Delije Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σε ολη την παρεα μας,θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας σας παρακαλώ
Delije Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε ολη την παρεα μας,θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας σας παρακαλώΜολις χθες νοίκιασα το νεο μου σπιτι με την κοπέλα μου.Τωρα θελω βοήθεια στην επιλογή εταιρείας ίντερνετ κτλ.Το σπίτι ειναι στο Κερατσίνι στα ταμπουρια.μιλησα με οτε και δεν υποστηρίζει vdsl μονο adsl αυτη την στιγμή και ουτε καν 24ρα γραμμή μονο 4.αλλα ειναι θεμα ημερών μου ειπε αυτο και οτι δεν ειναι τιποτα.πως ρε παιδιά θα πετύχω την καλύτερη επιλογή σε εταιρεία και ταχύτητα???η οδός ειναι προικοννησου αν θελει καποιος να τσεκάρει τίποτα.σάς ευχαριστώ πολυ!!Μολις εμαθα οτι ειμαι κατω απο χιλιομετρο απο το αστικο κεντρο!
jkoukos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασα Προικοννήσου 4 και δίνουν όλοι οι πάροχοι 24αρι ADSL. Κανείς VDSL. Ρώτα και την γειτονιά τι παίζει με τις ταχύτητες στην περιοχή. 1
Delije Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μίλησα με hol χθες με το τεχνικό και έκαναν μέτρηση στην οδό μου και η ταχύτητα μου ειπε κλειδώνει στα 15.600.και η forthnet μου είπε στα 18.τι λετε να κάνω ρε παιδιά?
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 α.ειτε βαλεις Forthnet ειτε βαλεις Hol ειτε wind πχ θα παρεις τον ιδιο χαλκο ο οποιος θα ξεκιναει απο το ιδιο αστικο κεντρο που πεφτεις.οποτε πανω κατω θα παρεις την ιδια ταχυτητα.απο εκει και περα δεν θα πηγαινα cyta επειδη δινει voip τηλεφωνια.οχι οτι εχω θεμα με το voip απλα αν θες να αλλαξεις router δεν μπορεις γιατι χανεις την τηλεφωνια.και δεν θα πηγαινα οτε εφοσον σου λενε οτι δεν δινουν 24 αρα που μου φαινεται παραξενο αν εισαι σε λιγοτερο απο Km.εκει και vdsl ισως να μπορουσε ναπαιξει. οποτε εσυ διαλεγεις παροχο αναλογως το προγραμμα και τα λεφτα της καθε εταιρειας.απλα η wind δεν δινει δωρεαν εξοπλισμο και νομιζω και η Hol(δεν ξερω πλεον που εξαγοραστηκε απο vodafone τι γινεται).σε καθε περιπτωση αυτο δεν ειναι προβλημα διοτι οι περισσοτεροι παροχοι δινουν zte που ετσι και αλλιως ειναι για πεταμα και καλο θα ηταν να παρεις ενα του εμποριου. το κερατσινι παιρνει απο τον οτε κερατσινιου που βρισκεται.Ιπποκράτους 5-7 στο κερατσινι
Delije Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα και σας ευχαριστω ολους!Τελικα κατέληξα σε forthnet triple play.Αναμονή τωρα 20 μερες για την σύνδεση και θα δώσω φωτογραφια με τα status της γραμμης για να πετύχουμε τις καλύτερες ρυθμίσεις.σας ευχαριστώ και πάλι. Τα φιλιά μου!
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 λογικα πιο γρηγορα απο 20 μερεσ θα ειναι.λογικα σε 6 ari profile θα σε εχουν απο default απλα πρεπει να δεις αν εισαι σε alcatel.αν εισαι σε alcatel μπορεις να παρεις και αλλο ταχυτητα.
Delije Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Οκ μολις γίνει η σύνδεση θα σε ενημερώσω.αυτο με το alcatel που μου λες δεν εχω ιδεα τι είναι.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 μπορεις οταν ενεργοποιηθεις να τους παρεις τηλεφωνο και να τους ρωτησεις αν εισαι σε alcatel dslam.αν εχεις Technicolor router μπορεις να το δεις και μεσα απο το μενου συνηθως.αν σου πουν οτι εισαι σε alcatel πεστους να σε βαλουν σε free no rfi profile για να παρεις παραπανω ταχυτητα.ειδικα αμα εχεις καλη γραμμη θα κερδισεις αρκετα.αμα εχεις χαλια προς το καλη γραμμη σε θεμα συγχρονισμου τοτε θα κερδισεις λιγο.
Delije Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Poulineeee μου συνδεσαν το ίντερνετ φιλαράκι,να σου δώσω μετα status κτλ Να δουμε τι κάνουμε απο ρυθμίσεις.ρουτερ μου εδωσαν technicolor απλα δεν ξερω το μοντέλο γτ δε εχω επιστρέψει απο την δουλειά.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 technicolor 5136v2 σου εχουν δωσει.ρυθμισεις οταν το βαλεις πανω τις τραβαει μονο του.εσυ μονο to wifi φτιαχνεις αν θες να αλλαξεις τα default στοιχεια.
Delije Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ελεγα απο ρυθμίσεις οπως μου έλεγες απο πανω να παρω τηλέφωνο και να ζητήσω οτι μου ειπες για να πετύχω οσο καλύτερη ταχύτητα μπορώ
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δες τι margin εχεις.δεν ξερω αν σε αυτο το μοντελο μπορεις να δεις το remote vendor αλλα τσεκαρε το αλλιως παρε τηλεφωνο και μαθε αν εισαι σε alcatel ή σε siemens.αν εισαι alcatel ζητα free no rfi.
Delije Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μολις μιλησα με forthnet.δυστυχώς δεν ειμαι σε alcatel dslam.το ίντερνετ κλειδώνει σε 1212/15688.και τωρα που σου γραφω πιάνω 14,300.επίσης είμαι σε margin 6 και ζήτησα και fast path.αυτο θα ρίξει καθόλου την ταχύτητα? Μπορω να ζητήσω κατι αλλο επιπλέον απο ρυθμισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα