Προς το περιεχόμενο

SH150 04 Μεταχειρισμενο

ilove3dmax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα

τον αυγουστο 2015 αγορασα ενα μεταχειρισμενο SH Honda 2004 λογω ότι δεν ειχα διπλωμα το ειχα ασφαλισει και και κυκλοφορουσα τοπικα με ολους τους κυνδηνους

προχτες βγηκε το διπλωμα μου όλα καλα το θεμα είναι ότι όπως πηγαινα στον δρομο ξαφνικα ακουσα ένα μεταλλικο ηχο από εκει που είναι ο ιμαντας

τελικα ειχε "ξεβιδωσει κατά τα λεγομενα του συνεργείου το παξιμαδι που ποιανει την τροχαλια του ιμαντα"

Κατι που δεν γινετε ΠΟΤΕ

εν παση περιπτιωση μου ειπε επισης ότι εφαγε της στροφες του στροφαλοπιστονου η όπως λεγετε

και μου εβγαλε ένα κουστουμι 500 και βαλε ευρω

και ρωταω ρε παιδια κανονικα δεν πρεπει να το αλαξει την στιγμη που δεν εχει ουτε 30 χιλιόμετρα. στα 2000 χιλιόμετρα ειχε πει να το παω για γενικο service και ξαναρωταο δεν πρεπει τα εξοδα να τα αναλαβει αυτος για την αλλαγη της στροφαλομπυελλας?

υσχιει ότι σε μεταχειρισμενο μηχανακι από κατασταστημα και όχι ιδιωτη εχεις εως 6 μηνες εγγυηση? εγω το εχω δυόμιση μηνες και σχεδόν ακινητο και όταν λεμε εγγυηση 6 μηνες σε όλα τα parts του Moto

παρακαλω οι γνωστες  διαφωτιστε με

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρεπει να σου ειχε δωσει καρτα εγγυησης για να ισχυει κατι τετοιο.. Απο κει και περα απευθυνσου στο καταστημα και οτι βγει..

Οσο για την ζημια δεν γνωριζω αλλα εμενα κατι μου βρωμαει.. Κοιτα τι πληροφοριες μπορεις να αποκομισεις απο το φορουμ.. αλλα πηγαινε το και σε αλλους μαστορους να δεις τι θα σου πουν..

Λογικο αυτο που λες Gia_nnis τελος παντον θα βαλω την δικηγορο μου να βγαλει ακρη

Ειχα παρει μεταχειρισμενο αυτοκινητο και μου ειχαν δωσει ενα χαρτι που εγραφε τι ειδους εγγυηση μου δινουν και ποσο διαστημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...