Stavros K Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας, θέλω να αγοράσω smartphone αλλά δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά. Θέλα να με βοηθήσετε λέγοντάς μου αν το ZTE nubia z9 είναι καλό. Στη συνέχεια αν το minideal.net είναι αξιόπιστο site για την πραγματοποίηση της αγοράς (αν όχι μπορείτε να προτείνετε άλλο) και τέλος πως θα κάνω την αγορά (paypal μπορώ? με τα capital controls τι παίζει?). Σας ευχαριστώ.
newsformobiles Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ποια ακριβώς έκδοση του ΖΤΕ, γιατί στο kimovil βλέπω πολλές -> Http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices?search=ZTE%20nubia%20z9 Όταν βρεις την έκδοση, θα μπεις μέσα και θα δεις ποιο ειναι το πιο φθηνό. Υπόψιν, μερικές φορές τα πιο φθηνά δεν ειναι και τα πιο αξιόπιστα. Επίσης εκτός το minideal, υπάρχουν vickmall, coolicοοl, to2c, banggood.
Stavros K Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ποια ακριβώς έκδοση του ΖΤΕ, γιατί στο kimovil βλέπω πολλές -> Http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices?search=ZTE%20nubia%20z9 Όταν βρεις την έκδοση, θα μπεις μέσα και θα δεις ποιο ειναι το πιο φθηνό. Υπόψιν, μερικές φορές τα πιο φθηνά δεν ειναι και τα πιο αξιόπιστα. Επίσης εκτός το minideal, υπάρχουν vickmall, coolicοοl, to2c, banggood. Ευχαριστω, το max 2GB RAM και 16GB χωρητικοτητα ελεγα, με την paypal να φανταστω δεν ξερεις τι παιζει?
newsformobiles Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχουν 3-4 τρόποι να μεταφέρεις λεφτά στο balance σου. Ο τελευταιος είναι με εμβασμα κατευθείαν στον paypal λογαριασμό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα