο απλά δεν γίνεται. Το ΥΤ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ούτε ΜΚΟ. Είναι εταιρία και πρέπει να βγάλει λεφτά για να πληρώνει τα έξοδά της και να έχει και κέρδος, για αυτό προβάλει διαφημίσεις. Αν δεν θες να βλέπεις διαφημίσεις, θα πρέπει να πληρώσεις. Αυτό εδώ είναι το data center της Google. Για να αγοραστούν, να λειτουργήσουν και να συντηρηθούν όλα αυτά τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις, χρειάζονται χρήματα και μάλιστα πολλά. Και επανέρχομαι στο προηγούμενο ερώτημά μου. Σε προηγούμενο ποστ σου, ανέφερες ότι το YouTube οικονομάει. Έχε υπόψην σου ότι είναι άλλο πράγμα το "οικονομάω" και άλλο το "έχω πολλά έσοδα". Για να οικονομίσεις θα πρέπει τα έσοδά σου να είναι περισσότερα από τα έξοδά σου, διαφορετικά μπαίνεις μέσα. Και σε ξαναρωτάω. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν με σιγουριά ούτε οι καλύτεροι οικονομολόγοι και οικονομικοί αναλυτές του κόσμου; Έχεις κάποιον ισιλογισμό, οποιουδήποτε έτους, του ΥΤ στα χέρια σου; Μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία που σε έκαναν να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι το ΥΤ οικονομάει; Για να σου αναφερω και το IRL adsense προφανως και ξερω τι μου γινεται αλλα ο Moviemaker nailed it σε 2 γραμμες. Οποτε ας πουμε οτι πετυχαινει το YoutubeRed και κανει και μια μαγκια οπως το Twitch και πιλοτικα σου δινει τυρακι ετησια συνδρομη στην ξεφτυλα μεσα σε ενα Humble Bundle,Promos κλπ,τα μικρα καναλια που το παλευουν και προσφερουν ποιοτικο αρκετες φορες υλικο βλεπουν τα εσοδα τους αν και πενιχρα να μειωνονται και αποφασιζουν να σταματησουν να το παλευουν εκτος αν το κανουν για να παπαριστουν. Το αποτελεσμα; Φευγει η μουργα,μειωνονται τα λειτουργικα εξοδα του YT κραταει 2000 καναλια και μετα; Ειδες τι μας κανει η Βουλη που παρακολουθουμε τελευταια;Αντιπολιτευση μου θυμιζει η ολη φαση που φωναζει πειτε μας εσεις τις προτασεις σας. Βεβαια δεν θα κανουμε εδω μαθημα πως χτιζει το Brand Name της μια εταιρια μιας και δεν το κανεις προφανως για την ψυχη της μανουλας της και ουτε η Sony ειναι χαζη να μπαινει μεσα σε καθε κονσολα που πουλαει Btw που ειδες οτι ειπα οτι κονομαει; Κοιταξα ολα τα posts μου και το πιο κοντινο που βρηκα ηταν αυτο Ναι χρησιμοποιω την πλατφορμα σου και εχει τεραστια εξοδα αλλα ηδη μου κρατας ενα μεγαλο ποσοστο των κερδων μου,με εσπρωξες σε σπονσορες και με αναγκασες να ριχνω την ποιοτητα για να ειμαι ανταγωνιστικος και να ανεβαζω ανουσια βιντεο τωρα μοιραζεις την πιτα οπως θες "σκοτωνοντας" τους μικρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcuser Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τόσα σχόλια, όλα από "καταναλωτές" ...επαναστάτες! Τι γίνεται όμως με τους δημιουργούς, αυτούς που ανεβάζουν βίντεο και, επειδή ακούγεται στο ραδιόφωνο πχ 2'' ένα τραγούδι, κάνει claim το βίντεο η SONY music (ps. SONY hater) και αυτός που ανέβασε 1 ώρα βίντεο δεν εισπράτει τίποτα; Θα περίμενα ένα YouTubeGreen που να ελέγχει τα claims όλων αυτών των κορακιών ΠΡΙΝ στερήσει από τους δημιουργούς τις "πενταροδεκάρες". Και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια μουσική θέλουν γιατί καταντήσαμε όλα τα βίντεο στο YT να είναι ...μονομουσικά! Δηλαδή να δίνεις 10 συνδρομητικά το μήνα για να στερήσεις την UMG από ...έσοδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcuser Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Άντε να γίνουν τα περισσότερα βιντεο συνδρομητικά για να μην τα βλέπει κανένας και χάνει το χρόνο του και ασχοληθεί με κάτι σοβαρότερο. Όπως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Γι αυτο πριν λιγες μερες ακουστηκε κατι για το adblocker! το μονο που με ανησυχει ειναι: "...δυνατότητα να δημιουργήσουν κανάλια στα οποία η πρόσβαση θα γίνεται με την καταβολή κάποιου χρηματικού αντιτίμου..." Σ αυτό δεν βλέπω κάτι κακό. Τα "απλά κανάλια" δεν θα φύγουν. Μπορεί να είναι το πρώτο βήμα σε μια πιο παγκόσμια διάθεση του premium περιεχομένου που τώρα γίνεται σκόρπια με χιλιες δυο εφαρμογές, διαφορετικές για κάθε region. Κάτι σαν αυτό που έκαναν το AppStore και το PlayStore με τις εφαρμογές. Παλιά, για να κατεβάσεις νόμιμα paid smartphone apps εκτός ΗΠΑ (και εκτός του vodafone live/my view κλπ) έπρεπε να γίνεις φακίρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Για να σου αναφερω και το IRL adsense προφανως και ξερω τι μου γινεται αλλα ο Moviemaker nailed it σε 2 γραμμες. Οποτε ας πουμε οτι πετυχαινει το YoutubeRed και κανει και μια μαγκια οπως το Twitch και πιλοτικα σου δινει τυρακι ετησια συνδρομη στην ξεφτυλα μεσα σε ενα Humble Bundle,Promos κλπ,τα μικρα καναλια που το παλευουν και προσφερουν ποιοτικο αρκετες φορες υλικο βλεπουν τα εσοδα τους αν και πενιχρα να μειωνονται και αποφασιζουν να σταματησουν να το παλευουν εκτος αν το κανουν για να παπαριστουν. Το αποτελεσμα; Φευγει η μουργα,μειωνονται τα λειτουργικα εξοδα του YT κραταει 2000 καναλια και μετα; Ειδες τι μας κανει η Βουλη που παρακολουθουμε τελευταια;Αντιπολιτευση μου θυμιζει η ολη φαση που φωναζει πειτε μας εσεις τις προτασεις σας. Βεβαια δεν θα κανουμε εδω μαθημα πως χτιζει το Brand Name της μια εταιρια μιας και δεν το κανεις προφανως για την ψυχη της μανουλας της και ουτε η Sony ειναι χαζη να μπαινει μεσα σε καθε κονσολα που πουλαει Btw που ειδες οτι ειπα οτι κονομαει; Κοιταξα ολα τα posts μου και το πιο κοντινο που βρηκα ηταν αυτο Ναι χρησιμοποιω την πλατφορμα σου και εχει τεραστια εξοδα αλλα ηδη μου κρατας ενα μεγαλο ποσοστο των κερδων μου,με εσπρωξες σε σπονσορες και με αναγκασες να ριχνω την ποιοτητα για να ειμαι ανταγωνιστικος και να ανεβαζω ανουσια βιντεο τωρα μοιραζεις την πιτα οπως θες "σκοτωνοντας" τους μικρους. Φίλε Sotosgl ηρέμησε, πήγαινε μία σελίδα πίσω και ξαναδές σε ποιον έκανα παράθεση και σε ποιον απεθυνόταν το μήνυμά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
copydisk Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι φτωχομπ....ς και θέλουν να πληρώνουν της υπηρεσίες που λαμβάνουν ασχέτως ποιοτικής διακύμανσης ξέρετε.Οπότε Ελληναρά μου αφού έχεις 150 χιλιάδες addons (που δεν έχεις ιδέα τι καταγράφουν και τι στέλνουν) για να κόψεις της διαφημίσεις ή να ριπάρεις τα βίντεο και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει, γιατί γκρινιάζεις και το παίζεις εξυπνάκιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Φίλε Sotosgl ηρέμησε, πήγαινε μία σελίδα πίσω και ξαναδές σε ποιον έκανα παράθεση και σε ποιον απεθυνόταν το μήνυμά μου. Χαχαχα σε πηρε η μπαλα αλλα δεν βαριεσαι κουβεντα να γινεται. Χαλαρος ειμαι ρε συ αλλα εχει πλακα το ολο θεμα ειδικα απο ατομα που δεν προκειτε να βαλουν ποτε το Red αλλα ουτε και να βγαλουν το adblock πουθενα. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πληρώνουν της υπηρεσίες που λαμβάνουν ασχέτως ποιοτικής διακύμανσης ξέρετε. Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης αλλα αυτος δεν ειναι ο ορισμος της εχμ.... βλακειας; Αν ειναι να πληρωνω συνδρομη για να βλεπω το exclusive content (Για αυτο το κομματι μιλας ετσι θελω εγγυημενη ποιοτητα που σαφως δεν προκειτε να μου την παρεχει ο PewDiePie ή τα παλικαρια απο τους Roostertooth και ας εχουν σκηνοθετες με περγαμηνες απο πισω εκτος αν εισαι κατω απο 18 ή κανεις κανενα τσιγαρο για το γλαυκωμα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή με τα 9.99 πληρώνω τις διαφημίσεις που δεν βλέπω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Όχι ρε συ έχει και αλλά υπέρ;! Exclusive content από "διάσημους" youtubers Κατεβαζεις τα βίντεο και τα βλέπεις offline Και επιτρέπεις ουσιαστικά στο ΥΤ να μοιράζει το ποσό αυτό με έναν αόρατο δείκτη που θα φτιαξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το Protube για iOS όπως και άλλες εφαρμογές κάνουν αυτά που υπόσχεται το YT Red χωρίς συνδρομή. Φαντάζομαι θα υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές στο Play store. Το ανέκδοτο της υπόθεσης είναι ότι η Google λανσάρει μια υπηρεσία στο android όπου ο τσάμπας ζει και βασιλεύει και την στιγμή που το 75% των mobile εσόδων της προέρχονται από χρήστες του iOS. Τρομερό business plan ... το δεύτερο ανέκδοτο είναι ότι η μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρία στον κόσμο γιατί πρωτίστως αυτό είναι η Google "δίνει την δυνατότητα" στους χρήστες της να απαλλαγούν από τις άθλιες διαφημίσεις που πλασάρει επί πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 youtube-dl και ublock origin με χρέωση $0.00 για ένα YouTube χωρίς διαφημίσεις και με τοπική αποθήκευση βίντεο τι εννοεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Λογική κίνηση την βρίσκω, την περίμενα και νωρίτερα! πολυ καλη κινηση αλλα αν ειναι 7.50 ευρω για παντα και οχι το μηνα.. εγω θα ηθελα πολυ να εχω 50 βιντεο με βιντεοκλιπ να τα εχω στο δρομο να τα βλεπω και να τα ακουω γενκοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα