Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Η μάνα μου έχει έναν HP G62 ο οποιος για κάποιο λόγο δεν ανάβει. Όταν είναι συνδεδεμένος ο φορτιστής το λαμπάκι φόρτισης είναι αναμμένο (πορτοκαλί) και μόλις πατήσω το power button κάνει έναν ήχο το fan για ένα δέκατο του δευτερολέπτου σα να θέλει να ξεκινήσει, ανάβουν στιγμιαία τα ledάκια του wifi, numlock κλπ αλλά μετά τίποτα. Το άφησα αρκετή ώρα να φορτιστεί αλλά τίποτα, επίσης δοκίμασα και χωρίς μπαταρία αλλά δεν άλλαξε κάτι. Με βγαλμένη μπαταρία και φορτιστή κράτησα πατημένο το power button για 1' και δοκίμασα ξανά αλλά ούτε κι έτσι έγινε κάτι.

Πριν λίγες μέρες παντως που μου το έφερε να το δω καθώς είχε ήδη αρχίσει να μην ανάβει, άναβε κανονικά και του έκανα πλήρη έλεγχο σε cpu/gpu temps, hdd & ram και ήταν όλα μια χαρά.

Κάποιος που να έχει κάποια ιδέα του το μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Μήπως έχει αλλάξει φορτιστή? Ενδέχεται να μην είναι συμβατός ο φορτιστής που χρησιμοποιεί και γι αυτό αντί για λευκό led σου ανάβει το πορτοκαλί. Είχα αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με έναν universal φορτιστή. Τελικά πήγα σε έναν ηλεκτρονικό για επισκευή τον παλιό αυθεντικό φορτιστή και όλα καλά. Δοκίμασε λοιπόν αν έχεις κάποιον άλλο φορτιστή και δες μήπως διορθωθεί.

Δημοσ.

Ο φορτιστής είναι ο δικός του με τον οποίο αγοράστηκε.

Μήπως έχει αλλάξει φορτιστή? Ενδέχεται να μην είναι συμβατός ο φορτιστής που χρησιμοποιεί και γι αυτό αντί για λευκό led σου ανάβει το πορτοκαλί. Είχα αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με έναν universal φορτιστή. Τελικά πήγα σε έναν ηλεκτρονικό για επισκευή τον παλιό αυθεντικό φορτιστή και όλα καλά. Δοκίμασε λοιπόν αν έχεις κάποιον άλλο φορτιστή και δες μήπως διορθωθεί.

Είναι πορτοκαλί στην αρχή, μετά από ώρα γίνεται λευκό. Νομίζω πως το χρώμα υποδηλώνει το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Δημοσ.

Πες μπαι μπαι

Διαβοητα λαπτοπ οτι καιγονται 

Αμα το φτιαξεις μην βαλεις nvidia η ati graphics

Οχι απόλυτα, δεν φαίνεται για σχετικό πρόβλημα τουλάχιστον όχι κάρτας γραφικών.

Μπορεί να είναι κάτι σε θέμα τροφοδοσίας μέχρι και πρόβλημα σε αφαιρούμενο εξάρτημα [το έχω δει με βραχυκυκλωμένο πληκτρολόγιο]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από τον αριθμό και το είδος των beeps καθώς και από τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι φταίει.

http://support.hp.com/us-en/document/c01732674#AbT1

Η γνώμη μου, από την συμπεριφορά που περιέγραψες, είναι ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...