Leonardo100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω μια απορία αν μπορεί να απαντηθεί από κάποιον που ίσως να γνωρίζει.. Γινεται να μπλοκάρεις ένα αίτημα φιλίας στο facebook αλλά συγκεκριμένα? Δεν εννοώ να μην μπορεί κανείς να σου στείλει αίτημα. αυτό γίνεται το γνωρίζω, αλλά είναι για όλους. Και φυσικα δεν εννοώ το γωστό μπλοκάρισμα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον και να μην μπορει να βρεί ούτε το ονομα σου. Αυτο που έχω δεί είναι να μπορώ να δω το την σελίδα προφιλ του γνωστού αλλα να μην μπορώ απο τον δικό μου λογαριασμό να στείλω αίτημα. Από κάποιον αλλόν, ναι, Οπότε είναι εφικτό λοιπόν να μπλοκάρεις σε συγκεκριμένο άτομο μονο το αίτημα? η επειδή δεν έχει πατηθεί ποτέ ως αποδοχή, εγω δεν μπορώ να ξανα στείλω? ελπίζω να έγινα κατανητός,, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
infin1tyGR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις να μπορούν να σου στείλουν αιτήματα μόνο φίλοι φίλων. Δηλαδή μόνο εκείνοι με τους οποίους έχεις τουλάχιστον έναν κοινό φίλο. Να μπλοκάρεις μόνο τα αιτήματα από συγκεκριμένο άτομο δεν γίνεται.
Leonardo100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 ok να μπλοκάρεις συγκεκριμένα δεν γίνεται. Εχει σταλεί ομως το αίτημα και τωρα που παω να δω στο προφιλ του αλλου , δεν μπορω καν να πατησω το αιτημα φιλιας. δεν υπάρχει καν αυτη η επιλογη! εαν μπω ομως απο καποιον αλλον λογαριασμο φιλου μου και ξανα επισκεφτω το προφιλ που θελω, τοτε κανονικά υπάρχει το αίτημα φιλιας.. δεν καταλαβαινω... και δεν ειναι θεμα οτι εχω στελει πολλα αιτηματα φιλιας και με εχει μπλοκαρει το φεις..μιλάμε για δυο αιτηματα. ενα σταλθηκε αρχες ιουνιου 2015 και το αλλο, πριν απο δυο βδομαδες..
dionisis1925 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Έχεις στείλει ένα αίτημα φιλίας κάπου και απ'ότι καταλαβαίνω ο άλλος χρήστης δεν σε δέχτηκε,όταν πατάς απόρριψη σε ένα αίτημα φιλίας μπορείς να επιλέξεις να μην σου ξανά στείλει ο συγκεκριμένος χρήστης αίτημα φιλίας και να θεωρηθεί ως σπαμ,για αυτό και τώρα που μπαίνεις από άλλο προφίλ υπάρχει η εντολή για προσθήκη στους φίλους. Κατάλαβες?
Marilou93 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να μην δέχομαι από κανέναν αίτημα φιλίας Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
talibanakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Marilou93 είπε Γεια σας Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να μην δέχομαι από κανέναν αίτημα φιλίας Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Μπορεις μονο να ορισεις στο privacy settings να σου στελνουν αιτηματα μονο οσοι ειναι φιλοι με τους φιλους σου.
Tayrakitayros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/10/2015 στις 9:12 ΜΜ, dionisis1925 είπε Έχεις στείλει ένα αίτημα φιλίας κάπου και απ'ότι καταλαβαίνω ο άλλος χρήστης δεν σε δέχτηκε,όταν πατάς απόρριψη σε ένα αίτημα φιλίας μπορείς να επιλέξεις να μην σου ξανά στείλει ο συγκεκριμένος χρήστης αίτημα φιλίας και να θεωρηθεί ως σπαμ,για αυτό και τώρα που μπαίνεις από άλλο προφίλ υπάρχει η εντολή για προσθήκη στους φίλους. Κατάλαβες? Το ίδιο συνέβη και με εμένα με την διαφορά ότι ήμουν φίλη με κάποια άλλα στην πορεία η συγκεκριμένη έκανε διαγραφή πολλών φίλων της από το φβ....Όλοι όμως που έχουν διαγραφεί βρίσκουν το προφίλ της και τους βγάζει "Προσθήκη " ενώ σε εμένα μου βγάζει "ακολουθήστε " Γιατί?ξέρει κάποιος να μου πει?Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Tayrakitayros είπε Το ίδιο συνέβη και με εμένα με την διαφορά ότι ήμουν φίλη με κάποια άλλα στην πορεία η συγκεκριμένη έκανε διαγραφή πολλών φίλων της από το φβ....Όλοι όμως που έχουν διαγραφεί βρίσκουν το προφίλ της και τους βγάζει "Προσθήκη " ενώ σε εμένα μου βγάζει "ακολουθήστε " Γιατί?ξέρει κάποιος να μου πει?Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό?ευχαριστώ εκ των προτέρων Υπάρχει η επιλογή να σου στέλνει αίτημα φιλίας ο καθένας ή φίλοι φίλων. Ίσως να μην έχεις κοινούς φίλους μ' εκείνη, γι' αυτό δεν έχεις διαθέσιμη την επιλογή τού add. Απ' τη στιγμή που σε αφαίρεσε, έδειξε τις προθέσεις της απέναντί σου. Κακώς κάθεσαι και ασχολείσαι, δεν αξίζει.
Tayrakitayros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Σ ευχαριστώ για την απάντηση απλά με μπερδεύει το πως το έκανε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα γιατί κοινούς φίλους έχουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, Tayrakitayros είπε Σ ευχαριστώ για την απάντηση απλά με μπερδεύει το πως το έκανε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα γιατί κοινούς φίλους έχουμε Δυστυχώς, δεν μου πάει κάπου αλλού το μυαλό. 😕
iliata2410 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 εγώ πρίν απο 2 μήνες ,έστειλα αιτημα φιλίας σε γνωστό μου,και μετά απο ώρες,μου εμφανιστηκε η επιλογή μονο που έλεγε μύνημα.όταν τον ρώτησα σήμερα,μου ανέφερε οτι δέν είδε κανένα αιτημα,και έτσι μου έστειλε αυτός σημερα και όλα οκ..τον ρωτησα μήπως κατα λάθος έκανε κάτι και μου επέμενε οχι.μου ειπε το εξης κουφο ομως.ότι έχει ακουσει ότι καποιες φορες οταν στελνουμε αιτημα απο κινητο,υπάρχει μια μικρη πιθανοτητα η εφαρμογή να έχει τέτοιου είδους δεισλειτουργίες.η αλήθεια ειναι ο΄τι δεντον πολιπίστεψα,απο την άλλη ομως σκέφτηκα οτι άν ήταν έτσι ούτε σήμερα θα μου έκανε αποδοχή.(δηλαδή εγώ τον έκανα αποδοχή)
Nabuko Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, iliata2410 είπε .η αλήθεια ειναι ο΄τι δεντον πολιπίστεψα Και πολύ καλά έκανες. Εκτός του ότι απέρριψε το αίτημά σου, πάτησε και την επιλογή σπαμ. Γι' αυτό δεν ξαναέβγαζε την επιλογή αιτήματος, αλλά μόνο το μήνυμα.
iliata2410 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Το θέμα είναι εμένα όταν μου στέλνουν αίτημα μου βγαίνει η επιλογή αποδοχή ή αγνοηση νομίζω. Η επιλογή σπαμ που υπάρχει; Δεν έτυχε να την δω. Ο ίδιος πάντως επέμενε ότι δεν είδε κάτι.
Nabuko Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, iliata2410 είπε Η επιλογή σπαμ που υπάρχει; Όταν πατάς το αγνόηση σου βγάζει την επιλογή σπαμ. Αν θέλεις το πατάς για να μην μπορεί ο άλλος να σου ξαναστείλει αίτημα. Αν δεν το πατήσεις τότε μπορεί να σου ξανακάνει γιατί εμφανίζει κανονικά το κουμπάκι "προσθήκη".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα