Προς το περιεχόμενο

YouTube Red με χρέωση $9.99 για ένα YouTube χωρίς διαφημίσεις και με τοπική αποθήκευση βίντεο

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η μανία αυτής της χώρας με την πειρατεία είναι εντυπωσιακή. Αν αύριο έρθει το Netflix στην Ελλάδα και χρεώνει 20 σεντς τον χρόνο και πάλι θα κατεβάζουν απο torrents. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε μερικοί είναι πως κάποιοι απο εμάς όταν το προιόν το θεωρούμε χρήσιμο το πληρώνουμε. 

Ναι φυσικά όλοι έχουν κατα καιρούς κάνει πειρατεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Android. Προσωπικά κατεβάζω μια εφαρμογή/παιχνίδι σπασμένο να το τσεκάρω. Αν μ΄αρεσει θα το αγοράσω. 

Ναι έχω συνδρομή στο Google Play Music γιατί μ΄αρέσει και το χρησιμοποιώ. Δεν περιμένω απο κανέναν να μου τα δώσει τσάμπα οπότε αν έρθει το Red στην Ελλάδα θα κάνω συνδρομή γιατί δεν μ αρέσουν οι διαφημίσεις. Και μην ακούσω την γελοιότητα "που λεφτά στην κρίση για 10 συνδρομές" γιατί 1. Και πριν την κρίση πάλι ολα κόπιες ήταν στην Ελλάδα 2. Αν έχεις τέτοιο οικονομικό θέμα που δεν αντέχεις να δίνεις 10 ευρώ το μήνα, τότε το τελευταίο που σε απασχολεί είναι το YouTube. Αντε γιατι σε αυτό το βόθρο που τολμάμε να αποκαλούμε χώρα, έχουμε κάνει μαγκιά την παρανομία και έχουμε βγάλει βλάκες όσους (άκουσον άκουσον) τολμάνε να είναι νομιμοι

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

RIP You Tube.

Μαγκες, οσοι εχετε ιδεες για νεα apps και sites με videos, τωρα ειναι ευκαιρια

Ναι ρε φιλε ετσι ειναι. Επειδη ως γνωστον το να εχεις απειρα δεδομενα αποθηκευμενα και να δημιουργεις λυσεις ωστε να μπορεις να τα κανεις access αυτα τα δεδομενα ειναι μια διαδικασια που δεν κοστιζει χρηματα. ΕΙναι ιερο καθηκον της google να εχει χασουρα απο το youtube και να μην προσπαθησει να το εκμεταλευτει.

• Like 2

Είμαι περίεργος τι θα κάνετε όλοι οι τσαμπατζήδες αν κάποια μέρα η (κάθε) Google κόψει την πρόσβαση σε metrotubes και σε adblocks!

Vimeo κλπ.

Δεν ειναι οτι ειμαι τσαμπατζης, αλλα στο λογισμικο που προτιμω δεν υπαρχει official YouTube. Οποτε το metrotube/mytube ειναι μονοδρομος. Και ναι, ειναι τσαμπα. Και ναι εχω μουσικη στο background χρονια τωρα, και δεν εχω και διαφημισεις, και εχω πιο ωραια μινιμαλ εμφανιση, και live tile.

Απλα υπεροχα :)

• Like 4

Θα πάμε στην επόμενη πλατφόρμα τόσο απλά.

Γύφτος ζητιάνος αν δεν θες να δώσεις φράγκα για συνδρομες,να σας κοψουνε και το ίντερνετ να ξεβρωμισει ο τοπος.άντε ποια με την πλεμπα.

Σιγά ρε κουβαρνταδες,είσαστε και Turbo στο Twitch;

Οποίος ασχολείται τόσο πολύ με το Youtube ώστε να πληρώνει συνδρομές είναι τουλάχιστον άνεργος ή αργοσχολος που ψάχνει "φτηνή" διασκεδαση και δεν θα του δώσουμε και βραβείο του καλύτερου καταναλωτή.

Βγειτε και λίγο έξω

• Like 1

Θα πάμε στην επόμενη πλατφόρμα τόσο απλά.

Γύφτος ζητιάνος αν δεν θες να δώσεις φράγκα για συνδρομες,να σας κοψουνε και το ίντερνετ να ξεβρωμισει ο τοπος.άντε ποια με την πλεμπα.

Σιγά ρε κουβαρνταδες,είσαστε και Turbo στο Twitch;

Οποίος ασχολείται τόσο πολύ με το Youtube ώστε να πληρώνει συνδρομές είναι τουλάχιστον άνεργος ή αργοσχολος που ψάχνει "φτηνή" διασκεδαση και δεν θα του δώσουμε και βραβείο του καλύτερου καταναλωτή.

Βγειτε και λίγο έξω

Ο tetra μιλούσε γενικά για υπηρεσίες Streaming, για το YouTube ούτε εγώ θα πλήρωνα αλλά σαν χρήστης Netflix ούτε άνεργος είμαι ούτε αργόσχολος, απλά θέλω όταν έχω χρόνο μετά την δουλειά να βάλω να δω πχ μία σειρά παραγωγής του Netflix δίχως να ψάχνω την κατάλληλη ποιότητα, τα Streams και άλλα παράνομα προγράμματα ή Site για να δω αυτό που θέλω. Φυσικά και προγράμματα όπως το Kodi σου παρέχουν περιεχόμενο, αλλα για εμένα είναι η τελευταία επιλογή αν η νόμιμη υπηρεσία δεν μου παρέχει αυτό που επιθυμώ να δω.

• Like 1

Δε νομίζω οτι το red θα πιάσει και πολύ, γιατί έχει τη δυνατότητα να διώξει πολλούς content creators απ το YT. 

Αυτή τη στιγμή η συνδρομή είναι $10 το μήνα και φυσικά περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του YT χωρίς διαφημίσεις. 

To YT κρατάει 45% άρα μένουν $5,5 για να μοιραστούν στους content creators. Τα οποία δε μοιράζονται ισομερώς σε όσους παρακολουθώ, αλλά το YT ψιλοαποφασίζει που και πόσα, πολλοί YTrs θα δυσαρεστηθούν απ αυτό.

Πιο αναλυτικά από κάποιον που είναι στο χορό.

Η εξήγηση για το μοίρασμα ξεκινάνει κάπου  στο 4ο λεπτό.

• Like 2

Ξέρετε ένα τεράστιο πράγμα όπως το Utube δεν το ανδρώνει μόνο η καινοτόμος ιδέα που υπήρξε κάποτε αλλά συνδιαμορφωνεται απο τους χρήστες.

Όσοι επιχείρησαν σαν τελική κίνηση να αποφασίσουν "με το δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω,και ότι θέλω εισπράττω" πήραν αυτό που τους άξιζε,την ίδια ακριβώς τύχη θα έχει και το redtube.

και δεν θα συμβεί επειδή το λέω εγώ,θα συμβεί γιατί οι πορείες είναι ακριβώς σε αντίθετη κατεύθυνση,οι λαοί κάθε χρόνο είναι και κατάτι φτωχότεροι,οι κολοσσοί καθε χρόνο θέλουν να εισπράττουν και περισσότερα.

Αδιαφορο,οι περισσοτεροι σοβαροι youtubers το παιζουν διπορτο και τριπορτο μη πω με δικο τους site που εχουν και περισσοτερο Content που δεν φιλτραρεται για Copyrighted Material,Patreon αντε και κανενα Twitch για απευθειαν δωρεες.

Αυτο ειναι ενα βιντεακι απο τον Plage of Gripes που πιστευω οτι θετει μερικα λογικα επιχειρηματα αν και περσινο.

Αν ειναι αυτο το μετρο να ενισχυσει καλλιτεχνες και δημιουργους οκ παω πασο αλλα σιγουρα την πιτα θα την παρουν βιντεο με κραυγες,κλανιες και στημενα scripted Lets Plays.

Merch,συνδρομες,Patreons,Donations,5ευρες Paysafe,sponsorships,κατευθυνομενα Reviews εχουν παραγινει και οταν βλεπω ζητιανιες οσο και αν τους συμπαθω Unsubscribe και προχωραω.Αλλα σε ποιοτικους Content Creators οπως ο Plague εχω δωσει τον οβολο μου οπως και σε καλλιτεχνες στο newgrounds.

Η συνδρομη του Youtube θα με βοηθησει να ειμαι αδικαστος αντικειμενικος γιατι δεν θα εχω αναγκη κανενα;

Μπααααα αλλωστε αν δεν θες εσυ να το κανεις υπαρχουν αλλα τουλαχιστον 300 καναλια που κανουν το ιδιο πραγμα και ο Γερμανος και λοιπες μεγαλες ελληνικες εταιριες ηδη εχουν στησει τα μαγαζακια τους στο Youtube με αλλο ονομα,ξερουμε ολοι λιγο πολυ ποιοι ειναι ;)

Τεσπα αλλο ενα μετρο που θα ευνοησει μονο την Google και οχι τους Creators μιας και οποιος θελει να βοηθησει καποιον που αξιζει δεν θα περιμενει να δωσει  2€ στο Youtube για να δωσει αυτο με την σειρα του στον δημιουργο 40cents...

To resume της σκεψεως μου.

Λεφτα θα δωσω στον δημιουργο που με διασκεδαζει και οχι "τοσο" στην πλατφορμα που ουτως ή αλλως παιρνει πληροφοριες για εμενα και τις αξιοποιει αναλογα θεωρωντας δεδομενο οτι εχει το δικαιωμα λογω EULA και πολλοι το ξεχναμε.(σαν τις καρτες ΑΒ/Carefour etc ενα πραμα,που μερικοι αθωα νομιζουν οτι μας τις δινουν μονο για τις προσφορες) 

Καλως ή κακως ηταν δρομολογημενη η αλλαγη στο μοντελο τιμολογησης και γιαυτο πολλοι Creators μολις την ψιλιαστηκαν απλωθηκαν αλλου οπως λεω στο πρωτο post.

Ναι χρησιμοποιω την πλατφορμα σου και εχει τεραστια εξοδα αλλα ηδη μου κρατας ενα μεγαλο ποσοστο των κερδων μου,με εσπρωξες σε σπονσορες και με αναγκασες να ριχνω την ποιοτητα για να ειμαι ανταγωνιστικος και να ανεβαζω ανουσια βιντεο τωρα μοιραζεις την πιτα οπως θες "σκοτωνοντας" τους μικρους.

Κοιτα τι εκανε η Nintendo (με bold και φουσκωμενο για να δεις τι συμβαινει οταν μια εταιρια φερεται απολυταρχικα και φοβαμαι μην ακολουθησει και το ΥΤ) τελευταια σε οσους παιζουν παιχνιδια της στο YT που ουσιαστικα της εκαναν διαφημιση.Το θεωρουν δεδομενο πλεον..

Το ανεργοι/αργοσχολοι αν δεν το επιασες αναφεροταν κυριως σε ενα απο τα προηγουμενα posts μου με τους 13χρονους του Hayate Army (ναι ναι ανεργοι και αργοσχολοι ειναι και αυτοι) και σε αυτους που λιωνουν ολη μερα.

Anyway οτι και να πω σαλιο χαλαω,ο τσαμπατζης/τρακαδορος/ρεμπελος δεν θα πληρωσει ποτε,ο αδιαφορος μεσος χρηστης θα κανει Skip ή θα δουλευει Adblock υπερωρια,το 10% που πραγματικα εκτιμα το YT σαν πλατφορμα και οχι  σαν εταιρια και τον τροπο που φερεται στους δημιουργους  θα πληρωσεις  για την δυνατοτητα επειδη κυριως μπορει.

Οταν σε αλλες χωρες το Netflix κανει 20$ το να δωσω 10€ για TubeRed που ουσιαστικα σου προσφερει μια ευκολια δεν μου παει ομως...

Έστω 2005. Θαυμαστής της Google; Η έχεις μετοχές; Το Youtube είναι Full με διαφημίσεις του AdSense, το Google βγάζει λεφτά ακόμα και από την παραμικρή διαφήμιση, ανάλογα με τα βίντεο που βλέπεις, δημιουργεί Meta Data για να σου προβάλει Targeted διαφημίσεις σε όποιο τρίτο Site ή υπηρεσία της Google πας που να έχει AdSense ακόμα και εφαρμογές του Play Store που έχουν διαφημίσεις.

Αυτά περί θαυμαστών της Google και μετοχών τα αφήνω ασχολίαστα και προχωράω παρακάτω.

Έχεις δίκιο για αυτό που λες για τις στοχευμένες διαφημίσεις και τη συλλογή δεδομένων μέσω του Youtube, αλλά θα σου πω κάτι (κρατήσου, μόνο, για να μην πέσεις από τα σύννεφα). Αυτό δεν γίνεται μόνο στο ΥΤ, αλλά σε οποιαδήποτε σελίδα χρησιμοποιεί Google Analytics, δηλαδή στο σύνολο σχεδόν του web. Ελπίζω να μην λιποθύμησες. Αν δεν σου αρέσει η πολιτική της εταιρίας, πας αλλού. Πιο απλά δεν γίνεται. Το ΥΤ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ούτε ΜΚΟ. Είναι εταιρία και πρέπει να βγάλει λεφτά για να πληρώνει τα έξοδά της και να έχει και κέρδος, για αυτό προβάλει διαφημίσεις. Αν δεν θες να βλέπεις διαφημίσεις, θα πρέπει να πληρώσεις. Αυτό εδώ είναι το data center της Google. Για να αγοραστούν, να λειτουργήσουν και να συντηρηθούν όλα αυτά τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις, χρειάζονται χρήματα και μάλιστα πολλά.

Και επανέρχομαι στο προηγούμενο ερώτημά μου. Σε προηγούμενο ποστ σου, ανέφερες ότι το YouTube οικονομάει. Έχε υπόψην σου ότι είναι άλλο πράγμα το "οικονομάω" και άλλο το "έχω πολλά έσοδα". Για να οικονομίσεις θα πρέπει τα έσοδά σου να είναι περισσότερα από τα έξοδά σου, διαφορετικά μπαίνεις μέσα. Και σε ξαναρωτάω. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν με σιγουριά ούτε οι καλύτεροι οικονομολόγοι και οικονομικοί αναλυτές του κόσμου; Έχεις κάποιον ισιλογισμό, οποιουδήποτε έτους, του ΥΤ στα χέρια σου; Μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία που σε έκαναν να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι το ΥΤ οικονομάει;

• Like 1

Εξακολουθεί όμως να μην σέβεται την ιδιωτικότητα σου σε κανένα προϊόν της, είτε αυτό είναι YouTube, Gmail, Maps, Android, AdSense. Εκμεταλλεύετε τους χρήστες για να βγάλει λεφτά και μετά γράφει στο Site του Gmail για Privacy.

jlawok_zps4ad76c80.gif

τι επαθε το μοσχαρακι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...