agiohorion Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 εχω το συγκεκριμενο MacBook της υπογραφης μου και μεσα σε 10 μερες εχω κανει 3 clean install kai ο λογο;ς είναι όταν μπαινω στην επιφανεια εργασιας παγωνει και δουλευει μονο το ποντικι και τιποτα άλλο , το μονο που εχω περασμενο πανω είναι το offce 2016 και το PARAGON NTFS . μπαινει στην επιφανεια εργασιας και μετα από 5 δευτερα παγωνει και δουλευει τιποτα . καμμια βοηθεια ??
gRim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Έχεις κάνει clean install και να το δουλέψεις χωρίς τις εφαρμογές που αναφέρεις; Ρωτάω γιατί έχω ακούσει παρόμοια προβλήματα να τα προκαλεί το paragon. 2
agiohorion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 πως θα κανω nvram reset?? όχι δεν το εχω κανει , ευτυχως ειχα κρατησει back up από το time machine και σε 20 λεπτα το επανεφερα , αλλα είναι το 3 φορματ σε 2 βδομάδες (το office 2016 το χρειαζομαι και το κραταω ) το paragon από τοτε που το εγκατεστησα δυο φορες παγωσε ο υπολογιστης ( και φοβάμαι στο τελος από το πατημα του power button μην καει καμμια μητρικη .
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 πως θα κανω nvram reset?? όχι δεν το εχω κανει , ευτυχως ειχα κρατησει back up από το time machine και σε 20 λεπτα το επανεφερα , αλλα είναι το 3 φορματ σε 2 βδομάδες (το office 2016 το χρειαζομαι και το κραταω ) το paragon από τοτε που το εγκατεστησα δυο φορες παγωσε ο υπολογιστης ( και φοβάμαι στο τελος από το πατημα του power button μην καει καμμια μητρικη . Βγάλε το Paragon και βάλε το Tuxera NTFS 1
gRim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 πως θα κανω nvram reset?? όχι δεν το εχω κανει , ευτυχως ειχα κρατησει back up από το time machine και σε 20 λεπτα το επανεφερα , αλλα είναι το 3 φορματ σε 2 βδομάδες (το office 2016 το χρειαζομαι και το κραταω ) το paragon από τοτε που το εγκατεστησα δυο φορες παγωσε ο υπολογιστης ( και φοβάμαι στο τελος από το πατημα του power button μην καει καμμια μητρικη . Μα αφού λες ότι παγώνει ο υπολογιστής μόλις εγκαθιστάς το paragon και έχεις κάνει όχι ένα ούτε δύο αλλά τρία clean install δεν είναι ολοφάνερο ότι φταίει το paragon; Να πω ότι επανέφερες time machine backup με ένα κάρο εφαρμογές και προσπαθείς να βρεις τι φταίει για να μην κάνεις clean install να το καταλάβω. Κρίμα τόση ταλαιπωρία πραγματικά... Btw έχω το paragon και δεν μου έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα. Μήπως έχεις κατεβάσει σπασμένη την εφαρμογή; 1
agiohorion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 oxi την εχω πληρωσει 20,45 ευρω . δεν τα ριχνω στο paragon γιατι δεν ξερω τι φταιει και ουτε είμαι ειδικος απλα ανεφερα ότι οι επιπλεον εφαρμογες που εχω πανω είναι office 2016- - paragon - karpersky 2016 περα από το μανισια προγράμματα του el capitan . παλα σκέφτομαι μηπως τελικα εχω κανα θεμα hardware .
Unabomber Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 oxi την εχω πληρωσει 20,45 ευρω . δεν τα ριχνω στο paragon γιατι δεν ξερω τι φταιει και ουτε είμαι ειδικος απλα ανεφερα ότι οι επιπλεον εφαρμογες που εχω πανω είναι office 2016- - paragon - karpersky 2016 περα από το μανισια προγράμματα του el capitan . παλα σκέφτομαι μηπως τελικα εχω κανα θεμα hardware . απλα βγαλτο.... 2
Neg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 karpersky 2016 Τι το θές το Antivirus στο OSX? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα