News Editors insomnia.gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 News Editors Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Νέες πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες μας έρχονται από την κινεζική Elephone, οι οποίες αφορούν τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το μοντέλο P9000 το οποίο θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Κοινό στοιχείο και των τριών μοντέλων είναι η οθόνη η οποία θα ξεχωρίζει εξαιτίας του μηδενικού bezel που υπόσχεται η εταιρεία αλλά και διαπιστώνουμε ιδίοις όμμασι από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η εταιρεία. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, στο εσωτερικό υπάρχει το Helio P10 SoC της MediaTek, με 4GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ βρίσκουμε ακόμα θύρα USB Type-C, κύρια κάμερα 21MP και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Το Elephone P9000 δίπλα από ένα Meizu smartphone USB Type-C Το ένα από τα τρία μοντέλα θα έχει την ονομασία P9000 Lite, με διαφοροποίηση της θέσης του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος ο οποίος θα βρίσκεται στο πίσω μέρος έναντι του P9000 στο οποίο ο αναγνώστης βρίσκεται στο πλάγιο μέρος. Αντίστοιχα το μοντέλο P9000c θα διαθέτει δυνατότητα αλλαγής της πίσω πλευράς με κάποιο άλλο χρώμα. Και τα τρία μοντέλα αναμένονται στις αρχές Νοεμβρίου, με περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους αλλά και την τιμή τους, να μαθαίνουμε σε λίγο καιρό μέσα από την ιστοσελίδα της elephone. Site: Elephone
Anemosfun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Πολυ ωραίο σαν project αλλά ας κυκλοφορήσει πρώτα το elephone το οποίο το περιμένουμε από το καλοκαίρι και μετά να αναπτύξει τον αντικαταστάτη του p8000. Ελεος με τους Κινέζους! 1
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το ένα θυμίζει One Plus Το δεύτερο iPhone Το τρίτο Galaxy Note China where the sun is rising and the ideas are setting. 4
efkairiakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Το δουξουδουεδουά το έχει ακούσει κάποιος? είναι τα δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα μονομιάς! κάπως έτσι ως τώρα με την ελεφαντοεταιρια... δεν βλέπω να έχει κάτι το ουάου πάντως.. και γενικά τελευταία πολύ ζορισμενα...ίσα ίσα να βγάλουμε μια πρόταση...καινοτομία σπάνια...
yngwie_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αυτό δεν ήταν που θα φορούσε το Helio X20; 1
Billator Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αυτό δεν ήταν που θα φορούσε το Helio X20; Θα.... Όπως και πολλά άλλα ήταν ψέμα ίσα ίσα για να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κόσμου η elephone. Το κάνει κάθε φορά. 1
anax111 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μετα το P7000 και τα προβληματα του nope! Εγώ που το δούλεψα 3 μήνες πέρα από την αδυναμία του να παίξει βαριά παιχνίδια δεν είδα κάποιο άλλο πρόβλημα. Ζεσταίνεται βέβαια πολύ όταν ζωρίζεται αλλά ποτέ σε σημείο που να σταματήσει να δουλεύει. Δεν υπάρχει κανένα άλλο κινητό που να προσφέρει τόσα πολλά με τόσο χαμηλή τιμή και έχω ψιλομετανιώσει κι όλας που το έδωσα.
Sotosgl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δεν υπάρχει κανένα άλλο κινητό που να προσφέρει τόσα πολλά με τόσο χαμηλή τιμή Τα πολλα ειναι το extra fingerprint scanner; Αυτο που ετρωγε μπαταρια σαν τρελο και το εχουμε απενεργοποιησει οι μισοι; Ευτυχως υπαρχουν απο τα 150€ κιολας επιλογες σε Xiaomi Meizu μεχρι και LeTV (για τα πειραματοζωα) που αν εξαιρεσεις το Design προσφερουν περισσοτερα χωρις φουσκωμενα 3GB Ram και mAh που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικη δυναμη του κινητου.
anax111 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τα πολλα ειναι το extra fingerprint scanner; Αυτο που ετρωγε μπαταρια σαν τρελο και το εχουμε απενεργοποιησει οι μισοι; Δεν φόραγες την σωστή ρομ. Σε εμένα έβγαζε άνετα 2 μέρες η συσκευή με όλα τα συστήματα να δουλεύουν κανονικά. Δεν απενεργοποιήσα τίποτα.
Sotosgl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μπα!Εχω δοκιμασει τα παντα ευτυχως το εχω με το σκαλισμα αν δεν το ειχα θα εκλαιγα και με το Drain στο 15%. Τωρα και εμενα μου βγαζει 1,5 αλλα οι επιδοσεις οχι απλα σε βαρια παιχνιδια αλλα και σε αυτα της πλακας Piano Tiles 2 πχ ειναι αστειες. Αν σου αρεσει τοσο πολυ στο πουλαω να παρω κανενα δευτερο της προκοπης.
anax111 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Βάλε την 20150629 χωρίς το συμπληρωματικό update που βγήκε μετά (αυτό που είναι κάπου 60mb) και κάνει το throttling στον επεξεργαστή. Θα είσαι μια χαρά. Μην βάζεις την θήκη με το μαγνητάκι που εμφανίζει το κυκλικό ρολόι στην οθόνη, είναι ωραίο εφέ αλλά εμένα αυτό ήταν που μου έτρωγε την μπαταρία. Χωρίς αυτό μου έβγαζε 2 μέρες χαλαρά και μάλιστα με 2 sim συνεχώς μέσα. Για βαριά παιχνίδια πάλι δεν θα σου κάνει αλλά τα υπόλοιπα θα τα παίζει μια χαρά. Όσο για το να το αγοράσω, το πούλησα γιατί θα πάω σε ακριβότερο δίκαρτο κάπου στα 300 ευρώ. Το μετάνιωσα όμως γιατί έμεινα χωρίς δίκαρτο και το p7000 ήταν πολύ καλό και γρήγορο. Έπρεπε να αγοράσω πρώτα τον αντικαταστάτη του και μετά να πάω να το πουλήσω. Χρειαζόμουν όμως τα λεφτά καταλαβαίνεις...
W0zzAp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ακουσα πως θα βγει και hippophone .Καλο φαινεται αλλα δεν μπορω να πω οτι θα το αγοραζα.
vasilisvasilikos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 τα κινεζικα εχουνε αυξημενα sar καλα κρυμενα ως VolkswagenΠροφανως και αλλα θεματα μιας και τα περισσοτερα πωλουνται λιγες βδομαδες μετα την αγορα τους..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα