iliata2410 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 μάλιστα.πάντως εγώ κατανοώ κάποιους και κάποιες για τον Α η Β λόγο να μήν δέχονται αιτήματα φιλίας.Εχω άλλες 4 περιπτώσεις παρομοιες.να δώ όταν τους ρωτήσω τί δικαιολογία θα μου πούν,έτσι απο περιέργεια,οχι τίποτα άλλο.
chris pap Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλό μήνα. Άνοιξα πριν λίγο λογαριασμό στο facebook. Στέλνω αιτήματα φιλίας σε φίλους και σε όλα μα όλα όσα στέλνω μου βγάζει το μήνυμα : "" Το αίτημα δεν μπορεί να σταλεί Φαίνεται ότι ίσως δεν γνωρίζετε αυτό το άτομο. Στείλτε αιτήματα σε άτομα που γνωρίζετε για να βλέπετε τις ενημερώσεις τους στο Facebook."" Γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το διορθώσω και να στείλω μηνύματα φιλίας? Υ.Γ. Το ίδιο μήνυμα μου βγάζει ακόμα και όταν στέλνω αίτημα φιλίας από την λίστα που μου προτείνει!. Αποτέλεσμα.......μηδεν φίλους 😞 Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από chris pap
Mike_1988 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) εγώ με την κοπέλα μου για τουλαχιστον 2 χρόνια είχαμε γίνει φιλοι στο fb , αλλά σβηνομασταν συνεχώς, ξανά γινόμασταν φιλοι , μπλοκ-ξεμπλοκ και δώσε μπλοκ. αστεία πραγματα τέλος παντων. το θέμα μας όμως είναι ότι εδώ και σχεδόν 1 χρόνο προσπαθούμε να γινουμε φιλοι και δεν μας αφήνει το fb με τίποτα. εγώ όταν της στέλνω αίτημα μου βγάζει αυτό το ακυρωτικο μηνημα επιτόπου που γράφει παραπάνω ο φίλος.οτι δεν την γνωρίζω κλπ. ενώ στην κοπέλα μου δεν της δίνει καν την επιλογή για αίτημα. γράφει μόνο για μήνυμα. Να σημειώσω ότι στο μεσετζερ μιλαμε κανονικά όλο αυτο τον καιρό. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποιος τρόπος να διορθωθεί όλο αυτο; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από Mike_1988
kostasbm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, Mike_1988 said: εγώ με την κοπέλα μου για τουλαχιστον 2 χρόνια είχαμε γίνει φιλοι στο fb , αλλά σβηνομασταν συνεχώς, ξανά γινόμασταν φιλοι , μπλοκ-ξεμπλοκ και δώσε μπλοκ. αστεία πραγματα τέλος παντων. το θέμα μας όμως είναι ότι εδώ και σχεδόν 1 χρόνο προσπαθούμε να γινουμε φιλοι και δεν μας αφήνει το fb με τίποτα. εγώ όταν της στέλνω αίτημα μου βγάζει αυτό το ακυρωτικο μηνημα επιτόπου που γράφει παραπάνω ο φίλος.οτι δεν την γνωρίζω κλπ. ενώ στην κοπέλα μου δεν της δίνει καν την επιλογή για αίτημα. γράφει μόνο για μήνυμα. Να σημειώσω ότι στο μεσετζερ μιλαμε κανονικά όλο αυτο τον καιρό. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποιος τρόπος να διορθωθεί όλο αυτο; σας πηραν χαμπαρι με τα πολλα σβησιματα και μπλοκ....χαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Mike_1988 είπε εγώ με την κοπέλα μου για τουλαχιστον 2 χρόνια είχαμε γίνει φιλοι στο fb , αλλά σβηνομασταν συνεχώς, ξανά γινόμασταν φιλοι , μπλοκ-ξεμπλοκ και δώσε μπλοκ. αστεία πραγματα τέλος παντων. το θέμα μας όμως είναι ότι εδώ και σχεδόν 1 χρόνο προσπαθούμε να γινουμε φιλοι και δεν μας αφήνει το fb με τίποτα. εγώ όταν της στέλνω αίτημα μου βγάζει αυτό το ακυρωτικο μηνημα επιτόπου που γράφει παραπάνω ο φίλος.οτι δεν την γνωρίζω κλπ. ενώ στην κοπέλα μου δεν της δίνει καν την επιλογή για αίτημα. γράφει μόνο για μήνυμα. Να σημειώσω ότι στο μεσετζερ μιλαμε κανονικά όλο αυτο τον καιρό. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποιος τρόπος να διορθωθεί όλο αυτο; Ναι. Με το να κάνει κάποιος νέο προφίλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα