vkalfa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα σας..θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω..ενας φιλος εχει ενα ipad το οποιο εντελως ξαφνικα η οθονη δεν ανταποκρινεται καθολου.δοκιμασα να το απενεργοποιησω πατωντας τα δυο κουμπια πατημενα.εκλεισε η οθονη και εμφανιζεται μονο το σημα της apple και μετα απο λιγο σβηνει..το συνδεσα στον υπολογιστη μου με το καλωδιο κανω την ιδια διαδικασια και μου εμφανιζει μια οθονη που γραφει iTunes παγωμενη..τι να κανω?
Expertr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα σας..θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω..ενας φιλος εχει ενα ipad το οποιο εντελως ξαφνικα η οθονη δεν ανταποκρινεται καθολου.δοκιμασα να το απενεργοποιησω πατωντας τα δυο κουμπια πατημενα.εκλεισε η οθονη και εμφανιζεται μονο το σημα της apple και μετα απο λιγο σβηνει..το συνδεσα στον υπολογιστη μου με το καλωδιο κανω την ιδια διαδικασια και μου εμφανιζει μια οθονη που γραφει iTunes παγωμενη..τι να κανω? Καντου ενα restore και set up as new και βλεπουμε.
vkalfa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καντου ενα restore και set up as new και βλεπουμε. πως θα το κανω αυτο φιλε μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα