Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα επαιζα σημερα call of duty και ξαφνικα κολλησαν τα παντα και ακουγοταν ενας συνεχομενος ηχος απο τα ηχεια και μετα απο λιγο κλεινει μονο του εντελως..  Οταν ξανανοιξα το pc μπαινω στο event viewer και μ βγαζει ενα critical error. Ειναι η δευτερη φορα που γινεται. Την πρωτη φορα π εγινε οταν επαιζα εκλεισε ξαφνικα χωρις να κολησει(σαν να τον εβγαλα απο την πριζα χωρις να γινει τπτ διακοπη ρευματος) . Εχει κανεις να μου προτεινη καποια λυση ή τι φταει?

<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power"

Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />

<EventID>41</EventID>
  <Version>2</Version>
  <Level>1</Level>
  <Task>63</Task>
  <Opcode>0</Opcode>
  <Keywords>0x8000000000000002</Keywords>

Το Pc ειναι αυτο στην υπογραφη μου αλλα με windows 7 64bit Professional
Δημοσ.

Μου εμφανιζει τρεις εναν amd high definition audio device, high definition audio device και realtek high definition audio. Και οταν εκτελω dxgiag μ βγαζει error και λεει problem getting extra sound info

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατάργησης τα drivers της καρτας γραφικων και μετα από επανεκκινηση συστηματος εγκατασταση απο ofisial site της amd καινούρια drivers. αν δεν στρώση κανε το ιδιο με τη καρτα ήχου realtek.  

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατάργησης τα drivers της καρτας γραφικων και μετα από επανεκκινηση συστηματος εγκατασταση απο ofisial site της amd καινούρια drivers. αν δεν στρώση κανε το ιδιο με τη καρτα ήχου realtek.  

check-αρε τους audio drivers λιγακι στα devices.

δες ποσους εμφανιζει.

εαν εμφανιζει 2 audio drivers ATI , κανε disable τον εναν.

Δν νομιζω να φταινε τα drivers τοσο χρονια επαιζα χωρις να μου το εχει κανει ποτε.. Το μονο διαφορετικο π εκανα αυτην την φορα ηταν να εχω ταυτοχρονα να τρεχει μια virtual machine.Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει αυτο?

Δημοσ.

Κοιτα το ιστορικο των ενημερωσεων και δες αν υπήρχε καποια αναβαθμιστει στη καρτα γραφικων η καρτα ήχου, και να ξερεις ενα πραγμα οτι μονο δοκιμάζοντας θα το βρείς το πρόβλημα.  Συμφωνα με αυτο που λες το προβλημα ειναι στα Drivers. Τώρα αν απλα κράσαρε σε αυτη τι φάση πιος ξέρη, κίταξε και της θερμοκρασίες σου.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα το ιστορικο των ενημερωσεων και δες αν υπήρχε καποια αναβαθμιστει στη καρτα γραφικων η καρτα ήχου, και να ξερεις ενα πραγμα οτι μονο δοκιμάζοντας θα το βρείς το πρόβλημα.  Συμφωνα με αυτο που λες το προβλημα ειναι στα Drivers. Τώρα αν απλα κράσαρε σε αυτη τι φάση πιος ξέρη, κίταξε και της θερμοκρασίες σου.  

Το ιστορικο ενημερωσεων που το βρισκω? οι θερμοκρασιες ειναι αριστες 45 max για cpu και καρτα γραφικων γυρω στης 60(επειδη εχω δυο οθονες) 4 χρονια το εχω pc δν ειχε ποτε θεμα(Αρχες σεπτεμβριου αλλαξα μητρικη ομως)

Επεξ/σία από igougoul
Δημοσ.

Το ιστορικο ενημερωσεων που το βρισκω? οι θερμοκρασιες ειναι αριστες 45 max για cpu και καρτα γραφικων γυρω στης 60(επειδη εχω δυο οθονες) 4 χρονια το εχω pc δν ειχε ποτε θεμα(Αρχες σεπτεμβριου αλλαξα μητρικη ομως)

άλλαξες μητρική χωρίς να κάνεις format?

Δημοσ.

Ξεκινάς τα γνωστά να τσεκάρεις τα parts. Πρώτα απ όλα την μνήμη. Μου μοιάζει για το πιο ύποπτο απ όλα.

Κατεβάζεις το memtest και το αφήνεις να τρέξει για κανά 8ωρο.

Δημοσ.

Ξεκινάς τα γνωστά να τσεκάρεις τα parts. Πρώτα απ όλα την μνήμη. Μου μοιάζει για το πιο ύποπτο απ όλα.

Κατεβάζεις το memtest και το αφήνεις να τρέξει για κανά 8ωρο.

Ετρεξα memtest για κανενα μισαωρο κανενα error..Πιστεύω εφταιγε π ετρεχα παραλληλα virtual machine που ειχα ριθμησει κιολας τα γραφικα της στο full.. Απο τοτε δν μ το εχει ξανακανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...