poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δεν ειναι δυστυχως που δεν εισαι σε alcatel.δεν υπαρχει καλο ή κακο.απλα σου ειπα οτι αμα εισαι σε alcatel ζητα 6 no rfi γιατι αλλιως δεν θα ειχες τα max.στο siemens απλα ζητας 6 που το εχεις και εισαι στο max.το fast path θα ριξει λιγο το συγχρονισμο.απλα να σε αφησουν σε 6αρι fast path. οχι δεν ζητας κατι αλλο.αυτο ειναι το max απο πλευρας forthnet. αν θες κανε ενα copy paste τα στοιχεια της γραμμης μεσα απο το ρουτερ. 192.168.1.1 broadband connection,dsl connections,details για να δουμε αν ειναι φυσιολογικα τα νουμερα. φιλτρακια ελπιζω να εχεις βαλει παντου .αν εχεις συναγερμο θελει και εκει φιλτρο.
Delije Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ετσι ημουν χθες το απόγευμα.χωρις fast path. Και ετσι ειμαι αυτη την στιγμη,απλα μου κανει πολλα updates το ps4 τωρα.και παλι χωρις. Fast path.εχει ανεβει νομίζω ο θόρυβος λιγο ε?
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 ουτε η καλυτερη γραμμη ουτε η χειροτερη γραμμη.θα μπορουσε και καλυτερα.αν πιανουν τα χερια σου για δοκιμη στον κατανεμητη το κανεις απο περιεργεια .ή να αφησεις το ρουτερ μονο του στην κεντρικη πριζα χωρις τηλεφωνα κτλ πανω.
Delije Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω ιδέα τι ειναι ο κατανεμητης Μισο να να βαλω μονο του το ρουτερ στην πρίζα χωρίς τηλέφωνο
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 βγαζεις ολα τα τηλεφωνα ολα τα φιλτρακια.και απο το ρουτερ στην πριζα τηλεφωνου μικρο καλωδιο.μονο αυτην την δοκιμη μπορεις να κανεις μονος σου.
Delije Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τωρα ειναι ετσι η γραμμή με μονο το μοντεμ Πανω στην πρίζα.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 το ιδιο σε ταχυτητα.οποτε το αφηνεις ετσι.μετα θελει καποιον να πιανουν τα χερια του για να δει αν φταιει κατι αλλο.χωρις να σημαινει οτι φταιει κατι.απλα και απο το dslam μπορει τοσο να φτανει λογω ποιοτητας καλωδιου οτε.
Delije Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Οκ σε ευχαριστώ παρα πολυ.σαν γραμμή γενικά ειναι οκ πως το βλέπεις?
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 οπως σου ειπα εισαι κοντα στο α/κ.η γραμμη δεν ειναι ουτε τερμα ουτε χαλια.θα μπορουσε και καλυτερα αλλα παιζει ρολο και η ποιοτητα χαλκου δεν ειναι μονο η αποσταση.γενικοτερα το καλο ειναι οτι δεν θα εχεις προβληματα το πιο πιθανο.δεν εισαι πχ στα 3-4 km για να πω οτι ναι εισαι μακρυα.οποτε και το Fast path θα παιξει μια χαρα απλα λογω Fast path χανεις λιγο σε ταχυτητα παντα
Desktop Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα. Έχω ένα πρόβλημα με το Ρουτερ του σπιτιού. Θέλω να αλλάξω κωδικό για τις ρυθμίσεις του πρώτα απ όλα ,να αλλάξω και τον κωδικό του wifi, κα. Έχω κάνει περίπου τριες φορες ρισετ και πάω να τον αλλάξω από το μενού και μου λέει ότι αποθηκευτηκε κ όταν πάω να ξαναμπω δεν δέχεται ούτε τον παλιό ούτε τον καινούργιο κωδικό. Επειδή επίσης ξέρω ότι κάποιοι μπαίνουν και στον υπολογιστή κ στο Ρουτερ, πιστεύω ότι κάποιος επεμβαίνει και θέλει να μου κάνει φάρσα. Τι να κανω γι'αυτο;
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 α.συνδεσουν με καλωδιο.αλλαξε τον κωδικο για το Wifi και δοκιμασε οτι ειναι ενταξει. β.πηγαινε και αλλαξε μετα τον κωδικο για τον admin.εδω προσεχε.αναλογως το ρουτερ μπορει να σου αλλαζει μονο το Password του admin αλλα μπορει να σου δινει δυνατοτητα να αλλαξεις και το Username. Επισης προσεχε με τα παραξενα συμβολα.καποια ρουτερ πχ speedtouch ετρωγαν κολημα με το συμβολο της διεσης.οπως εχω πετυχει και speedtouch /thomson δεν θυμαμαι στο οποιο με Mozilla εμπαινες κανονικα αλλα με Explorer με μια συγκεκριμενη εκδοση δεν εμπαινε.σαν να μετεφερε λαθος το Password.επισης αν ειναι thomson to username ειναι Administrator αλλα το α το θελει κεφαλαιο.αν το βαλεις μικρο το πιανει λαθος.ποιον εξοπλισμο εχεις? επισης κλειδωμα βαλε Wpa2.
Desktop Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, έχω ένα της hol. Δοκιμασα με firefox να αλλαξω πρωτα τον κωδικο του ρουτερ και δε μπόρεσα γιατί "κόλλησε" το δίκτυο και μετά μπήκα από explorer και συμπλήρωσα ένα καινούργιο και μου έγραφε ότι είτε ο παλιός είναι άκυρος είτε ότι δεν δέχεται τον καινούργιο. Έτσι έκανα επί τόπου αποσύνδεση κ είδα ότι δε δεχόταν τον παλιό. Κάποιος τον αλλάζει λοιπόν. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από Desktop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα