Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

30 για ενα χρονο Xbox live και εχεις δωρεαν 2-3 παιχνιδια καθε μηνα για παντα δικα σου + 25για ενα χρονο ΕΑ acces και εχεις αλλα 14 :)

Πριν 2 εβδομάδες πήρα απο g2a καρτα xbox live ετήσια με 26 ευρώ.
  • Like 2
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

30 για ενα χρονο Xbox live και εχεις δωρεαν 2-3 παιχνιδια καθε μηνα για παντα δικα σου + 25για ενα χρονο ΕΑ acces και εχεις αλλα 14 :)

Εχει παει 30; καλη φασηηηηη

Και με 100 ευρω σε φτιαχνω!! και με 50 και με οσα θες!!!

Τωρα εχω μονο 15. μπορουμε να κανουμε τιποτα;
  • Like 2
Δημοσ.

Οκ θέλω ένα καινούριο pc με 50€ και έναν ασύρματο μοχλό xbox φτιάξε μου και το καίω το ps4 και αφού το καψω θα το σπασω,ή το αντίστροφο

Δημοσ.

Πλάκωσε πάλι ή μάστερ ρεϊς...φτιάξει ρε ψηλε εσύ gaming pc με 350(300 θα πάει στα σκρουτζομαγαζα) και game share για παιχνίδια day one 23 €

ξέρεις τι hardware έχει το ps4? 4modules/8 threads threads των 800mhz mobile τεχνολογίας ,μια κάρτα των 130 ευρώ και 4+4Gb ram.

σιγά το κόστος που έχει για να φτιαχτεί για την εταιρία.

και μη μου πεις πόσο έχουν αντίστοιχων επιδόσεων πράγματα,τόσο τα παίρνεις εσύ όχι η sony και η ms.

Δημοσ.

Μα ποτέ στην κονσόλα πληρωνες το hardware και όχι το δικαίωμα στα παιχνίδια της κονσόλας;

Σωστος!! Αλλα πληρωνω σε καθε παιχνιδι και τα δικαιωματα που δινουν οι εταιριες στις sony/ms/ninty ωστε να βγαλουν το παιχνιδι τους σε αυτες τις κονσολες που εχω ηδη πληρωσει για δικαιωματα...κτλ...κτλ...

Δημοσ.

Καμια μειωση τιμων στην ετησια συνδρομη δεν κανει η Sony λεω εγω????Εκει κολλημενα στα 50ευρω και exclusives με το σταγονομετρο....

Γιατι και τα Final Fantasy 7 remake και Shenmue τα βλεπω να βγαινουν στο τελος της κονσολας ή και καθολου......

• Like 2
Δημοσ.

georgeppo θεωρίες συνωμοσίας,διλαδι τα gamιng parts κτλ παρτς για pc κοστίζουν όσο τα πέρνεις; τι λογική είναι αυτή;λογική του παραλόγου αλλά τα αγοράζεις και τα θεωρίες και καλυτερα.τελικά που θα το πάρω το πισι με 100€?με το hardware του ps4 και να παίζω για τα επόμενα 5χρονια

Δημοσ.

Μα ποτέ στην κονσόλα πληρωνες το hardware και όχι το δικαίωμα στα παιχνίδια της κονσόλας;

nes master system megadrive snes sega saturn playstasion 1 nintendo 64 + dreamcast + xbox 360 +ps3 πληρωνες μονο το hardware και κατι ψιλα στις εταιριες οχι οπως τωρα διπλη τιμη ++ του hardware... α και ειχες και παιχνιδια day one αν εξαιρεσουμε το ps3.

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλή κίνηση. Ευκαιρία να ρίξει και η Microsoft κι άλλο την τιμή του δικού της συστήματος για να το πάρω φθηνότερα. Κρίμα που δεν μου αρέσουν τα games της Sony (φωτεινή εξαίρεση το Bloodborne) αλλιώς δεν θα το συζητούσα καν. Halo 5 και τα άλλα άστα να έρχονται.

• Like 1
Δημοσ.
Γιατι και τα Final Fantasy 7 remake και Shenmue τα βλεπω να βγαινουν στο τελος της κονσολας ή και καθολου......

Βάλε και το Last Guardian. Η αγία τριάδα, λόγος απόκτησης PS4 οοοταν βγουν.

Δημοσ.

Παω να παρω το Ps4 ξεβρακωτο. Με 500αρι σκληρο κι ενα χειριστηριο.

Οσο για το σκληρο, σε 3 μηνες θα τα παιξει και θα αναγκαστω να πληρωσω 50 ευρω επιπλεον. Ειναι βεβαιο.

Μονο και μονο για το Bloodborn. Και το Horizon οοοταν βγει.

Σταματηστε με πριν κανω τη λαλακια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...