petran91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Άποψη μου είναι να κρατήσεις τα λεφτά της αναβάθμισης της RAM και να τα βάλεις σε μια κάρτα γραφικών όταν έρθει η ώρα της. Από 2133 σε 2400 mhz δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά. Για τη χρήση που κάνεις τα 8gb είναι αρκετά προς το παρόν, καλύτερα να βάλεις μια καλύτερη κάρτα να έρθει σε μια ισορροπία το σύστημα σου.Με λίγα λόγια πεταμένα λεφτά να αλλάξεις τις RAM για τα 300mhz παραπάνω. 2
Millennium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Άποψη μου είναι να κρατήσεις τα λεφτά της αναβάθμισης της RAM και να τα βάλεις σε μια κάρτα γραφικών όταν έρθει η ώρα της. Από 2133 σε 2400 mhz δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά. Για τη χρήση που κάνεις τα 8gb είναι αρκετά προς το παρόν, καλύτερα να βάλεις μια καλύτερη κάρτα να έρθει σε μια ισορροπία το σύστημα σου. Με λίγα λόγια πεταμένα λεφτά να αλλάξεις τις RAM για τα 300mhz παραπάνω. +1 όπως και το να κοιτάξει να αλλάξει οθόνη.Αυτά που θα έπρεπε να έκανε από την αρχή δηλαδή.
konstantin79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 +1 όπως και το να κοιτάξει να αλλάξει οθόνη.Αυτά που θα έπρεπε να έκανε από την αρχή δηλαδή. Άποψη μου είναι να κρατήσεις τα λεφτά της αναβάθμισης της RAM και να τα βάλεις σε μια κάρτα γραφικών όταν έρθει η ώρα της. Από 2133 σε 2400 mhz δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά. Για τη χρήση που κάνεις τα 8gb είναι αρκετά προς το παρόν, καλύτερα να βάλεις μια καλύτερη κάρτα να έρθει σε μια ισορροπία το σύστημα σου. Με λίγα λόγια πεταμένα λεφτά να αλλάξεις τις RAM για τα 300mhz παραπάνω. έχετε δίκιο σίγουρα ως προς την κάρτα και σκέφτομαι ήδη μια από αυτές. http://www.skroutz.gr/s/6441065/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-4GD.html#reviews http://www.skroutz.gr/s/6440348/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-Gaming-GV-N960G1-GAMING-4GD.html σε AMD δεν βλέπω να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι οτι δεν σκέφτομαι να ανέβω από τα 1080p, οπότε δεν ξέρω αν θα αλλάξω monitor. Είναι κάτι μέτριο αλλά να πω και την αλήθεια μου δεν με εχει προβληματίσει σε κάτι από την στιγμή που μου φτάνει η ανάλυση, ίσως μελλοντικά
Millennium Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Η 380 δεν είναι ενδιαφέρουσα δηλαδή;Η 960 4gb είναι πεταμένα λεφτά ειδικά στις υψηλές τιμές. Οθόνη θες οπωσδήποτε γιατί η παλιά ΤΝ 60Hz και με pwm dimming δε κάνει ούτε και για χειρότερα συστήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα