Borden Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Χαίρετε, Θέλω ο υπολογιστής που έχω να συνδέεται με το wifi του router μου, αλλά το ρουτερ βρίσκεται έναν όροφο πιο πάνω από εκεί που έχω τον υπολογιστή μου. Οπότε χρειάζομαι έναν καλό adapter (απ' όσο γνωρίζω. Ίσως και κεραία; ). Έχετε κανέναν καλό adapter κατά νου για έως 30 ευρώ; Τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να κοιτάξω για να αγοράσω έναν καλό adapter;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
La_MoRt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το internet βρίσκεται στο ίδιο κτίριο; Έχει 1 πίνακα ρεύματος σε ρωτάω γιατί μπορείς να πάρεις powerline connector.
Borden Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το ρούτερ είναι του γείτονα και μου έδωσε ταν κωδικό αλλά ο υπολογιστής μου είναι σταθερός. Εγώ είμαι στον 1ο όροφος, αυτός στο 2ο. Τι σόι κεραία χρειάζομαι;
La_MoRt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το πιάνεις καθόλου το σήμα έστω και αδύναμα;
Borden Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Adapter δεν έχω για να δω, γιατι ειναι σταθερος ο υπολογιστης. Απο ενα τάμπλετ της κακιας ώρας το σήμα λέει οτι η γραμμή είναι εκτός εμβέλιας.
La_MoRt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αν το έπιανες έστω και λίγο θα μπορούσες να πάρεις ένα repeater και να κάνεις τη δουλειά σου, από τη στιγμή όμως που δε στο δείχνει καθόλου δε νομίζω να σε βοηθήσει κάτι τέτοιο. Εγώ θα έπαιρνα κάτι σαν αυτό: Πηγή: tp-link και θα του άλλζακαι τη κεραία με αυτή: Πηγή: q-tech Με αυτή τη κεραία πιάνεις σήμα με 10 dbi. 1
Bender83 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εγω χρησιμοποιω αυτο. Ειναι λιγο ακριβοτερο αλλα δουλευει μια χαρα. Βρισκει καμια δεκαρια δικτυα στην πολυκατοικια. Οποτε μια συνδεση θα την εχεις. https://www.skroutz.gr/s/310822/TP-LINK-TL-WN822N.html
procostas1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εγω χρησιμοποιω αυτο. Ειναι λιγο ακριβοτερο αλλα δουλευει μια χαρα. Βρισκει καμια δεκαρια δικτυα στην πολυκατοικια. Οποτε μια συνδεση θα την εχεις. https://www.skroutz.gr/s/310822/TP-LINK-TL-WN822N.html +1 και εγώ αυτό έχω εδω και κανα 6μηνο χωρίς κανένα πρόβλημα
angeloinsp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα συμφορουμίτες πήρα χθες το 822Ν και πιάνει έξω από το σπίτι μου σε απόσταση 40 μέτρων με 3 μπάρες. Δεν το περίμενα με 15€ από crazy..
oikpro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αν το έπιανες έστω και λίγο θα μπορούσες να πάρεις ένα repeater και να κάνεις τη δουλειά σου, από τη στιγμή όμως που δε στο δείχνει καθόλου δε νομίζω να σε βοηθήσει κάτι τέτοιο. Εγώ θα έπαιρνα κάτι σαν αυτό: Πηγή: tp-link και θα του άλλζακαι τη κεραία με αυτή: Πηγή: q-tech Με αυτή τη κεραία πιάνεις σήμα με 10 dbi. Μαλλον δεν εχω κατανοησει σωστα τον τροπο λειτουργιας των wifi extender-repeater.Αυτες οι συσκευες δεν προοριζονται αποκλειστικα για να αναπαραγουν το οικιακο σου δικτυο μεσω του ρευματος? Εδω λεει οτι ειναι του γειτονα. Γινεται δηλαδη βαζοντας στην πριζα της βεραντας wifi extender να ενισχυσω και να αναπαραγαγω τοσο σημαντικα το σημα των γειτονικων δικτυων?
alexhs gk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Για να μην ανοιγω άλλο θέμα. Για τον σταθερό να πιάνει wifi από το διπλανό δωμάτιο (6m ίδιο όροφο) που είναι και το router να πάρω Αυτό? ή αυτό. Για να διευκρινησω, η ταχύτητα του internet είναι ούτως ή άλλως μικρή. Max 200kb/s download. Ποιά η διαφορά του πρώτου (που έχει αποσπώμενη κεραία) και του δεύτερου? Η μήπως για αυτό που το θέλω είναι καλό ακόμα και αυτό. Λόγω τιμής το λέω όχι οτι είναι μεγάλη η διαφορά.
Lam13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ενας τοιχος με χωριζει απο το ρουτερ εχω ενα usb to http://www.skroutz.gr/s/311211/Level-One-WUA-0614.html αλλα μου βγαζει 4 γραμμες μιας και η κεραια ειναι σπασμενη.λεω να παρω ενα καινουργιο μηπως και πιανει καλυτερα το ιντερνετ ή ανεβει η ταχυτητα..καποιο προβλημα δεν εχω συνταντηση βεβαια και ας ειναι σπασμενη.κατι καλο με μικρη εμβελεια υπαρχει?σκεφτομαι να αγορασω το https://www.skroutz.gr/s/310806/TP-LINK-TL-WN722N.html
Edel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Αγόρασα έναν αποκωδικοποιητή για ταινίες και κανάλια εξωτερικού που λειτουργεί μέσω ίντερνετ. το συνέδεσα με καλώδιο έθερνετ στο ρούτερ, με τη τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο και όλα καλά. Για να βάλω τη συσκευή αυτή στο σαλόνι, στη μεγάλη τηλεόραση, οπού εκεί δεν έχω ρούτερ και ούτε μπορώ να το μεταφέρω τι μπορώ να βάλω ώστε να πάρει σήμα από το ρούτερ μέσ?. Τι θα συμβουλεύατε και ποιο θα προτείνατε? Ευχαριστώ πολύ.
Spavento Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα έναν nano adapter ώστε να δώσω wifi πρόσβαση σε ένα δεύτερο PC που είναι μακρυά από το modem/router. Συγκεκριμένα αγόρασα τον Site: https://www.skroutz.gr/s/7592325/TP-LINK-Archer-T1U.html'">TP Link Archer T1U , καθώς από τα modem της TP Link είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν εντοπίζει κανένα WiFi. Χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση ή λέτε να έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι? Το εγκατέστησα σε Windows 7 32bit, χρησιμοποιώντας την πρώτη φορά drivers από το CD που είχε αλλά και κατεβάζοντας τους πιο ενημερωμένους από το site. Μέχρι και τη συχνότητα του modem άλλαξα μπας και δεν το έβρισκε γι'αυτό... Καμιά ιδέα κανείς?? Ευχαριστώ.
PEPES2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για να μην ανοιγω άλλο θέμα. Για τον σταθερό να πιάνει wifi από το διπλανό δωμάτιο (6m ίδιο όροφο) που είναι και το router να πάρω Αυτό? ή αυτό. Για να διευκρινησω, η ταχύτητα του internet είναι ούτως ή άλλως μικρή. Max 200kb/s download. Ποιά η διαφορά του πρώτου (που έχει αποσπώμενη κεραία) και του δεύτερου? Η μήπως για αυτό που το θέλω είναι καλό ακόμα και αυτό. Λόγω τιμής το λέω όχι οτι είναι μεγάλη η διαφορά. Το πρωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα