Προς το περιεχόμενο

kodi,popcorn smart tv??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο κινητό δεν γίνεται δλδ?

Άμα υποστηρίζει Chromecast αγόρασε ένα Chromecast πρώτης γενιάς και κάνε την δουλειά σου. Το Kodi δεν γίνεται μέσω Chromecast εκεί χρειάζεσαι δεύτερη συσκευή πχ Amazon Fire TV Box.

Δημοσ.

με λιγα λογια πριν παμε σε Chromecast δεν υπάρχει δυνατότητα καμια να δω απο κινητο στην tv kodi και popcorn??..γιατι εχω δει καποια βιντεακια στο YouTube που το κανουν και κατευθείαν απο smart tv εφοσον τα εχουν εγκαταστήσει σε usb flash τα προγράμματα

Δημοσ.

pop στέλνει φίλος μου σε smart lg από το s4 του.

Kαμία εγκατάσταση δεν έχει κάνει σε κάτι στην tv. Απλά συγχρονίζει (δεν έχω δει ούτε ασχολήθει με ποιόν τρόπο) κινητό με τηλεόραση και μετά το στέλνει από το κιν.

Και σε samsung 6900 φίλος με s3 νομίζω έχει κατεβάσει ένα πρόγραμμα για συγχρονισμό με την tv του και στέλνει και εκείνος pop corn, φωτο κλπ.

Πρέπει και εμένα στην 6400 να μου έχει βγάλει το pop corn στο κινητό εικονιδιάκι για να της στείλω εικόνα, χωρίς να έχω κάποια ρύθμιση. Απλά σε ίδιο δίκτυο wifi που είναι... (βγάζει εικονιδιάκι σαν youtube το pop corn στο κινητό) 

post-182562-0-73211100-1445557731_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Σε τηλεόραση Samsung UE46F6500,που έχει ο ξάδερφος μου δοκιμάσαμε με tablet Lenovo ,και βλέπει κανονικά kodi.

Στην τηλεόραση βέβαια έχει επιλογή screen mirroring και συνδέθηκε με το tablet μέσω cast screen .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...