Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πολυ καλο αρθρο ...

θυμαμαι τοτε ποσο μακρυα φαινοταν το 2015 ..

προσωπικα ημουν καπου 14-16 ετων οταν βγηκε το πρωτο ...

στα 42 πλεον παραμενει απο τις αγαπημενες μου ταινιες ...

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά η Nike τα έφτιαξε τα Mag. Σήμερα δοκίμασε το πρώτο ζευγάρι ο Michael J. Fox. Κυκλοφορία την άνοιξη του 2016

CR3PV1dWwAQS9Nz.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Αν καθισατε να δειτε τα extras, ο ιδιος ο zemeckis λεει οτι ξερανε οτι πολλες προβλεψεις ηταν υπερβολικες, ωστοσο ο στοχος ηταν να κανουν μια αστεια ταινια, και οχι μια ταινια που στοχευει στην ακριβεια.

Αυτα για οσους λενε οτι οι προβλεψεις της ταινιας βγηκαν ακυρες.

Δημοσ.

Πολυ ωραια ταινια. Ωραιο θεμα, και μου φαινεται απιστευτο η ημερομηνια του σημερα!!

Τις εχω και τις τρεις ταινιες σε βιντεοκασετες στην συλλογη μου.

Δημοσ.

Προχθές είδα για πρώτη φορά την ταινία. Σήμερα είδα τη δεύτερη. Timing εεε; Μένει να δω και την τρίτη. Ήδη μπήκε στην καρδιά μου. Άπειρο γέλιο και χιούμορ αξεπέραστο και διαχρονικό. Μπράβο τους.

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι στην ηλικία του να έχουμε την όψη σταφίδας παρά τα προβλήματα υγείας που έχει και μάλιστα από μικρή ηλικία.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα να πούμε ότι τα παιδιά στο 2 θεωρούν απαρχαιωμένα τα παιχνίδια που πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για να παίξεις.

Όπως και να το πάρεις είναι επική τριλογία με πολλές αναφορές σε σειρές και ταινίες ακόμα και σήμερα.

Να και το teaser με το αρχικο cast

• Super Moderators
Δημοσ.

Μακάρι στην ηλικία του να έχουμε την όψη σταφίδας παρά τα προβλήματα υγείας που έχει και μάλιστα από μικρή ηλικία.

54 είναι, σιγά τον ηλικιωμένο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...